Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΑΛΕΣΕΙ...

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ...
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ..
ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε το άρθρο του ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΟΥΜΑ 
fghf

Αναφερθήκαμε προ ημερών, στο εκκλησιαστικό " σκάνδαλο" που ταλαιπωρεί την ακριτική Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, κι ακόμη απαντάμε στα μηνύματά σας-- ενθαρρυντικά της γραμμής που κρατάμε στο εν λόγω θέμα -- αλλά και τις πληροφορίες που έχετε την καλοσύνη να μας αποστείλετε!

> Ως γνωστόν, ο τρισκατάρατος διάβολος εβάσκανε τον Μητροπολίτη Ανθιμο και προφανώς τον έπληξε με την μεγάλη αμαρτία της.. ζηλοφθονίας, πρός έναν άξιο και ταλαντούχο κληρικό της επαρχίας του, τον π.Ιωάννη Καρασακαλίδη, τον οποίο έθεσε προ στόχου και τον καταδιώκει κατά τρόπο παράλογο και ανεξήγητο!
> Τα γράψαμε όλα με λεπτομέρειες και ασφαλώς δεν ήταν αποκυήματα τησ σθεναράς φαντασίας μας, αλλά αποτελούσαν αφ´ενός μεν προϊόν προσωπικής έρευνας, αλλά και προϊόν ευθύνης και ανησυχίας, για την ακριτική Μητρόπολη. Και ό,τι γράψαμε που φέρουν την υπογραφή μας , εβασίζοντο ως επί το πλείστον, σε πληροφορίες που εμπεριέχοντο σε αναρτήσεις που βρήκαμε σε ιστοσελίδες της Αλεξανδρούπολης.
Στενοχωρρέθηκε, λέει ο κ. Ανθιμος που κάναμε θέμα ευρείας κατανάλωσης ένα εσωτερικό πρόβλημα της Μητρόπολης του κι ότι τον αδικήσαμε!
Ας αφήσει την μέθοδο των διαδρομιστών που ακολουθεί ο κ. Ανθιμος και ας μας αντιμετωπίσει κατά μέτωπο, απαντώντας ευθέως σε αυτά που λέμε!
Αν λέμε υπερβολές και μυθεύματα, όπως διαδίδουν με πλήρη αναισχυντία, τα καλοταισμένα παπαγαλάκια του να μας το πεί και να δώσει τη δική του εξήγηση!
Είναι έκθετος στα μάτια του ποιμνίου του με τις πρσκτικές που ακολούθησε!
Δεν θέλει πλέον τον π. Ιωάννη να ανήκει στο πλήρωμα των κληρικών της Μητροπόλεως του, ας τον φωνάξει στο γραφείο του και ας του το πεί ανδρεία και ανδρικά και όχι να μετέρχεται μεθόδους που θυμίζουν εκκλησιστική μαφία !
Γιατί πρέπει να τον εξοστρακίσει με κατασκευασμένες φήμες και αθλιότητες; Δεν καταλαβαίνει, προφανώς, ότι με τον τρόπο αυτό γεννά--άθελά του θέλω να πιστεύω-- μία πρώτης τάξης ευκαιρία , για όλους εκείνους που θα θέλουν στο μέλλον να κατηγορήσουν έναν κληρικό, ακόμη και τον ίδιο!
Μπράβο! Άξιος ο μισθός του!
Και κάτι ακόμη, ειδικά για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως: θα έπρεπε να ξέρει ότι εγώ δεν κατευθύνομαι από κανέναν και πολύ περισσότερο δεν δέχομαι συστάσεις από επίορκους και ευλαβείς, εκ του ευ- λαμβάνω!
Όταν μάλιστα είχα διαφωνήσει με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο και Πατέρα μας Χριστόδουλο για κάποιες επιλογές του σε πρόσωπα που δεν άρμοζε να ανήκουν στο περιβάλλον του, του το είπα κατ´ ιδίαν πολλές φορές και αργότερα το έγραψα και δημοσίως και αποστασιοποιήθηκα από κοντά Του, έναν και πλέον χρόνο, για να επιστρέψω-- φεύ-- πλήρως δικαιωμένος! Και όλοι οι άλλοι του τότε περιβάλλοντος, τον κολάκευσν και τον κανάκευαν, για να κινδυνεύσουν μετά, να.. καταρρεύσουν όλοι μαζί!
Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και τα καταθέτω χάριν της ιστορικής αλήθειας και της.. Κουζουλάδας που έχω!
> Εξηγούμαι λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαι αδίκως!
Ας κατανοήσει ο κ. Ανθιμος, μία ώρα πιο γρήγορα, το " λάθος" του και ας δώσει τόπο στην οργή που τον κατέλαβε και να παραδώσει τον π. Ιωάννη άσπιλο και καθαρό, όπως ακριβώς είναι, στην κοινή γνώμη!
Φωνή λαού, οργή Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου