Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η ΕΛΗ ΣΤΑΗ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!

ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ...ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ... εχει η φαυλη και γνωμη για τη Νέα Δημόσια τηλεόραση! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ! ΚΑΙ ΑΜΗΝ!..Η ΓΚΟΜΕΝΑ!

ΣΟΚ! Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί της Έλλης Στάη για τη νέα ΕΡΤ!Για καραγκιοζιλίκι έκανε λόγο η Έλλη Στάη μιλώντας για την ΕΔΤ στο "Έθνος της Κυριακής". Η σιδηρά κυρία αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην νέα δημόσια τηλεόραση. Δείτε τι δήλωσε: ...«Η μετάλλαξη των πρώτων συναισθημάτων είναι μια τεράστια απογοήτευση της επιβεβαίωσης των φόβων που είχα. Των φόβων ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, πέρα από την ΕΡΤ, και αυτό με κάνει να είμαι πάρα πολύ θυμωμένη και ενοχλημένη. Αυτή η προχειρότητα τέτοιου τύπου αποφάσεων οδηγεί τελικά στη διάλυση του δημόσιου τομέα και όχι στη μεταρρύθμισή του». Δείτε επίσης: Πως είναι ο Θέμης Σοφός σαν μπαμπάς;

«Γι' αυτό σοκαρίστηκα και εξοργίστηκα. Ήταν τελείως ανόητη αυτή η επιλογή και ως πολιτική τοποθέτηση αυτοαναιρείται. Τότε ειπώθηκε πως ειδικά ο τομέας της ΕΡΤ είχε πολύ μεγάλες παθογένειες στον τρόπο που λειτουργούσε και ασκήθηκε ακραίος συνδικαλισμός, ο οποίος ήταν από τους πλέον αυταρχικούς και ειδικά τον τελευταίο χρόνο κατέβαζε συνεχώς τους διακόπτες. Είδα μία πολιτική απόφαση, η οποία δικαιολογήθηκε ως μεγάλη μεταρρύθμιση και ειπώθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει με ανοιχτή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Οπότε την κλείνουμε, φτάνοντας στο ακραίο και αντιδημοκρατικό «μαύρο», γιατί μετά θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη μεταρρύθμιση. Δηλαδή, ήθελαν να μας πουν ότι έχουν σοβαρό σχέδιο και τη δυνατότητα να προχωρήσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν την παθογένεια του ακραίου συνδικαλισμού. Και τώρα βλέπουμε τον αρμόδιο υφυπουργό να λέει ότι η μεταβατική δημόσια τηλεόραση εκπέμπει από άλλα στούντιο γιατί δεν μπορεί πάλι να αντιμετωπίσει τους ίδιους συνδικαλιστές. Οπότε πρόκειται για μια τεράστια αδυναμία πολιτικής δυνατότητας.

Ούτε με ανοιχτό ούτε με κλειστό τον φορέα μπορούσαν να κάνουν τη μεταρρύθμιση». Πώς σχολίασε τη ΔΤ; «Είδα αυτό το ΔΤ και τελικά είναι κλαυσίγελως. Φτάσαμε, δηλαδή, να βλέπουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Ακόμη και για μία μέρα είναι απαράδεκτο και δεν δίνω κανένα ελαφρυντικό... Υπήρξε έλλειψη σχεδίου για την ΕΡΤ και από τη διοίκηση; Η τελευταία διοίκηση της ΕΡΤ που έβαλε η τρικομματική κυβέρνηση, δεν ήταν μία από τις χειρότερες διοικήσεις; Τι έκαναν; Με τι σχέδιο πήγαν;

Στον τομέα της ενημέρωσης για παράδειγμα είχαμε φτάσει το δελτίο ειδήσεων σε διψήφιο νούμερο τηλεθέασης, είχαμε μόλις κερδίσει τις εκλογές (σ.σ.: η μετάδοση των εκλογών τερμάτισε πρώτη στην τηλεθέαση ημέρας) και ήρθαν, το διέλυσαν, το έκαναν μονοψήφιο, το ισοπέδωσαν. Ισορρόπησαν σε τρία πόδια, τριών κομμάτων με τα στελέχη που έβαζαν... Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, είναι γνωστά όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου