Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΛΛΕΜΑΝΩΝ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ"! ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ-ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ: "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"!

Αφού είδαν ότι όλο το πολιτικό σύστημα έσκυψε στα τέσσερα ενώπιον των δανειστών, αφού είδαν ότι και οι ψηφοφόροι έδωσαν εντολή διακυβέρνησης στον Τσίπρα (κατά το "σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω"), τώρα πέφτουν οι μάσκες και επισήμως οι Γερμανοί δηλώνουν: σας κρατάμε στο ευρώ για να σας τα πάρουμε όλα. Θα σας αρπάξουμε τον δημόσιο, ιδιωτικό πλούτο και βεβαίως τον ορυκτό πλούτο. Αυτά λένε...

χωρίς ενδοιασμούς και οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επιμένουν: "ευτυχώς που παραμείναμε στο ευρώ"! Πολιτική προδοτών. 
Το παρακάτω δημοσίευμα είναι από το star.gr
Με σκληρή γλώσσα μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, με γνωστή οικονομική ιστοσελίδα να αναφέρει πως «είναι αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης».
Σε δημοσίευμα της, η οικονομική ιστοσελίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten υποστηρίζει πως «η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ» αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα.
«Προκειμένου να μην διακυβευθεί το έργο εξαιτίας μίας κατάρρευσης της Ελλάδας, η χώρα διατηρείται στο ευρώ. Η πικρή αλήθεια για τους Έλληνες είναι ότι το ζήτημα είναι η χώρα τους, όχι οι άνθρωποι», υποστηρίζει το δημοσίευμα.
«Ο TAP δεν θα φέρει αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων- Θα συνεχίσουν να ασχολούνται με την λιτότητα»
Στη συνέχεια, η γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι μπορεί να υπόσχονται νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα οι εταιρείες που θα εκμεταλλευθούν τον TAP, η πραγματικότητα ωστόσο είναι «πως για τους περισσότερους Έλληνες δεν θα επιφέρει καμία πραγματική βελτίωση των συνθηκών ζωής. Αυτοί θα εξακολουθήσουν να απασχολούνται με προγράμματα λιτότητας», υποστηρίζει το δημοσίευμα.
«Μόνο οι πλούσιοι θα επωφεληθούν, όπως πάντα»
Αντιθέτως, οι μόνοι που θα επωφεληθούν στην Ελλάδα σύμφωνα με το Deutsche Wirtschafts Nachrichten είναι οι ελίτ, οι οποίοι «όπως κάνουν εδώ και 100 χρόνια, συσσωρεύοντας χρήματα από το εξωτερικό στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χωρίς να φέρνουν την Ελλάδα πάνω από το επίπεδο μίας αναπτυσσόμενης χώρας».
Rheinische Post: Η Γερμανία είναι οικονομικός σούπερ σταρ- Πως μπορεί να έχει το ίδιο νόμισμα με τους Έλληνες;
Το δεύτερο «χαστούκι» που δέχεται η Ελλάδα από τα Γερμανικά ΜΜΕ, είναι από την εφημερίδα του Ντίσελντορφ Rheinische Post, η οποία με αφορμή την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την ανταγωνιστικότητα στην οποία η Γερμανία καταλαμβάνει την 4η θέση και η Ελλάδα την 91η επισημαίνει:
«Για κράτη με τόσο διαφορετική ανταγωνιστικότητα, όπως η Γερμανία που είναι οικονομικός σούπερ σταρ και η Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρχει κοινό νόμισμα. Η πολιτική πρόθεση άλλοτε ήταν, ωστόσο, διαφορετική. Ο δρόμος της επιστροφής δεν αποτελεί εναλλακτική επιλογή. Όμως τώρα είναι και το κόστος ανάλογα υψηλό», μεταδίδει η Deutsche Welle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου