Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΒΡΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ..ΤΖΕΡΌΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ...;

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΊΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ...ΕΞΑΕΤΙΑ!




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος εδέησε να δεχθεί το ζεύγος Αναγνωστοπούλου που πρωταγωνιστεί για την εκπλήρωση του Τάματος του ΄Εθνους ... Μια απίστευτη λεπτομέρεια... Το αίτημα για την συνάντηση, είχε υποβληθεί προ εξαετίας!- Κι επαναλαμβάνονταν σταθερά κάθε χρόνο-   Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος συναντάται στο πίτς φυτίλι με καραγκιόζηδες τύπου Πέτρου Κυριακίδη, το γνωστό λαμόγιο που ακόμη καταζητείται... ή τους Γερμαναράδες Ρεχάγκελ και του εδώ αφεντικού της lidl ..Ο Αγιος Αθηνών κατάφερε να συναντήσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται για την ανέγερση περικαλλούς ναού για την Παναγιά με έξοδα δικά τους βασικά..Μιλάμε για σαϊνι ο Τζερόνυμο! ΄Ακου 6 χρόνια να ευαρεστηθεί ο παντοκράτωρ να συναντηθεί με ανθρώπους που αγωνίζονται για την εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους...  Δείτε το λιτό κείμενο του Γιάννη Αναγνωστόπουλου... 
Μένουμε με την απλή απορία: Γιατί δέχτηκαν να συναντηθούν με έναν ανίκανο και λαπά Ιεράρχη; Αν είμαστε εμείς θα του κατεβάζαμε ουκ ολίγα καντήλια του εκ Θηβών Αρβανίτη μίστερ Λιάπη! Τέλος πάντων! 



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΜΑ

ΤΠ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27.5.2014 τὸ πρωί, ἱστορικὴ συνάντησι τοῦ Σωματείου «οἱ Φίλοι τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους» καὶ τοῦ Ἱδρύματος Προασπίσεως Ἠθικῶν καὶ Πνευματικῶν Ἀξιῶν μὲ τὸν Μακαριώτατο Ἀρχιεπίσκοπο Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερώνυμο.
Πιστεύουμε, ὅτι οἱ κατευθύνσεις τοῦ Μακαριωτάτου, ὡς κατάληξι τῶν συζητηθέντων, ἀνοίγουν τὴν Ἱερὰ Διαδρομὴ πρὸς τὸ θαῦμα καὶ Τάμα τοῦ Ἔθνους τῶν Ἡρωικῶν Ἀγωνιστῶν τοῦ ᾿21.
Εἶναι ἡ πρώτη φορά, ποὺ εἴμαστε ὅλοι αἰσιόδοξοι.
Ἡ ἡγεσία τῆς Ἐκκλησίας μπορεῖ καὶ πρέπει νὰ πρωτοστατῇ, νὰ δημιουργῇ καὶ νὰ εὐλογῇ. Οἱ ἐντολὲς τοῦ Μακαριωτάτου ὑπῆρξαν σαφεῖς καὶ κατηγορηματικές.
Αἰσιοδοξοῦμε καὶ ἐπλίζουμε.
Δική μας ὑποχρέωσι ἡ ἄμεση ἐνημέρωσί σας.
Ὁ Πρόεδρος
τοῦ Σωματείου «οἱ Φίλοι τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους»
καὶ τοῦ Ἱδρύματος Προασπίσεως Ἠθικῶν καὶ Πνευματικῶν Ἀξιῶν
Ἰωάννης Κ. Ἀναγνωστόπουλος

Το Δελτίο Τύπου ,μάλλον δε τα λέει καλά... Γιατί δεν λέτε τι σας είπε ο Τζερόνυμο για το όραμά σας που αγωνίζεστε μια ολάκερη ζωή; Τι να σας πει...Φούσκας του κερατά είναι και το γνωρίζουν οι Πανέλληνες! Παραείστε Κύριοι αισιόδοξοι! Με λαπάδες δεν γίνεται τίποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου