Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ...ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ θΕΌ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Το αναφέρουν στα ψιλά της ιστοσελίδας τους.
Το ανακάλυψε η Βασούλα κι από χθες κυκλοφορεί το νέο συγκλονιστικό βίντεο της με τίτλο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ; ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΚΟΥΣΕΙ; 
ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... 
Πάντως φαίνεται  πως έχει ...ανοιχτή 
γραμμή με τον Θεό! 
Είναι μήπως μια νέα Αγία Αθανασία Κρικέτου του 
Αιγάλεω; Έχει κι αυτή οπαδούς.. με την οργάνωση Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ!-ΑΜΗΝ..
Καλά στην Ελβετία ήταν ανάγκη να στήσει την οργάνωσή της... Αν σαλτάριζε στη Μονή Δαδιάς εκεί θα ανακάλυπτε την αληθινή εν Θεώ ζωή...
Ελληνοορθόδοξος μεν ...αλλά διαδόθηκε πως το Οικουμενικό Πατριαρχείο την αφόρησε! Δεν είναι αληθές.. Η κ. Βασούλα Ρύντεν φαίνεται συγκροτημένο άτομο... Με επίσημη δραστηριότητα: ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ. Δείχνει ότι αγωνιά για τον άνθρωπο και ο χώρος του Υoutube είναι γεμάτος από βιντεοπαραγωγές της. Χθες κυκλοφόρησε το τελευταίο της βίντεο ,όπου αποκαλύπτει τα σχέδια της ΝΑΣΑ... για τη νέα τάξη πραγμάτων..., που μόνο μέσα σε μια μέρα το είδαν πάνω από 3000 επισκέπτες! Επέρχονται μεγάλες συμφορές είναι το μήνυμα που βγαίνει.
Δεν θα αναπτύξουμε εδώ τι λέει και τι δεν λέει. Σας δίνουμε όλα τα αναγκαία ΛΙΝΚΣ (βίντεο, ιστοσελίδες) ώστε να την ψαχουλέψετε σε βάθος μόνοι σας.. Πάντως παρουσιάζει ενδιαφέρον.
  1. INFOWARRIOR FOR GREECE από τον χρήστη vasoula2908
    Ενεργός Πριν από 1 ημέρα-251 βίντεο
    ΕΛΛΑΔΑ: Λόγια δεν την περιγράφουν, κι έτσι μια γαλανόλευκη αρκεί... Είναι το κύτταρο πολιτισμού
    • ΚΑΝΑΛΙ
    Εγγραφή5.571
Η VASOULA… http://www.youtube.com/user/vasoula2908
Μικρογραφία 32:27Παρακολουθήστε αργότερα
Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα 2 - (διαδώστε!)3.731 προβολές Πριν από 1 ημέρα

Μικρογραφία 46:25Παρακολουθήστε αργότερα
Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Όπλα2.791 προβολές πριν από 4 ημέρες
 ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

Η Βασούλα Ρύντεν είναι ελληνίδα, γεννήθηκε στην Αίγυπτο και είναι μέλος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Το 1985, όταν εκείνη ζούσε στο Μπαγκλαντές, ο Θεός την πλησίασε με τον πιο παράδοξο τρόπο, για να την χρησιμοποιήσει ως όργανό Του και να την επιφορτίσει με τα μηνύματά Του για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πρόκειται πράγματι για μια υπενθύμιση του Λόγου Του. Μέσα σε αυτά τα μηνύματα που είναι για την εποχή μας, ο Θεός μας καλεί σε μετάνοια, συμφιλίωση, ειρήνη και ενότητα.
Στις αρχές αυτής της θεϊκής παρέμβασης, η Βασούλα ήταν σε πλήρη σύγχυση και φοβόταν μήπως βρίσκεται σε πλάνη. Αυτή η αβεβαιότητα ήταν πράγματι ο μεγαλύτερός της σταυρός, μια και ποτέ δεν είχε ξανακούσει ότι, ο Θεός μπορεί να φανερωθεί με τέτοιον τρόπο σε ανθρώπους της δικής μας εποχής. Γι΄αυτό το λόγο φοβήθηκε και προσπάθησε να αποδιώξει αυτή την εμπειρία της, αλλά παρόλα αυτά, ο Θεός την πλησίασε ακόμη περισσότερο. Καθώς προχωρούσε αυτή η ιερή επικοινωνία, γινόταν μέσα της μια αισθητή αλλαγή καθώς αυξανόταν η πίστη της, η γνώση και η αγάπη για τον Θεό. Η ανάγκη της να νιώσει ησυχασμένη λιγόστευε και ένιωθε πιο άνετα μέσα σε αυτόν τον ασυνήθιστο ρόλο κάτι που «επέτρεψε» στον Θείο Επισκέπτη, να δώσει πληρέστερες αποδείξεις της Παρουσίας Του.
Το κυρίαρχο θέμα στα μηνύματα αυτά είναι η θεϊκή Αγάπη του Χριστού που εκφράζεται με γαμήλια ορολογία, χαρακτηριστική των μυστικών, και εκδηλώνεται σαν ξεχείλισμα της ανείπωτης αγάπης του Χριστού. Το γεγονός ότι η Βασούλα, δίχως ποτέ να έχει λάβει κάποια κατήχηση, πόσο μάλλον θεολογική κατάρτιση, είναι ικανή να γράφει για τόσο βαθιά πνευματικά θέματα χωρίς να κάνει λάθη,είναι από μόνο του μια ισχυρή επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των μηνυμάτων.
Από το 1988, η Βασούλα έχει προσκληθεί να μιλήσει σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει κάνει πάνω από 800 παρουσιάσεις. Η Βασούλα δεν λαμβάνει σε όλο αυτό το έργο καμιά προσωπική αμοιβή ή όφελος για τις υπηρεσίες της. Μέχρι στιγμής, τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες. Είναι γραμμένα σε μια γλώσσα τόσο ξεκάθαρη και άμεση που μπορούν να τα καταλάβουν όλοι. Ταυτόχρονα το περιεχόμενό τους είναι τόσο πλούσιο και βαθύ ώστε να εμπνεύσει εξέχοντες θεολόγους να συγγράψουν βιβλία πάνω στην πνευματικότητα των μηνυμάτων. Ο Θεός επέλεξε ο ίδιος να ονομάσει τα μηνύματά Του «Αληθινή εν Θεώ Ζωή». Οπουδήποτε προσκαλείται η Βασούλα, είτε στην Ασία, την Αμερική, την Αυστραλία, την Αφρική ή την Ευρώπη, γίνεται δεκτή από πλήθη ανθρώπων κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικού στρώματος και τάξης, χριστιανούς και μη. Μεταξύ αυτών που έρχονται να ακούσουν την μαρτυρία της δεν είναι μόνο λαϊκοί, αλλά και πνευματικοί ηγέτες και κληρικοί. Η Βασούλα έχει, επίσης, προσκληθεί από άλλα θρησκεύματα, όπως από Ισραηλινούς καθώς και Βουδιστές μοναχούς της Χιροσίμα και του Μπαγκλαντές για να δώσει την μαρτυρία της. Η προσέλευση στις συναντήσεις της έχει φτάσει τα 400,000 άτομα και ανάμεσά τους σε κάποιες χώρες, βρίσκει κανείς Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Βουδιστές και Εβραίους.
Προσκλήθηκε 3 φορές να μιλήσει για το θέμα της ενότητας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στην Γενεύη και μία φορά στο Ιάσιο της Ρουμανίας σε σύνοδο με τίτλο: «Ενότητα και ανανέωση, συμβουλευτική και χριστιανική πνευματικότητα για τους καιρούς μας». Το 1998 και το 2001, ένα ειρηνευτικό τμήμα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, που δραστηριοποιείται ιδίως μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, προσκάλεσε την Βασούλα να τους μιλήσει και να επαναλάβει τα λόγια του Κυρίου μας στα μηνύματα, για να αποκτήσει ο κόσμος ειρήνη. Το 2001 προσκλήθηκε μεταξύ άλλων ομιλητών στο Διεθνές Κέντρο στην Φάρφα να μιλήσει πάνω στην Οικουμενική κίνηση και την Πνευματικότητα..
Από τον Μάιο του 2002, η Βασούλα προσκαλείται σε διαθρησκευτικές συναντήσεις για να δώσει την μαρτυρία της. Η πρώτη από αυτές έλαβε χώρα στην Ντάκα, όπου ο εναρκτήριος λόγος έγινε από έναν Μουσουλμάνο Ιμάμη.
Μετά από αυτό, προσκλήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο της Ται-Πεχ Ιωσήφ Τι-Καν να μιλήσει σε μη χριστιανούς. Έτσι, οι ομιλίες της Βασούλας σχετικά με τη συμφιλίωση και την ενότητα, άρχισαν να γίνονται γνωστές και να εκτιμώνται και από μη- χριστιανούς. Τον Φεβρουάριο του 2003 προσκλήθηκε από τον Λογιώτατο Suddhananda στο μοναστήρι του στην Ντάκα όπου και τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο Ειρήνης για τις προσπάθειές της στην εξάπλωση της ειρήνης στον κόσμο. Οι βουδιστές μοναχοί πρότειναν την Βασούλα για αυτό το βραβείο ως εξέχουσα προσωπικότητα, αναγνωρίζοντας την σημαντική της συμβολή στην εδραίωση της αρμονίας μεταξύ των θρησκειών και την προώθηση της Παγκόσμιας Ειρήνης μεταξύ όλων των εθνών και των δογμάτων. Η τελετή εγκαινιάστηκε από τον σεβ. Μιχαήλ Ροζάριο, αρχιεπίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας στην Ντάκα. Μεταξύ άλλων προσκεκλημένων ήταν ο Γραμματέας του Αποστολικού Νούντσιου στην Ντάκα, καθώς και Μουσουλμάνοι καθηγητές από διάφορες περιοχές του Μπαγκλαντές και από τις τέσσερις κύριες θρησκείες• χριστιανοί, μουσουλμάνοι, βουδιστές και ινδουιστές.
Στις Γραφές αναφέρεται ότι η πίστη δίχως έργα είναι νεκρή. Οι καρποί της Αληθινής εν Θεώ Ζωής δεν είναι μόνο η μεταστροφή της καρδιάς αλλά και τα καλά έργα που έχουν ξεκινήσει οι αναγνώστες των μηνυμάτων. Η Παναγία εμφανίστηκε σε όραμα στην Βασούλα και της ζήτησε να παρέχει τροφή στους φτωχούς καθώς δεν αρκεί μόνο η πνευματική τροφή.
Από τότε, πολλά σπίτια με το όνομα Beth Myriam (σπίτι της Μαρίας) άρχισαν να λειτουργούν με την συνδρομή των φίλων της Αληθινής εν Θεώ Ζωής για να θρέψουν τους φτωχούς. Αυτά τα σπίτια κάποτε εξελίσσονται ώστε να παρέχουν και σχολική μόρφωση στα φτωχά παιδιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά Beth Myriam σε όλο τον κόσμο- Αίγυπτο, Μπαγκλαντές, Αγίους Τόπους, περισσότερα ακόμα σε Φιλιππίνες, Βενεζουέλα και Βραζιλία, καθώς και ένα ορφανοτροφείο στην Κένυα. Παρέχεται επίσης βοήθεια σε 600 ορφανά σε βουδιστικό ορφανοτροφείο στην Ντάκα.

Εμείς πάντως..την κυρία δεν την είχαμε πάρει χαμπάρι...μέχρι χθες που έπεσε ένα τηλέφωνο από φίλο για το νέο βίντεό της!
Και λέμε πανάθεμά μας, ότι δεν μας ξεφεύγει τίποτε...

39 σχόλια:

  1. Εχετε μπερδευτει..
    Το καναλι στο youtube vasoula2908, ειναι εντελως ασχετο με την κ.Βασουλα Ρυντεν.
    Η κ.Βασουλα Ρυντεν δεν εχει κανενα λογαριασμο στο διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε μπερδευτει..
    Το καναλι στο youtube vasoula2908, ειναι εντελως ασχετο με την κ.Βασουλα Ρυντεν.
    Η κ.Βασουλα Ρυντεν δεν εχει κανενα λογαριασμο στο διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις ενημερώθηκα γι'αυτό το εξωφρενικό ανάρτημα. Κύριοι υπεύθυνοι αυτού του ιστολογίου, ενημερώνω: Έχετε κάνει απίστευτη παραχάραξη προσώπων εδώ. Εγώ η χρήστης vasoula2908 στο youtube δεν έχω καμία σχέση και συνάφεια με την κυρία Ρυντεν, το σάιτ μου είναι το www.ideografhmata.gr (εδώ και 10 συναπτά έτη) και σίγουρα ΟΧΙ αυτό που μου αποδίδετε. Τα βίντεο που αναρτήσατε είναι όντως δικά μου αναρτήματα στο youtube και τα αποδίδετε σε μια κυρία άγνωστη σ'εμένα. Αν δεν επανορθώσετε άμεσα γι'αυτά τα αστήρικτα και πλήρως εσφαλμένα που στέκονται αναρτημένα επί τριετία σ'αυτο τον ιστότοπο, αν δεν διαψεύσετε οι ίδιοι αυτό το απίστευτα ψευδές και συκοφαντικό για το πρόσωπό μου ανάρτημα, επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου. Αύριο κι όλας θα επικοινωνήσω με την ΥΔΗΕ (υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος) παραδίδοντάς τους σχετικά στοιχεία μου που αποδεικνύουν οτι δεν είμαι η εν λόγω κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παραπάνω γράφτηκαν από το λογαριασμό του άλλου μου καναλιού στο ΥΤ. (διότι διαθέτω δύο και σε ΚΑΝΕΝΑ δεν έχω αναρτήσει θρησκευτικού περιεχομένου βίντεο... πράγμα που θα είχα κάνει αν ήμουν αυτή η κυρία που υποστηρίζετε. Επαναλαμβάνω όσα έγραψα πιο άνω, και απο΄το λογαριασμό του καναλιού μου, το οποίο συνδέετε με την κυρία, η οποία ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ δεν έχει με αυτό (το κανάλι) ή μ'εμένα. Δεν υπάρχει μόνο μία βασούλα στον κόσμο.

    Όπως είπα λοιπόν και πιο πάνω:
    Μόλις ενημερώθηκα γι'αυτό το εξωφρενικό ανάρτημα. Κύριοι υπεύθυνοι αυτού του ιστολογίου, ενημερώνω: Έχετε κάνει απίστευτη παραχάραξη προσώπων εδώ. Εγώ η χρήστης vasoula2908 στο youtube δεν έχω καμία σχέση και συνάφεια με την κυρία Ρυντεν, το σάιτ μου είναι το www.ideografhmata.gr (εδώ και 10 συναπτά έτη) και σίγουρα ΟΧΙ αυτό που μου αποδίδετε. Τα βίντεο που αναρτήσατε είναι όντως δικά μου αναρτήματα στο youtube και τα αποδίδετε σε μια κυρία άγνωστη σ'εμένα. Αν δεν επανορθώσετε άμεσα γι'αυτά τα αστήρικτα και πλήρως εσφαλμένα που στέκονται αναρτημένα επί τριετία σ'αυτο τον ιστότοπο, αν δεν διαψεύσετε οι ίδιοι αυτό το απίστευτα ψευδές και συκοφαντικό για το πρόσωπό μου ανάρτημα, επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου. Αύριο κι όλας θα επικοινωνήσω με την ΥΔΗΕ (υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος) παραδίδοντάς τους σχετικά στοιχεία μου που αποδεικνύουν οτι δεν είμαι η εν λόγω κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε μπερδευτεί… Διορθώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατεβαστε αυτη την γελοια αναρτηση..Μπερδεψατε τις Βασουλες.Ντροπη γιατι λασπωνετε μια κυρια που κανει πολυ καλη δουλεια μονο και μονο επειδη δεν μπηκατε καν στον κοπο να διασταυρωσετε τις πληροφοριες σας...και τις Βασουλες.Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρικυμια εν κρανιω η σκοπιμοτητα; Εντελώς ανακριβες το άρθρο σας, καθώς ΑΛΛΗ η Βασουλα2908 και ΑΛΛΗ η Βασουλα Ρυντεν. Το πηραμε ειδηση αργα, αλλα κάλλιο ετσι...Οφειλετε να αποκαταστησετε την αληθεια και γρηγορα. Για την κυρια Ρυντεν δεν ξερω αλλα η Βασουλα2908 παλευει χρονια απο το διαδυκτιακο της μετεριζι, εντιμα και με πολυ προσωπικο αγωνα. Αν το μπλογκ σας ειναι ακομα ενεργο, ωφειλετε μια διορθωση και μια συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ θερμά τους προλαλήσαντες... Ας δουν οι κύριοι υπεύθυνοι το βίντεο που ανέβασα για να κααλάβουν τι ατόπημα έκαναν... μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ έρευνα στο κανάλι απ'το οποίο πήραν τα βίντεο θα διαπίστωναν τον λαθεμένο συσχετισμό.

    https://www.youtube.com/watch?v=ts5Zqhk3t_k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μην ειναι και η βασω Παπανδρέου η κυρια που έχει το καναλι. Για ζητηστε της συγνώμη που θα την βγαλετε και πάραθρησκευτική. Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με μια περιήγηση στο κανάλι της vasoula2908 καταλαβαίνει κανείς,σχεδόν άμεσα, ότι δεν έχει σχέση με το πρόσωπο που την εμπλέκεται στο άρθρο σας.

    Επιπροσθέτως, η vasoula2908 έχει βίντεο και συνεντεύξεις όπου μπορούμε να δούμε πως δεν μοιάζει με το πρόσωπο που την συσχετίζεται στο άρθρο σας.

    Δεν υπάρχει μια βασούλα στο διαδίκτυο, προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πίστευε και μη, ερεύνα.
    Ισχύει, ειδικά για τις πηγές. Διαφορετικά διαστρεβλώνονται γεγονότα, γίνονται παρανοήσεις και θίγονται άνθρωποι που δεν έχουν καμία ευθύνη για τα γραφόμενα, ούτε είναι οι ίδιοι που αναφέρονται. Επειδή τέτοιες καταστάσεις δεν ευνοούν κανέναν και προς αποκατάσταση της αλήθειας καλό είναι να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες διορθώσεις και καλό θα είναι να ζητηθεί συγνώμη από την κυρία vasoula2908

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας ελπίσουμε να είναι ένα απλό λάθος και να μην περιέχει σκοπιμότητα.
    Γιατί το θέμα είναι ότι βρίσκουν ευκαιρία κάτι τύπου και πατάνε στα λάθη και τσαλαπατάνε ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο ποιει τη νησσαν ο κ. Πολίτης, τόσο πιο πολύ κλίνει
      κανεις (αναγκαστικά) στη σκοπιμότητα και όχι στην
      ανικανότητα στοιχειώδους έρευνας. Μόλις επιστρέψω Αθήνα
      θα προβώ στις δέουσες ενέργειες, διότι οι ΕΚΝΟΜΕΣ
      ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΑΗΘΕΙΕΣ πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο δραστικά
      οταν δεν αρκεί η πολιτισμένη επισήμανση και το δίκαιο αίτημα
      για αποκατάσταση της αλήθειας.

      Διαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!
    ΤΟ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΦΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.VASOULA2908 Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν αναφερόμαστε σε πρόσωπα, οφείλουμε κατ'ελάχιστον να αναφερόμαστε στα σωστά. Το όνομα Βασούλα το χρησιμοποιούν χιλιάδες Ελληνίδες. Το επίθετο όμως αλλάζει προφανώς... Μην εκθέτεις λοιπόν έτσι τα άτομα αυτά που είναι 2 διαφορετικά διότι εκτείθεσαι. Καλείσαι λοιπόν να διορθώσεις το υποτίθεται "καλοπροαίρετο λάθος". Αλλιώς θεωρώ πως το δεν είναι ούτε λάθος, ούτε καλοπροαίρετο το γεγονός. Άντε μπράβο σιγά σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσα άρθρα τελικά κρύβουν τέτοια εξώφθαλμα " ΛΑΘΗ" η σκόπιμα ? Σας παίρνουμε τηλ για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και όλο βγαίνει FAX. Διορθώστε το !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η προφανής παραφωνία στο άρθρο σας η οποία μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Είναι τουλάχιστον επιτακτική αν όχι η διόρθωση του ίσως μια ειλικρινή συγγνώμη στην χρήστη από την οποία όχι μόνο χρησιμοποιήσατε βίντεο από το κανάλι της προκειμένου να αποδείξετε της δίκες σας θεωρίες συνομωσίας αλλά δημιουργήσατε έναν οχετό παραπληροφόρησης στηριζόμενοι άκουσον άκουσον σε ένα απλό Βασούλα. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το καναλι της vasoula2908 ουδεμια σχεσιν εχει με το καναλι της ως ανω αναφερομενης κυριας Ρυντεν. Πραγματευονται εντελως διαφορετικα πραγματα και ειναι αδικο να συγκρινονται μεταξυ τους!!! Παρακαλω ειναι επιτακτικη αναγκη να αναθεωρησετε τα γραφομενα στο αρθρο σας και να διορθωσετε τις αδικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφαίρεσα τα παραπάνω βίντεο που ΚΛΕΨΑΤΕ από το κανάλι μου, διότι δεν ανέχομαι να εμφανίζονται σε αυτή τη φυλλάδα που αποκαλείτε ιστοσελίδα, και μάλιστα μονής. Οποιος κλικάρει λοιπόν πάνω σ'αυτά που θρασυτατα καταδείξατε ως δουλειά που ανήκει σε άλλη κυρία, θα πέσει σε τοίχο. Με τις υγείες σας. Αλήθεια... "κύριοι", τι σόι μονή είστε; γιατί χριστιανική ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είστε. Προάγετε την κα. Ρυντεν που πλασάρει την πανθρησκεία, τις αγκαλίτσες με τον Πάπα, την παγκοσμιοποίηση της σατανοπληξίας γενικότερα, και ταυτόχρονα με συνδεσατε με εκείνη για να υπονομεύσετε τον αντινεοταξικό αγώνα μου που προφανώς σας χαλάει τη σούπα. Μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια νομίζετε πως πετυχατε, αλλά το μόνο που καταφέρατε είναι η απέχθεια κι η απαξία όλων όσοι είδαν αυτό το βδέλυγμα που ανεβάσατε. Ούτε Χριστιανοί είστε, ούτε Ελληνες. Πιο νεοταξίτες πεθαίνετε. Ας μένει τώρα το παρακμιακό και αισχρό ανάρτημά σας ΧΩΡΙΣ τη συνδρομή των δικών μου βίντεο "κύριοι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μία μικρή έρευνα εάν κάνατε θα διαπιστώνατε ότι αναφέρεστε σε λάθος άτομο. Θα πρέπει να αναιρέσετε άμεσα γιατί σπιλώνετε πρόσωπα. Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ χριστιανικό αυτό.

    Dhmellhn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι χριστιανός ο κύριος και δεν πρόκειται να αναιρέσει τίποτα. Αυτό το ποιόν έχει. Καλά έκανε η Βασουλα2908 και ΟΧΙ Ρυντεν, και τράβηξε τα βίντεό της. Ας πάει να ζητήσει από τη ρυντεν να τα επανεμφανίσει χαχα

      Διαγραφή
  20. Έχετε μπερδέψει το ρεπορταζ με την "ηλιθιότητα". Δε σας είπε κανείς ότι κάθε πληροφορία οφείλει να διασταυρωθεί με άλλη πληροφορία? Αν δε γνωρίζεται το ΠΩΣ γίνεται ψάξτε απλά στο Google. Είναι δυνατόν να θεωρήσατε τη vasoula2908 ίδια με την άλλη? .... Αυτός ο ερασιτεχνισμός κρύβει ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ή ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ . Ντροπή. Κακή δημοσιογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προκειται για ερασιτεχνισμο, σκοπιμοτητα ειναι. Το αρθρο δημοσιευτηκε την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013. Σημερα εχουμε Δεκεμβριο 2016. Το θρασος τους δεν εχει ορια. Ντροπη................................

      Διαγραφή
  21. Η vasoula2908 δεν ειναι η Ρυντεν η Βασουλα εχει τα ιδεογραφηματα
    στα οποία ειμαι μελος εδω και πολλα χρονια..
    Η Βασω ειναι ψαγμενη αντινεοταξιτισσα,ανοιχτομυαλη,κατα της πανθρησκειας
    και μυριζει απο την κορυφη ως τα νυχια ΕΛΛΑΔΑ!!! <3
    Γιωργος ΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ελεος δεν εχω λογια να πω για τον νεοφωτισμο σας,μονο γελια μου προκαλειται,η Βασω Ρυντεν ειναι γνωστη για το εργο τις στην νεα ταξη, κατι χρονια πριν ειδα σχετικα για αυτη στο ιντερνετ,δεν ειναι νεο φρουτο κ φυσικα καθολου φρεσκο σαπιλα απο παντου,ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με το να συκοφαντείτε αδικα,την Κ.βασουλα 2908 δεν ειναι ντροπιαστικο?τι μονη κ τι θεο τι ιερα μονη ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. EKEI MEΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΤΕ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΩΣ ΜΟΝΑΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ [ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ], ΑΠΟ ΤΗΝ 28ΜΗΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ. ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΟΤΙ... ``ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΟΝΗ, ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ``.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ. ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΟΓΕΡΕ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα δεν ντρεπεστε; Περασαν δυο χρονια απο τοτε που ενημερωθηκατε οτι η κυρια Βασουλα Ρυντεν ουδεμια σχεση εχει με την Βασουλα 2908. Ακομα να το διορθωσετε; Ντροπη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 2018 και η αποκατάσταση δεν έχει γίνει! Ντροπή και Αίσχος, την συκοφαντία την έχετε επάγγελμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δυο χρόνια μετά, όντως πλήρης αδιαφορία... αυτό εγώ το λέω αήθεια.
    Σε κάθε περίπτωση, τα βίντεο τα έριξα και δεν παρουσιάζονται πλέον
    σε αυτή την απαράδεκτη σελίδα ως βίντεο της κυρίας Ρύντεν, αφού ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ. Για τη συγκεκριμένη κυρία, μπορει΄βεβαίως να λέει ό,τι θέλει. Η δουλειά μου όμως στη σελίδα του έπαψε να εμφανίζεται.
    Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ όσους τοποθετήθηκαν. Να είστε καλά, συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και ειχα συμπαθησει την βασουλα ,δεν ηξερα οτι ηταν η ρυντεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε μ*λακες μπερδεψατε τις βασουλες και νομιζετε οτι εχετε το επιπεδο και τη νοημοσυνη να εκπροσωπειτε καποια θεοτητα επι γης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα το είδα......Μα είναι ποτέ δυνατόν η Κυρία Vasoula2908 να έχει σχέση με την Ρύντεν??? Είσαστε στα καλά σας??? Το Κυρια το έγραψα με «Κ» Κεφαλαίο γιατί η Vasoula2908 εδω και χρόνια, δίνει Αγώνα ενάντια στην ΝΤΠ και ενάντια στην Πανθρησκεία και τα υπόλοιπα της ΝΤΠ...Ενώ η Ρύντεν κάθε τρείς και λίγο βρίσκεται στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Εκκλησιών που είναι υπέρ της ποταπής Πανθρησκείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΕΓΩ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

    ΚΑΙ ΝΑΣΑ.....ΚΑΙ ΟΥΤΕ....ΑΝΑΣΑ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ,
    ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΥ ΔΙΒΑΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ..,.

    ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
    ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΗΚΙΣΕΙ ΟΛΟΙ
    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2003/

    Οι καρδιές σας μπορεί να ράγισαν, αλλά το ίδιο και η δική Μου.

    http://www.tlig.org/el/news/2020-07-30/69/


    12 Απριλίου 2020
    Οι καρδιές σας μπορεί να ράγισαν,1 αλλά το ίδιο και η δική Μου. Ελάτε να αδειάσετε σαν ποτάμι τις καρδιές σας, γενεά, ενώπιον Μου και δεν θα χαθείτε! Εγώ είμαι η Ελπίδα και ο Νυμφίος σας, και ποιος Νυμφίος δεν θα φροντίσει για τους δικούς Του; Είμαι η στέρεη και σίγουρη γη πάνω στην οποία στέκεστε.
    Η γενεά σας έχει εξοργίσει αφάνταστα τον Πατέρα Μου. Μη ρωτάτε: «γιατί μας έπληξες χωρίς καμιά ελπίδα θεραπείας;"2 Θέλετε να σας υπενθυμίσω πόσες φορές έχετε αμαρτήσει; Θέλετε να σας υπενθυμίσω πόσες φορές Με διώξατε από την καρδιά σας, γενεά; Επισύρατε πάνω σας αυτό το κακό, ένα κακό για το οποίο σας είχα προειδοποιήσει, και σας μίλησα γι’ αυτή τη « φωτιά» που σας καίει εσωτερικά. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. Είμαι ο Θεός σας και σας επαναλαμβάνω, ότι ποτέ δεν σας προέτρεψα να κάνετε το κακό, κι αυτό το ξέρετε. Αλλά ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ και είμαι γνωστός πως συγχωρώ και ξεχνώ όταν ο αμαρτωλός έρχεται σ’ Εμένα με συντριμμένη καρδιά, μετανοεί και ζητά να συγχωρεθεί!
    Βασούλα, είμαι γνωστός πως είμαι σπλαχνικός, πως σκουπίζω τα πονεμένα δάκρυα, φροντίζω το ποίμνιό Μου και σας παρηγορώ. Είμαι γνωστός πως έχω ανατρέψει βασιλείς και έχω ερημώσει χώρες και βασίλεια, δεν είμαι, λοιπόν, ικανός να εξαλείψω μια κακιά και ανεξέλεγκτη αρρώστια που έχει αφανίσει τόσους πολλούς από σας; Ωστόσο, χρειάζομαι να ακούσω μια κραυγή μετάνοιας. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΕΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΗ «ΘΥΕΛΛΑ» ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΩΣ ΣΠΕΥΔΩ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. ΤΟΥΤΗ Η ΓΕΝΕΑ, ΟΜΩΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΩΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ.
    Σας έστειλα, γενεά, πολλά σημάδια, αλλά κάνατε πως δεν τα βλέπατε. Σας έστειλα τους υπηρέτες Μου τους προφήτες τόσο επίμονα, τόσο συχνά, για να σας φωνάξουν να μετανοήσετε και να εγκαταλείψετε τον αμαρτωλό τρόπο ζωής σας και να διορθώσετε τις πράξεις σας, αλλά κλείσατε τα αυτιά σας για να μην ακούτε! Οι αμαρτίες σας θα επιστρέψουν τώρα στα κεφάλια σας. ΑΡΧΩ

    ΑΡΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσεις ειστε Χριστιανοι ορθοδοξοι βρωμιζετε και ολους τους υπολοιπους που προσπαθουμε καθε μερα για μετανοια Ντροπη σας!!! ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
  33. ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ


    22 Οκτωβρίου, 1996
    http://www.tlig.org/el/messages/985/

    Σε βεβαιώνω, ο άνθρωπος που ρίχνεται θεληματικά στα πόδια του θηρίου προσκυνώντας το και αποδέχεται τα κοσμικά του βασίλεια, θα ριχτεί στις φλόγες της κόλασης. Θέλω να προσεύχεσαι γι' αυτές τις ψυχές, κόρη Μου, γιατί Μου είναι το ίδιο πολύτιμες με σένα.

    Βλέπεις, κόρη Μου, αν και είναι εχθροί σου, πρέπει να προσεύχεσαι γι' αυτούς, για να απελευθερωθούν. Δεν συνειδητοποιούν ότι κάνοντας τον κόσμο φίλο τους, κάνουν Εμένα, το Θεό τους, εχθρό τους. Γι' αυτό ο Νόμος Μου, οι παραινέσεις Μου και η Παράδοσή Μου δεν τους συγκινούν...

    Όταν το Πνεύμα Με οδήγησε στην έρημο για να δοκιμαστώ από το διάβολο, και ο διάβολος Μου έδειξε από ένα πολύ ψηλό βουνό όλα τα βασίλεια του κόσμου και Μου τα προσέφερε όλα, υπό τον όρο να τον προσκυνήσω, απάντησα: "φύγε Σατανά! Γιατί η Γραφή λέει: πρέπει να προσκυνείς Κύριο το Θεό σου και να υπηρετείς Αυτόν μόνο".

    Σήμερα, προς μεγάλη Μου θλίψη, ένα τεράστιο πλήθος από κάθε χώρα παρασύρεται να προσκυνήσει το θηρίο, που έχει γίνει γι' αυτούς ο αρχηγός τους και ο Θεός τους, γιατί δέχτηκαν τα βασίλειά του και τη χλιδή τους. Έγιναν οι έμποροι της γης. Ναι, έδωσαν την καρδιά τους στους καρπούς του κόσμου.

    Ξεγελασμένοι από το σατανά, προωθούν την πλάνη. Βασανισμένοι από τις αμαρτίες τους, προωθούν τον φιλελευθερισμό και τα παρόμοιά του, αψηφώντας την αλήθεια και την παράδοση της Εκκλησίας Μου. Το ψέμα αψηφά την αλήθεια... Θέλω λοιπόν να προσεύχεσαι γι' αυτούς, κόρη, γιατί κι αυτούς τους αγαπώ. Προσευχήσου γιατί βρίσκονται υπό την επήρεια πονηρών δυνάμεων. Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις του κάτω κόσμου τους ξεγελούν και παρεμβαίνουν στο ιερατικό τους λειτούργημα... ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΑΙΜΑΤΟΣ. 1 Πώς να μην υποφέρω όταν βλέπω τους πολύ δικούς Μου, αυτούς που αγαπώ ιδιαίτερα, να ξεγελιούνται τόσο και να δέχονται αυτό το θανάσιμο δηλητήριο... Γι' αυτό, σου λέω με επιμονή: "προσευχήσου γι' αυτούς και δες τους σαν αδελφούς σου που χρειάζονται διόρθωση".

    Σήμερα, αυτό το θανάσιμο δηλητήριο προσβάλλει τις ιερατικές Μου ψυχές. Αυτός είναι ο καπνός που διείσδυσε στο Ναό Μου. Παραβαίνουν το νόμο της Εκκλησίας Μου 2 και το αμάρτημά τους θα τους καταδικάσει, εκτός αν μετανοήσουν.

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ. Κανείς δεν μπορεί να τους φανταστεί ασεβείς όταν τους βλέπει, αλλά θα τους αναγνωρίζετε πάντα από τον καρπό τους που είναι: η ανυπακοή. Ανυπακοή στο Νόμο 3 της Εκκλησίας Μου, ανυπακοή στον αντιπρόσωπο της Εκκλησίας Μου, ανυπακοή στην παράδοση της Εκκλησίας Μου, ανυπακοή στο σύνολο του Νόμου Μου.


    ΙΧΘΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2003/



    Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ


    16 Aυγούστου 1988


    Βλέπεις, κόρη Μου, σε οδήγησα να δεις την αληθινή εικόνα της σημερινής Εκκλησίας. Είδες τη θλίψη της Μητέρας Μου και είδες μέσα στην αγκαλιά Της το νεκρό Μου σώμα προδομένο, μωλωπισμένο, μαστιγωμένο, κατατρυπημένο και σταυρωμένο. Σ' αυτή ακριβώς την κατάσταση βρίσκεται η Εκκλησία Μου σήμερα. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΡΗΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΡΗΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ. Όμως, πολύ σύντομα θ' ανακαινισθεί 2, θα μεταμορφωθεί και θ' αναστηθεί, όπως Εγώ ο Κύριος Αναστήθηκα.

    Δεν θα βρίσκεται πλέον σ' αυτή την αξιοθρήνητη κατάσταση. Oι εχθροί Μου κατέστρεψαν το Ναό Μου, αλλά με τη Δύναμή Μου που κατεβαίνει από τον Oυρανό και με τη Χάρη Μου, Εγώ, ο Κύριος, ξανάχτισα το Ναό Μου σε τρεις μέρες μόνο. Σου υπόσχομαι ότι η Εκκλησία Μου θ' αναβιώσει. Θα Την ανακαινίσω και θα Τη μεταμορφώσω, όπως μεταμορφώθηκα. Θα ξαναχτίσω το Ναό Μου και η Δικαιοσύνη θα είναι η ζώνη της μέσης Της, η Πίστη, η ζώνη των πλευρών Της 3 και η Αγνότητα θα είναι ο Πυρσός Της, για να οδηγήσει όλους αυτούς, που βεβήλωσαν το Όνομά Μου, στο Φως της και να τους εξαγνίσει. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, Ο ΑΜΝΟΣ, ΘΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Τότε, όπως μια μητέρα που παρηγορεί τα παιδιά της, έτσι κι Εγώ θα σας παρηγορήσω ακόμη περισσότερο. Θα τυλίξω γύρω σας τα Χέρια Μου με τόση αγάπη. Αχ, αγαπημένα παιδιά, σας ετοιμάζω για να ζήσετε ένα Νέο Oυρανό και μια Νέα Γη, μια Γη γεμάτη καρπούς που βγαίνουν από το Δένδρο της Ζωής. Oι καρποί Του θα φέρουν τα ονόματα της Ειρήνης, της Αγιότητας και της Αγάπης, αφού η Ρίζα Του 4 είναι η Αγάπη.

    Τότε, πλήρεις Πνεύματος Αγίου, θ' ατενίσετε Εμένα, το Θεό σας, όπως στην πρώτη Πεντηκοστή. Το Πνεύμα Μου θα σας γεμίσει με Αγάπη... Τον Κήπο Μου θα τον ομορφύνω, θα ποτίσω τα παρτέρια Μου, η Δρόσος της Δικαιοσύνης Μου θα κατέβει επάνω σας και το Φως Μου θα δυναμώσει τους μίσχους σας, κάνοντας να λάμψει η διδασκαλία Μου. Θάρρος, κόρη Μου, θάρρος, αγαπημένοι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να ζείτε στην ερημιά, όμως το Τέλος αυτών των Καιρών είναι κοντά σας.

    Σύντομα θα έρθω να σας εξαγνίσω. Εγώ, ο Κύριος, σας διαβεβαιώνω ότι θα σας αιφνιδιάσω, ρίχνοντας πάνω σας το Φως Μου. Oι Oυρανοί Μου θα κάνουν τη γη να σαλέψει και όλοι αυτοί που Με αγαπούν θα Με δοξάσουν, κλίνοντας το γόνατο. Και πολλοί θα Με θυμηθούν και θα επιστρέψουν σε Μένα - αυτό θα γίνει γνωστό ως η Μεγάλη Μεταστροφή της Εκκλησίας. Αλλά, προς μεγάλη Μου θλίψη, θα υπάρξουν αυτές οι πείσμονες ψυχές που βλασφήμησαν το Άγιο Όνομά Μου και μάχονται με το μέρος του αντιπάλου Μου. Aυτές οι ψυχές θα Με απορρίψουν ακόμη περισσότερο. Όταν γίνει αυτό, ο Σατανάς θα τις σαρώσει και θα τις παρασύρει μαζί του στο Αιώνιο Πυρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή