Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!Σ. Λαβρόφ: "Ενοχλεί την Δύση η επιστροφή της Ρωσίας στην Ορθοδοξία"

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ διαπίστωσε ότι η Ρωσία επιστρέφει στις παραδοσιακές πνευματικές αξίες και... είναι ένας από τους λόγους της απομάκρυνσης της Δύσης από αυτήν, μεταδίδει η διαδικτυακή πύλη "Pravoslavie.ru".
"Προς μεγάλη μας έκπληξη. Άρχισαν να εκμεταλλεύονται και τον ισχυρισμό ότι η Σοβιετική Ένωση με το κομμουνιστικό δόγμα του, τουλάχιστον, έμεινε στα πλαίσια του συστήματος ιδεών που επεξεργάστηκε η Δύση, ενώ η νέα Ρωσία επιστρέφει στις παραδοσιακές αξίες της που ριζώνουν στην ορθοδοξία και για το λόγο αυτό γίνεται λιγότερο κατανοητή ", δήλωσε ο Λαβρόφ στη συνάντηση με τα μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου σε θέματα εξωτερικού στη Μόσχα.
Ταυτόχρονα, όπως είπε, το τελευταίο διάστημα όλο και πιο φανερά εκδηλώνεται η αντίθεση "μεταξύ του αντικειμενικά ενισχυόμενου συστήματος με πολλούς πόλους και της τάσης των ΗΠΑ και της ιστορικής Δύσης να τηρήσουν τις συνηθισμένε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου