Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ... ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ!


  Ο ΓΝΩΣΤΌΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ Σωτήρης Τζούμας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:
Καλά ότι η παρέα Τσίπρα είναι παλαβιάρηδες.. είναι γνωστόν, αλλά περιμέναμε ότι θα είχαν και μπατζάκια ώστε να μην προσβάλουν και τη διακηρυγμένη αθεϊα τους! Διότι χθες έψαλλαν... ορθόδοξους ύμνους κατά τη δοξολογία! 
Γίνεται δοξολογία αυτή τη στιγμή στον Αγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν είναι παρών. Άλλωστε στα οκτώ χρόνια που είναι Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ποτέ δεν παρέστη σε αυτή την δοξολογία. 
Πάντα έστελνε βοηθούς Επισκόπους. Το ότι θα έβλεπα, όμως,τους πολιτικούς που παρίστανται, με πρώτο και καλύτερο τον κ.Φίλη, να ψάλλουν εν σώματι το τη Υπερμάχω.... Ε με ξεπερνά... Ποιούς είδα να ψάλλουν; Μα τον κ. Φίλη,τον κ. Πάντζα, τον κ. Μητσοτάκη Κυριάκο, τον κ. Λοβέρδο Ανδρέα, ακόμη και τον κ. Λεβέντη... Και αναρωτήθηκα προς τί αυτή η μεταστροφή των πολιτικών μας εν μέσω μνημονίων; Πρόκειται για έκρηξη συναισθηματισμού και φιλοπατρίας ή περίσσευμα υποκρισίας, απ´αυτή που παράγεται με το κιλό στη χώρα της φαιδράς Πορτοκαλέας....!!
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ..και κατεβάζουν τους διακόπτες;;

Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές

 σήμερα το Mega 


mega-deltio-eidiseon
Χωρίς δελτία και ενημερωτικές  εκπομπές θα είναι σήμερα το πρόγραμμα στο Mega, καθώς  η Ε.Τ.Ι.Τ.Α κήρυξε 24ωρη απεργία για τους τεχνικούς.
Απαιτούν να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών, να απέχει η εργοδοσία από κάθε πίεση προς τους εργαζομένους για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές, ενώ λένε όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου