Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ...ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΠΑΠΙΕΣ!


ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟ... ΛΑΓΚΑΡΝΤ... ΔΑΚΡΥΖΕΙ....ΑΛΛΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!

ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ-ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΤΈΤΟΙΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ-ΑΤΥΧΩΣ- ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ!

Ανατίναξε Τσίπρα τα σκατά των απολίτιστων. της Ευρωπάϊκής ΄Ενωσης και Αμερικανοσιωνιστών, το προτείναμε προχθές. Δίκοπο μαχαίρι. Αλλά ο ελληνικός λαός αυτό ζητάει, είναι έτοιμος πλέον ψυχολογικά, να κάνει πάντα ό,τι έκανε μέσα στην μεγαλειώδη ιστορία του...ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ!


Και χθες απολαύσαμε τις γελοιότητες των λαδωμένων, προσκυνημένων απάτριδων, που κάνανε και συγκέντρωση... ζητώντας να παραμείνει η Ελλάς στην Ευρώπη! Η παράσταση ενισχύθηκε κι από γνωστού εύρους καραγκιοζοπαίκτες, Θεοδωράκης-Γεωργιάδης κι άλλα μηνμονιακά σκύμβαλα.

Μα η Ελλάς, είναι Ευρώπη, είναι η μήτρα της Ευρώπης και κανείς δεν μπορεί να την διώξει, κατά τους κανονισμούς της Ε.Ε.οπότε γιατί όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί; Εκτός κι αν η ίδια το θελήσει. Μα δεν θα το θελήσει, ούτε ο Τσίπρας το γουστάρει... Συνεπώς; Το δράμα των σημερινών Ελλήνων εκφράζεται απόλυτα με τη λίστα των πληρωμένων προδοτών δημοσιογράφων. Τα καθίκια αυτά για λίγα δηνάρια προπαγανδίζουν σταθερά τη λογική του τζιτζιφιόγκου Θεοδωράκη... ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ Ε.Ε 
Αυτά λέει το εξαγορασμένο  αριστερό αρχίδι του Μπόμπολα-Ψυχάρη!
--Τι πάει να πει ΡΕ αρχιδάμαντε ... "πάση θυσία;" Αυτό θέλουν τα χρεοκοπημένα αφεντικά σου;

Το πιο σαθρό κι ανθελληνικό επιχείρημα.Ποιός είπε ότι η Ελλάς φεύγει; Θα είναι μέσα στην Ευρώπη και θα χτυπάει στους αρκουδιάρηδες της πεπολιτισμένης (εξ Ελλάδος και μόνον) ...βάρβαρης  Ευρώπης το νταούλι και το ντέφτι.

Πανέλληνες θαρσείτε! Υπάρχει σύγκρουση βαρβάρων της Ευρώπης με τους ΄Ελληνες. Ας σταθούμε στο ύψος που μας έχουν τάξει οι Θεοί..

Όχι μην αντισταθείτε! Επιτεθείτε κατακούτελα σε όλους που επιβουλεύονται τη Ιερή αυτή γή... Από τον αράπη ΟΜΠΑΜΑ έως τον σακάτη Σόϊμπλε!

Ναι είμαστε μόνοι ..εναντίον  όλων των συμμοριών της καταγέλαστης ΔΥΣΗΣ.!
Δεν είμαστε φίλοι ιδεοληπτικά προς την παρέα του Τσίπρα, πολέμιοι του είμασταν κι αν ψάξει κανείς στις ιστοσελίδες μας, θα το διαπιστώσει!

΄Ομως ο νεανίας Τσίπρας δίνει μάχες με ελληνική λεβεντιά! Ας τον βοηθήσουμε. Είναι πατριωτάκι! ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ έως στιγμής! Το λοιπό  ΟΛΟ πολιτικό προσωπικό..της χώρας απλά πεοκρουστεί!
Ως προς τη Λαγκάρντ, που κουνιέται και κάνει την ξύπνια, ο Βαρουφάκης της έδωσε πληρωμένη απάντηση. Η κακάσχημος και θρασυτάτη  υπάλληλος αυτή του τίποτα είναι απλά οξειδωμένο αιδοίο και τίποτε περισσότερο! 

DIPLOMATIC OBSERVER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου