Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΓΡ.ΜΙΧΑΛΌΠΟΥΛΟΣ ΑΓΝΟΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΆΝΕ... ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!. ΤΕΤΟΙΑ; Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΟΒΑΡΩΣ : 

ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ...ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ -πλην ΡΟΜΦΑΙΑΣ- ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ!-πρωτοπόρου στην προβολή των εκκλησιαστικών και Πατριάρχου της ορθόδοξης ενημέρωσης!) Άνοιξε δρόμους κι ορίζοντες...ΠΡΟ ΑΥΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ...ΚΙ ΑΚΡΑΤΟΣ σιωπή ΔΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ ! 
ΜΑ...  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ λιβανωτικό-θυμιατιστικό,χαϊδευτικό, ντάλα συντηρητικό... και ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΌ  ΑΜΕΝ...ΕΞΈΠΕΜΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ! ΜΑ  ΤΕΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΑ... στις Εκκλησίες ημών ώ ..ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ  κι αδελφοί της πλάκας;!

΄Εχουμε να κάνουμε με θρασυτάτη στάση. Ο Μιχαλόπουλος ΡΕ αχαμνοί, είναι ο πρώτος στον Τύπο που υιοθέτησε μέσα από την εφημερίδα του ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, την καταγραφή των εκκλησιαστικών γεγονότων!Κι εσείς οι πλακατζήδες του ιντερνετ... αγνοήσατε τη μεγάλη απώλεια!..Την περάσατε ξώφαλτσα.
Να πούμε τι; ΄Οτι είστε ανεμοπαρμένοι και δεν ξέρετε τι γαρ εστί δημοσιογραφία; 

Ο Μιχαλόπουλος είναι ο πρώτος και ο μόνος εκδότης που ενέταξε στις σελίδες της εφημερίδα του... την Ορθοδοξία...και την οποία ανέδειξε σε καθημερινότητα, διότι απλά ο παπάς είναι η καθημερινότης μας, την ώρα που εσείς ούτε καν είχατε γεννηθεί, που ούτε καν αντιλαμβάνεστε τη σημασία του ρόλου του...

 Αν δεν είστε κοινοί μπουνταλάδες, πήτε μας κατά πόσον και πως μπορεί να υποκρίνεστε τον δημοσιογράφο κι ενημερωτή! ΄Η μπας κι είστε βλήτα της αριστεράς;
Το φαινόμενό σας... θα διερευνηθεί με όλα τα άλλα τα ασυνάρτητά σας..

Στην πρόχειρη επισκόπησή μας πέσαμε και σε μια ιστοσελίδα που ... ονοματίζεται ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ... (τρεχα γύρευε δηλαδή...) αλλά πάντως εμφανίζεται με καρεδάκι διαφημιστικό από την ιστοσελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ!
Ρε Γιώργη Μιχαλόπουλε, γιατί μονστράρεις αυτή την πατάτα... αυτούς τους αποσταγμίτες στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ;Καλαμπούρι είναι!

Κατέβασε τώρα τη ρουμπρίκα τους από την ιστοσελίδα σου... Είναι για τα πανηγύρια και μπλαζέ... ΣΥΝ ψευταράδες με πατέντα ...Κι ενώ εσύ τους τιμάς... αυτά τα καθικόσπορα, αγνόησαν τον θάνατο του μεγάλου πατρός σου. 
Όχι ο Γρηγόρης δεν ήταν εκδικητικός, αγαπητικός ήταν..,. Εμείς είμαστε οι βάνδαλοι... σε τέτοιες καταστάσεις. ΄Ακου πενταπόσταγμα; Μα δεν έχουν οι Ουνούφριοι, ούτε καν απόσταγμα! ΠΑΡΛΑΠΊΠΕΣ ..είναι! 

Για πρόσεξέ το ΓΕΩΡΓΙΕ-ΔΙΑΔΟΧΕ -ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ!
Μ΄άρεσε ειλικρινά η ρήση σου: Ρωτάς για το Γρηγόρη και πατέρα σου:
--Υπήρξες ιδανικός πατέρας;.. (Αχ..αυτά παιδιά όλου κόσμου... τέτοια περίεργα ρωτάνε)Κι απαντάς κάθετα:

--Όχι, αλλά υπήρξες κάτι σπουδαιότερο, πατέρας με ιδανικά!

Χαριτωμένος ο αυτοδιάλογος. Το ότι έχεις ενστάσεις ως προς την ιδανικότητα   του πατρός σου..είναι σύνηθες φαινόμενο.Ιδανικό δείγμα πατρός και μητρός δεν υπάρχει.Κανείς και ποτέ δεν ρωτάει τα παιδιά του πως θα τον...ήθελαν.. Κανένας μας δεν διαλέγει τους γονείς του... και μάλιστα δε ιδανικό επίπεδο... Δεβν υπάρχει ιδανικός πατέρα ή μητέρα!.. ΄Ανθρωπος όμως με ιδανικά, που λες ότι είχε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος... είναι αδιανόητον να μην ήταν και ιδανικός πατέρας... 
Αν ερεθιστώ... θα επανέλθω... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου