Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

O κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι Γερμανοί γνώριζαν την ιστορία τους...

Άρθρο κόλαφος της Washington Post, που θυμίζει στην Γερμανία πως σώθηκε από την Ελλάδα 

Μ΄ ένα άρθρο φωτιά η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Washington Post υπενθυμίζει στο Βερολίνο όσα Μέρκελ και Σόϊμπλε κάνουν πως δεν θυμούνται.

«Στην ελληνική κρίση, η Γερμανία θα πρέπει να διδαχθεί από το δικό της δημοσιονομικό παρελθόν» τονίζεται σε άρθρο του Χάρολντ Μέιρσον στην εφημερίδα Washington Post.

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΑΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγάνης. Γιατί με τους «Ενωμένους Δημοσιογράφους»;
- Γιατί είναι ο συνδυασμός που «ενώνει» διαφορετικές ιδέες και απόψεις σε ένα κοινό όραμα...
Να παραμείνει η ΕΣΗΕΑ ανοιχτή στα μέλη της και να γίνει πιο ισχυρή και μαζική.

- Γιατί η ανεργία και τα προβλήματα δεν εξετάζουν κομματικές ταυτότητες.
- Γιατί είναι η παράταξη που βρίσκεται σταθερά απέναντι στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τις ιδιοτελείς πρακτικές του παρελθόντος.
- Γιατί οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» απέδειξαν τα 2 τελευταία χρόνια ότι κινούνται ρεαλιστικά απέναντι στα προβλήματα, βρίσκοντας λύσεις εκεί που οι «άλλοι» αδυνατούν.
- Γιατί είναι οι συνάδελφοι του διπλανού γραφείου. Γνωρίζουν τα προβλήματα το ίδιο καλά με σένα και θα παλέψουν με δημιουργικό πάθος για ένα καλύτερο αύριο. Γι αυτό στοιχίζομαι στο πλευρό τους και γι αυτό σου ζητώ να γίνεις και εσύ ένας από εμάς.
Μπες στη Μάχη με την Μαρία Αντωνιάδου και τους Ενωμένους Δημοσιογράφους  

''ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ILO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Με τις ελληνικές θέσεις στο ζήτημα των εργασιακών να υποστηρίζονται, κατά πληροφορίες, από τον ILO, ιδιαίτερη σημασία...
αποκτά το γεγονός ότι ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα έκθεση, με την οποία προτείνει δέσμη τριών έκτακτων μέτρων και έξι πολιτικών, που θα πρέπει να ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να ενισχύσει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, να διευρύνει νέες πηγές ανάπτυξης και να αντιμετωπίσει τις πιεστικές επιπτώσεις της κρίσης.
ΤΑ 16 ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ !

ΓΣΕΕ: Τεράστιο πρόβλημα στο Ασφαλιστικό, η Ελλάδα θα έχει από τα ακριβότερα συστήματα

Ενα από τα πλέον δαπανηρά κοινωνικά συστήματα θα έχει η Ελλάδα ως το 2050 εάν δεν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα βιωσιμότητας, προειδοποιεί η ΓΣΕΕ επικαλούμενη μαθηματική έρευνα, την οποία έχει στα χέρια του και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΓΣΕΕ: Τεράστιο πρόβλημα στο Ασφαλιστικό, η Ελλάδα θα έχει από τα ακριβότερα συστήματα
Την Δευτέρα ξεκίνησαν εκ νέου οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα Μνημόνια, με την κατάθεση του του εκπροσώπου του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Σάββα Ρομπόλη.
Αυτός έδωσε έμφαση στο ασφαλιστικό σύστημα και επικαλούμενος μαθηματική έρευνα την οποία διενεργεί η ΓΣΕΕ για την βιωσιμότητα του μέχρι το 2050, έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου ότι αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά τότε η χώρα θα έχει ένα από τα πιο ακριβά κοινωνικά και οικονομικά συστήματα.
Όπως ανέφερε μάλιστα ο κ. Ρομπόλης τα στοιχεία της έρευνας αυτής έχουν γίνει γνωστά και στον πρωθυπουργό ενόψει των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών που είναι σε εξέλιξη.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...


Δραγασάκης: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα-Στόχος και όχι πραγματικότητα η συμφωνία

«Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ότι απαιτηθεί για να γίνει αυτή η συμφωνία. Έχουμε, όχι απλώς προτάσεις αλλά και γραπτές προτάσεις σε όλα τα θέματα τα οποία έχουν ανακύψει στην πορεία αυτών των συζητήσεων» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας το πρωί στην Αθήνα σε ευρωβουλευτές που παίρνουν μέρος στις ημερίδες μελέτης της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Δραγασάκης: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα-Στόχος και όχι πραγματικότητα η συμφωνία
«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, να διαπραγματευτούμε, να υποχωρήσουμε στο ένα ή το άλλο ζήτημα, να κάνουμε συμβιβασμούς. Δεν δεχόμαστε όμως τελεσίγραφα ούτε υποκύπτουμε σε εκβιασμούς» τόνισε αναφερόμενος σε σχόλια που δημοσιεύονται σήμερα στον διεθνή Τύπο και αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση για την υπογραφή συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου