Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ "ΚΑΕΙ" ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: "Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΗ"!!!

Το άρθρο της Τουρκάλας δημοσιογράφου Uzay Bulut, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα Israel Hayom. Η δημοσιογράφος εστιάζει την προσοχή του...

στα πανηγύρια της Τουρκίας τις μέρες των εορτασμών της εισβολής στην Κύπρο, καθώς και στην επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ.
Οι Τούρκοι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στην Παλαιστίνη
Αναφερόμενη στις επιθέσεις ισραηλινών δυνάμεων στην Γάζα και την κριτική που άσκησε ο Ερντογάν στο Ισραήλ, η Bulut σημειώνει ότι στην Τουρκία, όπως και σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν τι πραγματικά γίνεται στην Γάζα. Προσθέτει πως η Χαμάς στόχευε με ρουκέτες κατοικημένες περιοχές στο Ισραήλ, την ώρα που είχε ήδη συμφωνηθεί εκεχειρία ανάμεσα στις δύο χώρες. Ακόμη, υπογραμμίζει πως η Χαμάς χρησιμοποιεί παιδιά και αμάχους ως ασπίδα.
"Ειρηνευτική επιχείρηση"; Εισβολή και αποικισμός
Όσον αφορά τις πανηγυρικές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού περί "ειρηνευτικής επιχείρησης" στην Κύπρο το 1974, η δημοσιογράφος σχολιάζει: "Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά είναι αλήθεια. Η τουρκική εισβολή εορτάζεται επίσημα σαν γιορτή της ειρήνης".
Κύπρος, γη ελληνική
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Uzay Burut συνεχίζει λέγοντας: "Προσχεδιασμένες εκτελέσεις, καταστροφή, εθνικό ξεκαθάρισμα και συνεχιζόμενο δημογραφικό και πολιτιστικό βιασμό της Κύπρου. Αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν εισβολή, και η Τουρκία είναι ξένος εισβολέας στην Κύπρο. Η ιστορία είναι εκεί για να πει τι έγινε. Η Κύπρος ήταν ελληνική για 3500 χρόνια και χριστιανική για 2000 χρόνια. Ποτέ η τουρκοκυπριακή μειονότητα, στη σύντομη παρουσία της στην Κύπρο, δεν είχε δικό της μέρος στο νησί".
Τέλος, ασκεί κριτική στην τουρκική κυβέρνηση η οποία έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλαγή του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου και συνεχίζει να παραβιάζει όλες τις βασικές αρχές. 
24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου