Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ .. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ... ΜΕ ΜΕΣΟ! Ο ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

ΣΠΑΝΙΟ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
Μουσουλμάνος έκλεψε το αυτοκίνητο  του Μητροπολίτη  Διδυμοτείχου!..
Για κλοπές σε ναούς ακούμε συχνά... Αλλά να γίνει κλοπή αυτοκινήτου Μητροπολίτη, είναι μάλλον η πρώτη φορά που ακούγεται.


didimΒόλτα με κλεμμένο αμάξι έκανε ένας 29χρονος μουσουλμάνοςς την Τρίτη το απόγευμα.
Ο 29χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο του μητροπολίτη Διδυμοτείχου όταν ο ιερέας που το οδηγούσε το άφησε με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή προκειμένου να εξυπηρετηθεί από ψιλικατζίδικο στην περιοχή του ΚΤΕΛ Διδυμοτείχου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ασφάλειας, εντόπισαν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να το παρακολουθούν.
Ο 29χρονος συνελήφθη αφού προηγούμενος έριξε το αυτοκίνητο σε τσιμεντένιο τοιχίο στον κάθετο άξονα Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας.
Βρε τον αθεόφοβο, τον μεμέτη... Τσάρκες μου ήθελε... τώρα θα τις κάνει πίσω από τα σίδερα... εκτός Μητροπολίτης καταθέσει, που του το... δάνεισε.. Δεν τόχει σε τίποτε ο.. καλόκαρδος Μητροπολίτης!
Την είδηση τη δημοσιεύει η ΡΩΜΦΑΙΑ και την οποία όπως λέει τη διάβασαν μέχρι στιγμής 20.000 αναγνώστες... Καλά αν δεν κάνει πλάκα η καλή αυτή ιστοσελίδα, τότε πως εξηγείται μια μικρή συνηθισμένη καθημερινή ειδησούλα ...να έχει τόσο μεγάλη αναγνωσιμότητα, όταν είναι γνωστόν ότι οι ενασχολούμενοι ερπαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τα της εκκλησίας δεν υπερβαίνουν τις 15.000 αναγνώστες! Κι άλλη δουλειά δεν είχαν να διαβάσουν τέτοια συνηθισμένα, από τα οποία οι περισσότεροι των Ελλήνων έχουν υποφέρει από κλεψιές!Και πέσανε με τα μούτρα να διαβάσουν υην είδηση... Ούτε καν ο περίφημος Ρωχάμης να ήτανε! Μυστήριο!  Θα το λύσουμε!

IMG 1515
Τι κουβεντιάζετε ρε λεβεντόπαιδα... Θα τοποθετήσετε Μητροπολίτη στην Κομοτηνή, δικό σας ανθρωπάκο... Γιατί ευτελίζεται τόσο εαυτούς;
Ψάχνοντας όμως διαπιστώσαμε πως πολλά θέματα της Ρωμφαίας "δείνουν το ίδιο αριθμό αναγνωσιμότητας... Μόνο το παρακάτω θλεματα έχει 24.000 αναγνωσιμότητα: Δείτε κι έχει μεγάλη πλάκα το θέμα:
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Διαψεύδει κατηγορηματικά το Υπουργείο Εξωτερικών τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ότι φέρεται να στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο για την πλήρωση της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.
Υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, μιλώντας στη Romfea.gr, δήλωναν πως το Υπουργείο δεν αναμιγνύεται και ποτέ δεν έχει αναμιχθεί σε καμία εκλογή ιεράρχη και δεν έχουν καμία προτίμηση για διπλωματικούς λόγους να τοποθετηθεί συγκεκριμένος κληρικός "που έχει καλή γνώση της περιοχής" στη μητρόπολη Μαρωνείας.
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως το Υπουργείο ασκούσε πιέσεις σε ιεράρχες για να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο "για την εξυπηρέτηση εθνικών λόγων".
Τη διαβεβαίωση φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να έχει δώσει και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος αυτή την ώρα συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ...  

Αυτά γράφει ο κ. Πολυγέννης:. Λέμε εμείς: Οι διαψεύσεις πολιτικών και υπουργείων είναι παραμύθια της χαλιμάς... Διότι όπου υπάρχει καπνός..υπάρχει και φωτιά.Είναι φανερό ότι κάποιος πολιτικός προωθεί ιερωμένο να καταλάβει τον θρόνο της Μαρωνείας!Τούτο σημαίνει ότι "η πλήρωση" Μητροπόλεων γίνεται με ...αγριο μέσο και το "θείο πνεύμα" σε τέτοιες εκλογές αποτελεί κακογουστία και ύβρι παντός Θεού! Οπότε από τη μιά έχουμε τον αλήτη ιερωμένο, μωροφιλόδοξο κατά το κοσμικό τυπικό, και διαπλεκόμενο κι από την άλλη τον αρχιαληταρά πολιτικό που τον προωθεί!

Είναι φανερό ότι έχουμε να ξάνουμε με αγγελικό κόσμο..με εξ επαγγέλματος θεομπαίχτες!
Κάνουμε λάθος; Αγιαστούρα που σας χρειάζεται! 
Δημήτρη  Αβραμόπουλε..κανόνισε.μέχρι στιγμής σε θεωρούμε έντιμο, αν κι έχεις κι εσύ τις τεθλασμένες σου... Τι θα βγεί αν βάλεις έναν δικό σου Μητροπολίτη Μαρωνείας ;.. Θα έχεις την εύνοια των ουρανών ..ή ψήφων; Το τρένο της πρωθυπουργίας, -που πρώτοι εμείς επισημάναμε την εκδοχή ... όταν ακόμη πήγαινες για Δήμαρχος Αθηναίων, έχει χαθεί για σένα δια παντός... Κάτσε στα αβγά σου και μην ανακατεύεσαι σε λοβιτούρες παπαδίστικες, που είναι κι αυτές για το πυρ το εξώτερον! Ταύτα επί του παρόντος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου