Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ..ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΊΦΤΗΣ

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ  Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ!

Οπως αναφέρουν κορυφαίες αστυνομικές πηγές στο iefimerida.gr, ο 39χρονος που συνελήφθη, φέρεται να ομολόγησε πως είχε δεχθεί εντολές από διαβόητο κακοποιό ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, προκειμένου να τοποθετήσει τον μεγάλης ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας, στη γειτονιά όπου έμενε εισαγγελέας η οποία στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων με ελικόπτερο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.
Ο 39χρονος μάλιστα, έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του δεύτερου δράστη ο ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών.
Οι δύο δράστες, μετέβησαν την Παρασκευή από την Αθήνα στη Λάρισα με ένα μαύρο Huyndai και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό που ισοπέδωσε μια ολόκληρη γειτονιά.
Οι δύο δράστες, είναι κάτοικοι Περάματος και η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί κατ'οίκον έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν νέα πιθανά στοιχεία.
Ωστόσο όπως επισημαίνεται, οι δράστες φαίνεται πως είχαν σκοπό απλά να τρομοκρατήσουν την εισαγγελέα, καθώς λείπει σε άδεια και δεν βρίσκεται στην οικεία της.
Πηγή: iefimerida.gr

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ...





  


















ΒΡΕ...ΒΡΕ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ;


Εδώ σε ημέρες ολυμπιακών θριάμβων
Κι άνω -κάτω κοιτάξτε
τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμάκι του
Γιάννης Μελισσανίσης σπουδαίος ολυμπιονίκης ..Χάθηκε...Δεν ακούγεται ...και πια έχει τα χρονάκια του... Σήμερα επαγγέλλεται τον ηθοποιό. Κρίμα που δεν έγινε πολιτικός Και τις φιγούρες του θα έκανε και το υποκριτικό του τάλαντο θα αξιοποιούσε..  

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν ο Ιωάννης Μελισσανίδης έκανε περήφανη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα.
Σήμερα, από αθλητής έχει γίνει ηθοποιός και παίζει στο θέατρο. Με τα χρόνια άλλαξε ο ίδιος αλλά και η εμφάνισή του. Δείτε πώς είναι σήμερα.
: http://www.ilovestyle.com


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΣΥΣΤΕΙΝΕΙ...ΒΙΑΓΚΡΑ...


ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, πρώην ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΕΊΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ ...Ή ΕΝ ΑΝΆΓΚΗ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τον επέκριναν ...για τις επιτυχίες των Ρώσων αθλητών σε παγκόσμιο  meeting 
Τσατίστηκε και είπε:
«Οταν έχουμε τέτοιες επιτυχίες, ο κόσμος διαμαρτύρεται πως κάτι δεν πάει καλά», είπε ο ρώσος πρόεδρος σε ομιλία του στη δεξίωση για τους αθλητές που πήραν μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.

«Θα τους πρότεινα να αθληθούν. Ή εάν έχουν πρόβλημα υγείας να πάνε σε έναν γιατρό. Ενδεχομένως αν στο τέλος της ημέρας έπαιρναν βιάγκρα να τους βοηθούσε. Τότε το όμορφο και το φωτεινό θα τους αποκαλυφθεί. Θα δουν το μέλλον και η ζωή θα συνεχίσει», σημείωσε χαρακτηριστικά. -

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ;

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΡΤ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ: ΔΕΤ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-

Η παρακάτω είδηση που μεταδίδει το φαυλεπίφαυλο ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρεκτορειο) αναφέρει ότι το νέο όνομα είναι ΝΕΡΙΤ... Αλλά ο Καψής εκπέμπει ήδη το όνομα ΔΤ Δημόσια τηλεόραση.
Τι από τα δυό ισχύει; Πολεμήσαμε μάλλον οι μόνοι το ΝΕΡΙΤ διότι εκτός του ότι είναι χαζό, παραπέμπει και σε ευβραϊκό σύμβολο.Το σοβαρότερο δε είναι ότι είναι μακροσχενής τίτλος που ουδαμόθεν απαντάται.Δεύτερον κανείς δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει και ιδίως στον διεθνή στίβο..
επίσης το Δ.Τ δεν προσδιορίζει ακριβώς την καταγωγή της τηλεόρασης και μπορεί έτσι να σημαίνει και Δημόσιο Ταμείο!
Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών, εισηγήθηκε επισήμως με επιστολή της στον υφυπουργό ένα πιο εύστοχο όνομα .. Το ΔΕΤ, που είναι ευκολόπρόφερτο και τα λέει όλα, δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.. Δείτε τη σημερινή είδηση όπως τη μεταδίδει το ΑΠΕ κι όχι ασφαλώς τυχαία!... Παρακολουθούμε τη νέα πουστιά!

Υπερψηφίστηκε με 155 "ναι" το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Τα ίδια Παντελάκη μου ...τα ίδια Παντελή μου...Πάντα ήσουν δημιουργικός , πλην
διαπλεκόμενος ανήρ...

Με ονομαστική, φανερή ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας για τη Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ).
Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Συνολικά ψήφισαν 260 βουλευτές. "Ναι", ψήφισαν 155 βουλευτές, "όχι" 104 βουλευτές και "παρών" ένας βουλευτής
Από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή καταψήφισε το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης απουσίαζε από την ψηφοφορία.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, έχουν κηρύξει απεργία σήμερα στα ιδιωτικά κανάλια, που συμμετέχουν ως μέτοχοι στην DIGEA, καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο και καταδικάζοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου