Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΞΥΠΝΑ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑ... ΚΟΨΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ... ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ!

Η «σιωπηλή» Απόβαση των Αγαρηνών... τα Τείχη αφύλαχτα...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος 
 
(η πιο επικίνδυνη μαζική επίθεση είναι ο "αργός - συγκεκαλυμμένος - θάνατος"... το θύμα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του αρνείται να συνειδητοποιήσει πως πεθαίνει (και συνεπώς να αντιδράσει)... παρά μπερδεύει στο μυαλό του το θάνατο με τον ύπνο... σ' αυτούς είναι αφιερωμένη η"ακροστοιχίδα" του κειμένου...) 
 
Κατά Τουρκία μεριά, μια γιγαντιαία απόβαση όλο και θεριεύει...και στέλνει καραβιές από νεο-σαρακηνούς... σμάρια, μιλιούνια «εποίκων» που μαυρίζουν τη θάλασσα... 
 
Ισοπεδώνουν τα νησιά του Αιγαίου και μόνον με τον όγκο τους... χωρίς ούτε καν μια ντουφεκιά... προς ώρας... 

Ελλάς – Γαλλία κοροϊδία!!!

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη
«Ελλάς – Γαλλία συμμαχία» παπαγαλίζουν  τις τελευταίες ημέρες διάφοροι ξενομανείς νεοέλληνες, με αφορμή την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα… Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος κατέθεσε χτες στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη. Κάποιος θα πρέπει να θυμίσει στον μεσιέ Ολάντ με τις μεγάλες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο πως «Άγνωστοι στρατιώτες» είναι – μεταξύ άλλων – και 45.000 αγνοούμενοι φαντάροι της Μικρασιατικής Εκστρατείας, η οποία απέτυχε επειδή οι Σοβιετικοί του Λένιν και οι «σύμμαχοι» μας Ιταλοί και Γάλλοι συμμάχησαν με τον υπερφασίστα Κεμάλ!!!!

Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ!

Ο ευγενικότερα πολιτισμένος λαός.

Αναδημοσίευση από τα Θέματα Ελληνικής Ιστορίας
άρθρο του Ίωνος Δραγούμη
στο περιοδικό του «Νουμά»
(23 Δεκεμβρίου 1907)

Γνώρισα μια Ρώσσα, νέο κορίτσι. Μοιάζει όλες τις Ρώσσες. Επειδή βρίσκομαι σε τόπο Ελληνικό, περιτριγυρισμένος από Έλληνες κ’ Ελληνίδες, μου φανερώθηκε χτυπητότερη η Ρώσσα. Μου φάνηκε σα μάζα αδούλευτη, άμορφη, ασχημάτιστη, ζεστή, ζωντανή, ζουμερή, που μπορεί κάθε μορφή να μεταλλάξει, που θα κατασταλάξει βέβαια κάποτε, σε μακρυνότερους καιρούς, και θα βρει τον τελειωτικό της τύπο ― το καλούπι της, μα τώρα ακόμα είναι σαν τη μαλακή, τη διαλυμένη ουσία των άστρων, που δεν έπηξαν ακόμα, και στριφογυρίζουνε γύρω στον ήλιο σα μισολυωμένες σβούρες.

AEΡA...AEΡA...ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ !

Ενοπλες Δυνάμεις υπό κατάρρευση! - Αρχηγός ΓΕΣ: "Δεν έχουμε ούτε καν στολές για τους νεοσύλλεκτους"!

Του Γιάννη Πετρίδη  

Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγoς Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων. 

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι "Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολη τους και να καταταγούν αλλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου