Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

TA XAΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙ…ΠΕΘΑΜΕΝΟ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ!
«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Ν΄ΑΡΝΗΘΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ»
·        «Με αυτό που μας έχουν κάνει δεν μπορείς να ζήσεις στην Ελλάδα»
·       «Θα υποχρεώσουν όλο τον κόσμο που κρατά τις παλαιές ταυτότητες που φέρουν το θρήσκευμα, να τις αλλάξουν»
·       «Τους ζήτησα να μου βγάλουν διαβατήριο με το πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου αλλά αρνήθηκαν. Μου ζήτησαν να βγάλω υποχρεωτικά καινούργια αστυνομική ταυτότητα. Όσα όμως κάνουν είναι παράνομα»
·       «Την απόφαση του Θεού την τήρησα αλλά και ο Θεός με εξύψωσε. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα που το κράτος με θεωρεί ανύπαρκτο απ’ ότι ήμουν πριν από 4 χρόνια που ήμουν ένα υπαλληλάκι»

Ο Παναγιώτης Μπαλαγιάννης με τη βοήθεια του Θεού επιβιώνει άνετα χωρίς να έχει ανάγκη το κράτος που επιδιώκει να τον εξοντώσει βιολογικά!
 
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolididis@yahoo.gr
Ποιος είπε ότι το χάραγμα του Αντίχριστου είναι μακριά; Αντιθέτως, είναι εδώ, στην Ελλάδα. Τη χώρα –υποτίθεται- του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας η οποία εξολοθρεύει όποιον αρνείται να παραλάβει αστυνομική ταυτότητα!!! Ως γνωστόν, ο Κώστας Σημίτης κατάργησε τις παλαιές ταυτότητες που ανέγραφαν το θρήσκευμα και επέβαλε τις καινούργιες που το απαλείφουν. «Η λέξη “ταυτότητα” ως έννοια σημαίνει ότι ο κάτοχός της ταυτίζεται πλήρως με το δελτίο ταυτότητας. Με αυτά όμως που περιγράφει η ταυτότητα που απαλείφει το θρήσκευμά μας δεν ταυτίζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Οπότε, αυτό το κάνουν για να μας οδηγήσουν βιαίως στην άρνηση της πίστεώς μας», επισημαίνει ο Παναγιώτης Μπαλαγιάννης.  Ο 43χρονος Χριστιανός πολίτης, εδώ και 4 χρόνια επιβιώνει χωρίς αστυνομική ταυτότητα. Αποκλεισμένος από κάθε ασφάλεια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς ΑΦΜ, αποκλεισμένος και από το να ταξιδέψει στο εξωτερικό, μια και δεν του χορηγούν ούτε διαβατήριο, στερείται της δυνατότητας ακόμη και να παντρευτεί! Ο Π. Μπαλαγιάννης θεωρείται από την Πολιτεία κάτι σαν πεθαμένος, εάν όμως του ζητηθούν από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών τα στοιχεία, μπορεί και να οδηγηθεί στη φυλακή! «Μέχρι στιγμής ήμουν τυχερός και δεν με σταμάτησαν για έλεγχο», λέει, «αλλά αν με πιάσουν ας με πάνε φυλακή»! Μοιάζει με έναν σύγχρονο φυγά, διωγμένος από το ελληνικό κράτος που θέλει να λέγεται δημοκρατικό αλλά με αυτά που επιβάλλει μοιάζει περισσότερο με τυραννικό καθεστώς, τύπου Διοκλητιανού!
Εκπληκτικά είναι τα όσα μας αποκαλύπτει ο 43χρονος χριστιανός Παναγιώτης, κυρίως για το πώς καταφέρνει και επιβιώνει με τη βοήθεια του Θεού, τονίζοντας μάλιστα ότι τώρα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν πριν από 4 χρόνια!  
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πώς ξεκίνησε η περιπέτειά σας;

Μπαλαγιάννης: Πριν από 4 χρόνια. Η παλιά μου ταυτότητα είχε χαλάσει και ήμουν αναγκασμένος να βγάλω καινούργια. Αρνήθηκα όμως κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις που με υποχρέωναν ντε και καλά να παραλάβω και να υπογράψω ένα έντυπο που δεν ανταποκρίνεται στην ταυτότητά μου, αλλά αντιθέτως την προσβάλει.  Το έντυπο της αστυνομικής ταυτότητας μετά τη διαγραφή του θρησκεύματος, προσβάλλει τον ορθόδοξο χριστιανό. Και σας εξηγώ γιατί: η «ταυτότητα» ως έννοια σημαίνει «το αυτό» δηλαδή «το ίδιο». Άρα ο κάτοχός της ταυτίζεται πλήρως με το δελτίο ταυτότητας! Εγώ όμως αλλά κι εσείς, δεν ταυτιζόμαστε με αυτά που περιγράφει η ταυτότητα διότι απαλείφεται το θρήσκευμά μας από αυτή. Θέλουν συνεπώς να μας οδηγήσουν βιαίως στην άρνηση της πίστεώς μας. 

Έχετε οικογένεια;

Μπαλαγιάννης: Όχι. Αλλά και να θέλω να κάνω οικογένεια, δεν μπορώ. Διότι θα με υποχρεώσουν να βγάλω ταυτότητα που δεν θα έχει μέσα το θρήσκευμά μου. Επιπλέον, οικογένεια, σημαίνει παιδί. Σε ποιο κόσμο να φέρω τα παιδί μου; Και τι θα του απαντήσω του παιδιού μου που θα σε ρωτήσει «σε ποιο κόσμο μ’ έφερες πατέρα; Εδώ μου απαγορεύουν να δηλώσω την πίστη μου στον Χριστό». Με αυτό που μας έχουν κάνει δεν μπορείς να ζήσεις στην Ελλάδα. 

Αυτή τη στιγμή θεωρείστε από το κράτος …μηδέν, ανύπαρκτος;

Μπαλαγιάννης: Ναι. Ούτε ασφάλεια μπορώ να έχω ούτε τίποτε. Γι’ αυτούς δεν έχω ΙΚΑ. Πηγαίνω όμως μόνος μου στους γιατρούς και πληρώνω.
Εάν σας σταματήσουν στο δρόμο και σας ζητήσουν ταυτότητα, τι γίνεται; Σας οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων;
Μπαλαγιάννης: Δεν με έχουν σταματήσει γιατί δεν έτυχε. Αλλά εάν με συλλάβουν θα τους πω να με πάνε φυλακή. Τους ζήτησα να μου βγάλουν διαβατήριο με το πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου αλλά αρνήθηκαν. Μου ζήτησαν να βγάλω υποχρεωτικά καινούργια αστυνομική ταυτότητα. Όσα όμως κάνουν είναι παράνομα!

Γιατί είναι παράνομα;

Μπαλαγιάννης: Θα σας εξηγήσω. Η απόφαση 510/17/2000 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υπερισχύει των Νόμων. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό αλλά έτσι είναι το Σύνταγμα πλέον. Τι λέει λοιπόν  σε αυτή την απόφαση που καταργεί την αναγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες; «Αυτονόητο είναι ότι ανάλογη ισχύ με το δελτίο ταυτότητας μπορεί ο νομοθέτης να δώσει και σε άλλα δημόσια έγγραφα, όπως για παράδειγμα το διαβατήριο, το δίπλωμα οδηγήσεως το πιστοποιητικό γέννησης κλπ.». Παρά το ότι λοιπόν η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υιοθετεί την άποψη της Εκκλησίας ότι δηλ. ανάλογη ισχύ με την ταυτότητα έχει και το πιστοποιητικό γέννησης, η Πολιτεία αρνείται να εκδώσει διαβατήριο με το πιστοποιητικό γέννησης! 
 
Με λίγα λόγια, χωρίς το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας o Έλληνας πολίτης σήμερα δεν μπορεί να επιβιώσει, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνετε τίποτα. Μοιάζει με φυγά!

Μπαλαγιάννης: Ασφαλώς. Θα σας πω όμως το θαύμα που συντελέστηκε με μένα. Ο Θεός πάντα ανταμείβει όποιον είναι υπό την καθοδήγησή του. Την απόφαση του Θεού την τήρησα αλλά και ο Θεός με εξύψωσε. Σας πληροφορώ ότι τώρα είμαι πολύ καλύτερα που το κράτος με θεωρεί ανύπαρκτο και δεν με κυνηγάει απ’ ότι ήμουν πριν από 4 χρόνια που ήμουν ένα υπαλληλάκι. 

Πώς καταφέρνετε κι επιβιώνετε δηλαδή;

Μπαλαγιάννης: Μέσω …τρίτων. Δραστηριότητες έντιμες και υπό τη σκέπη του Θεού. Υπάρχουν λύσεις στη ζωή, αυτές αναζήτησα και δόξα τω Θεώ περνάω πολύ καλά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το θαύμα του Θεού είναι τέτοιο ώστε ό,τι κακό και να θέλουν να σου κάνουν εάν δεν το επιτρέψει ο Θεός δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Αν θέλει Εκείνος μπορεί να σε κάνει τον πιο πλούσιο άνθρωπο της γης. Ο Κύριός μας δεν τους έχει ανάγκη, αυτοί τον έχουν ανάγκη. Ο Θεός δεν θα αφήσει ποτέ το ποίμνιό Του χωρίς να το προειδοποιήσει τι πρέπει να κάνει. Όταν υπάρχει λοιπόν κάποιο θέμα, η Εκκλησία είναι πρώτη που θα μιλήσει.  

Μιλάει όμως η Εκκλησία;

Μπαλαγιάννης: Βεβαίως. Ως θεσμός, έχει κάνει τα πάντα. Το θέμα των αστυνομικών ταυτοτήτων έχει καταδικάσει και η Συνοδική απόφαση. Θυμόμαστε όλοι τον μακαριστό Χριστόδουλο που σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης στο Σύνταγμα, λέγοντας «Όχι», εναντιώμενος σε αυτό το έντυπο ταυτότητας;  ‘Ήταν θέμα Ιεράς Συνόδου που τότε είχε αποδεχθεί ομόφωνα να αρνηθεί την ταυτότητα από την οποία είχε απαλειφθεί το θρήσκευμα. Προσβάλλει την πίστη η διαγραφή του θρησκεύματος, προσβάλλει το δόγμα του χριστιανισμού και παραμένει εν ισχύ η αίτηση που έχει κάνει η Εκκλησία προς το κράτος να διορθώσει το λάθος.  Η Εκκλησία αντιστέκεται και έχει καταφύγει και στα δικαστήρια γι’ αυτό το θέμα και το έχει περιγράψει και στις δικογραφίες. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αρνήθηκα να πάρω την καινούργια ταυτότητα. 

Είπατε ότι υπάρχει στρατηγική να αλλάξουν όλοι οι Έλληνες την ταυτότητά τους και να απαλειφθεί έτσι το θρήσκευμα από αυτές;

Μπαλαγιάννης: Ναι. Θα υποχρεώσουν κι εσάς και όλο τον κόσμο που κρατά τις παλαιές ταυτότητες που φέρουν το θρήσκευμα, να τις αλλάξουν. Υπάρχει νόμος που λέει ότι για 10 χρόνια ισχύει η αστυνομική ταυτότητα. Ακόμη και στην εφορία για να σας δώσουν τον κλειδάριθμο, υπάρχουν υπάλληλοι που ζητούν την καινούργια ταυτότητα. Υπάρχει συντονισμός και ξέρουν γιατί το κάνανε όταν απάλειφαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. 

Αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σας είναι και αυτοί που αρνούνται να παραλάβουν το ΑΜΚΑ. Έτσι δεν είναι;

Μπαλαγιάννης: Όχι ακριβώς. Εγώ δεν συμφωνώ με τη στάση που κρατούν για το ΑΜΚΑ κάποιοι συμπολίτες μας, που ισχυρίζονται ότι υπάρχει ηλεκτρονικό φακέλωμα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το έχει διαβεβαιώσει και η Εκκλησία μας. Δεν είναι όμως το θέμα αυτό ούτε να τους πείσω εγώ τι είναι σωστό να κάνουν ή όχι. Το θέμα είναι να σεβαστεί η Πολιτεία την άποψη αυτών των ανθρώπων, να προασπίσει την ελευθερία τους και κυρίως τη ζωή τους. Το κράτος έχει υποχρέωση να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και αυτό δεν το κάνει, αφήνοντάς τους να πεθάνουν. Το κράτος οφείλει να προστατεύει τη ζωή ανθρώπων ειδικά για θέματα που δημιουργούνται εξαιτίας του και όχι εξαιτίας του κόσμου. 

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
Δείτε τι ισχύει στην ΕΕ και πώς έχουν στρεβλώσει τους νόμους στην Ελλάδα, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν το διωγμό των χριστιανών.
Ιδού τι ορίζει η ΕΕ:
«ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
Άρθρο 8 
ΟΔΗΓΙΑ 95/46/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
της 24ης Οκτωβρίου 1995
Επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων
1. Τα κράτη μέλη απαγορεύουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που παρέχουν πληροφορίες για τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις και την υγεία και τη σεξουαλική ζωή.
2. Η παράγραφος 1 δεν ισχύει εφόσον:
α) το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα έχει δώσει ρητά τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία, εκτός αν η νομοθεσία του κράτους μέλους ορίζει ότι η συγκατάθεση δεν αίρει την απαγόρευση της παραγράφου 1…».
Τι λέει με λίγα λόγια; Ότι απαγορεύεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εκτός και αν δοθεί η ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου. Εάν δηλ. ο ενδιαφερόμενος πει: «θέλω να αναγράψετε το θρήσκευμά μου στην ταυτότητα», τότε η Πολιτεία οφείλει να το αναγράψει. Εκτός και αν υπάρχει νομοθεσία του κράτους που καταργεί και αυτό το δικαίωμα του ενδιαφερόμενου πολίτη.
Για να δούμε τι λέει η ελληνική νομοθεσία επ’ αυτού;


«Ν.2472/97
Άρθρο 7
Επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων
1. Απαγορεύεται η συλλογή και η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων. 
2. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η συλλογή και η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, καθώς και η ίδρυση και λειτουργία σχετικού αρχείου, ύστερα από άδεια της Αρχής*»
Το κράτος δηλ. μεταβίβασε την εξουσία στην Αρχή Δεδομένων, νίπτοντας τας χείρας του. Η Αρχή Δεδομένων απαγορεύει μεν την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, δίνει όμως άλλες διεξόδους σε όσους αρνούνται να παραλάβουν το δελτίο, όπως ο Π. Μπαλαγιάννης.  Ιδού τι προβλέπει η Αρχή Δεδομένων:

«ΑΡΧΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
510/17/2000
4.      Αυτονόητο είναι ότι ανάλογη ισχύ με το δελτίο ταυτότητας μπορεί ο νομοθέτης να δώσει και σε άλλα δημόσια έγγραφα, όπως για παράδειγμα το διαβατήριο, το δίπλωμα οδηγήσεως το εκλογικό βιβλιάριο κλπ. Έτσι σε τρεις χώρες μέλη της ΕΕ (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Δανία) δεν προβλέπεται δελτίο ταυτότητας».

Ενώ η Αρχή Δεδομένων λέει ρητώς ότι μπορεί ο ενδιαφερόμενος να χρησιμοποιήσει το διαβατήριο ή το πιστοποιητικό γέννησης αντί την αστυνομική ταυτότητα, το κράτος επιβάλλει ως μόνο έγγραφο την αστυνομική ταυτότητα, υποχρεώνοντας τους πάντες να σβήσουν από την ταυτότητά τους το θρήσκευμα! Παρανομεί 100%!

 
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
Ο ΑΝΕΝΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, μολονότι η εκκλησία αναγνωρίζει πως "οι ρόλοι Εκκλησίας και κυβερνήσεως είναι απολύτως διακριτοί αλλά και αμοιβαίως σεβαστοί", ωστόσο το γεγονός αυτό "δεν δύναται να σημαίνει και να οδηγεί εις προκλητικήν παραθεώρησιν και αγνόησιν της εκκλησίας κατά της διαδικασίας λήψεως κυβερνητικών αποφάσεων οι οποίες την ενδιαφέρουν αμέσως."
Παράλληλα, η Σύνοδος, τονίζοντας πως σέβεται απόλυτα τη θρησκευτική πίστη του κάθε πολίτη τάσσεται υπέρ της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες, γεγονός το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν προσκρούει στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης ούτε στην ελληνική νομοθεσία. 
Η Εκκλησία, προστίθεται στην ανακοίνωση, θεωρεί ότι η προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες "συναρτάται αμέσως με την ελληνορθόδοξον ιδιοπροσωπεία του έθνους μας, η οποία αποτελεί βασικό ιστορικό στοιχείο της ουσιαστικής μας επιβιώσεως και απαραίτητον έρεισμα του λαού".
Η Σύνοδος κατηγορεί, ωστόσο, "εσωγενείς και εξωγενείς" κύκλους ότι στοχεύουν "εις τον θρησκευτικόν αποχρωματισμόν της κοινωνικής και εθνικής μας ζωής αλλά και ενδεχομένως εις την παραπλάνησιν και τον αποπροσανατολισμόν του λαού μας και εις την ταυτόχρονον αποδυνάμωσιν της Εκκλησίας".
Τέλος, η Σύνοδος προειδοποιεί πως η Εκκλησία "δεν διανοείται να συμβιβαστεί έναντι οιουδήποτε ανταλλάγματος και οιασδήποτε απειλής και να προδώσει την εμπιστοσύνην με την οποίαν την τιμά και την περιβάλλει ο ελληνικός λαός" και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο όχι μόνο για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες αλλά και για άλλα ζητήματα, όπως το λεγόμενο "ηλεκτρονικό" φακέλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου