Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Απεργία για τα ανοιχτά καταστήματα σήμερα  Κυριακή
Φωτογραφία αρχείουΣύσταση σε εργοδότες, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να αποφύγουν τις εντάσεις την Κυριακή, που θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί σε διάφορες περιοχές της χώρας, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης. Απεργία έχει προκηρύξει για την ίδια μέρα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Το Βατικανό αποσχημάτισε 384 ιερείς
Ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι επιβεβαίωσε τελικά το ρεπορτάζ του Associated PressΗ Αγία Έδρα αποκάλυψε το Σάββατο ότι αποχειροτόνησε 384 ιερείς για παιδεραστία τη διετία 2011 -2012, κατά την θητεία του πάπα Βενέδικτου 16ου, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του Associated Press, ενώ έχουν πολλαπλασιαστεί οι καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών από κληρικούς.


Μια... ντομάτα την ημέρα τον καρκίνο κάνει πέρα

Χωριάτικη σαλάτα, κρητικός ντάκος, κοκκινιστά όσπρια ή λαδερά, η ελληνική διατροφή αγαπάει την ντομάτα και αυτή η «αγάπη» φαίνεται πως κάνει και καλό στην υγεία. Μελέτη του Πανεπιστημίου Rutgers του New Jersey, έδειξε πως μια διατροφή πλούσια σε ντομάτες και τα προϊόντα τους μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Αν ο Δείκτης Μάζας Σώματος αυξάνεται στις μεταεμμηνοπαυσιακές γυναίκες αυξάνεται και ο κίνδυνος καρκίνου του μαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου