Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ-ΚΛΑΨΤΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ -ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑ ..ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ!


Από: http://www.sporeas.gr/
AYTOΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ –Τσαρκνιάς-ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑ! ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ψευτο-έλληνας και καταδικασθής ψευτο-παπάς συνεχίζει να διαδραματίζει βρώμικο ρόλο ως τσιράκιον του Σκοπιανού,..εκ Φλωρίνης Πρωθυπουργού! του ψευδοκράτους ΣΚΟΠΙΑ ή FYROM! Κατασκεύασμα του Ιωσηφ ΤΙΤΟ! Δικτατορίσκου τύπου Ιωσήφ ΣΤΑΛΙΝ… α-αλά Βαλκάνια!.Το πιο ΚΆΤΩ  κείμενο εΊναι χαρακτηριστικό~ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

Νικόδημος ΤσαρκνιάςESPRESSO and Tsarknias
Νικόδημος Τσαρκνιάς
Εδώ μας τον παρουσιάζουν σαν να τον πιάσανε οι ντροπές.
Όμως, με περίσσιο θράσος υπογράφει στα εκκλησιαστικά του έγγραφα, ως:
Ο Ελέω Θεού Νικόδημος Τσαρκνιάς Επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας
Έχετε δει κάποιον "τοιούτο" να είναι "ελέω Θεού";
Μας παρουσιάζεται να ντρέπεται τους ανθρώπους, και όχι τον Θεό;
Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993, και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε "τον παπα(διά)" επί... αντικανονικοίς παραπτώμασι(!!!) και επέβαλε την καθαίρεση "εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος" (Μα, πόσο Υψηλό είναι αυτό το "Υπούργημα;!!!). Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε Σκοπιανός. Το σκοτεινό σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή. Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών, δήλωσε:
"Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! Συνελήφθη να... να έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτό τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει "εντάξει". Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες" (Alter, "Αθέατος Κόσμος", 17 και 24/9/2002).
Και έτσι, επήλθε και η τελική καθαίρεση και αυτού του... "διαδόχου των Αποστόλων", όπως αναγράφεται στο παρακάτω κείμενο του Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου:
"Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα".
Οι παραπάνω φωτογραφίες, δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα "STAR" Μάρτιος και Απρίλιος 1993, και επιμελήθηκαν από τον "Σπορέα"
Νικόδημος Τσαρκνιάς, "η παπαδιά"
Νικόδημος Τσαρκνιάς, "η καλόγρια"
Ο καθαιρεθείς για κιναιδισμό, Νικόδημος Τσαρκνιάς, είναι αυτός που αυτοαποκαλείται «επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας». Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων ο Τσαρκνιάς στρέφεται κατά της Ελλάδας και αναπτύσσει τις θέσεις του για τη «Μακεδονία του Πιρίν». Αυτό δεν ενοχλεί τόσο τον "Σπορέα". Η ενόχληση μας είναι, ότι, υπάρχουν ακόμα ψυχές που πιστεύουν σ' αυτόν και τον έχουν ως πνευματικό τους πατέρα, ζητούν την ευλογία του, και το χειρότερο, προσπαθούν να πλησιάσουν τον Θεό, μέσω αυτού του κίναιδου -όπως κατηγορείται- παπά. Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο; Όχι, διότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες προς τον Θεό -εκτός του Χριστού (Α' Τιμόθεον: β' 5)- και πολύ περισσότερο τέτοιοι (έστω και νομιζόμενοι) μεσάζοντες, που αρέσκονται στα όποια πάθη ατιμίας.
Υπάρχει και ο αντίλογος στην όλη υπόθεση του Νικόδημου Τσαρκνιά, ο οποίος μέσα από κάποια ιστοσελίδα ..διορθώνει το προφίλ του ..Μα δεν φτουράει ο αχρείος… Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. .
Και λίαν καλώς έπραξε η ελληνική εκκλησία να τον εξαποτάξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου