Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ...΄Αλωστε το πληρώνει ήδη με τα χιλιάδες συσσίτια της εκκλησίας, που προκάλεσαν οι Γερμανοί... Κι αντί να στείλει τον κύριο αυτό στο διάολο... το υποδέχτηκε!


oto2123
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΟΘΩΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ 
ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ.

Για να γίνει κατανόητον το λάθος του κ. Ιακώβου σας λέμε πως οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδος αρνήθηκαν να συναντηθούν με τον φαιδρό πράκτορα της δολοφόνου Μέρκελ! Ο κορυφή της ελληνικής εκκλησίας τον εδέχθη... Κάποιοι άφρονες της Αρχιεπισκοπής ,  παρέσυραν τον αγαθόν Ιάκωβον!... 

Τι ήθελε στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ελλάδα, αυτός ο προπονητής... να προπονήσει τους ΄Ελληνες να ξεχάσουν τις προστυχιές και σταθερές ύβρεις Μέρκελ  και Σόϊμπλε, πως οι ΄Ελληνες , είναι τεμπέληδες και απατεώνες;....΄Εκανε καμιά εκσταρατεία ο τύπος αυτός , όταν άκουε τις σχήμιες της Μέρκελ κι εκείνου του Σακάτη... ; Βγήκε  και μίλησε στη Γερμανία για τους ΄Ελληνες που γνώρισε εδώ στην Ελλάδα ;.. Βρε ούστ από κεί! 
Τό μόνο μελανό σημείο από τον πρακτορίσκο αυτόν είναι ότι τον δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιάκωβος ..κατ΄εξαίρεσιν από τους μεγάλους επισήμους μας.. (ούτε ο πρόεδρος της δημοκρατίας , ούτε ο πρωθυ[πουργό, ούτε κανείς αρχηγός κόμματος τον δέχτηκαν... Τυχαία λέτε; PERSONΑ NON GRATA τον χαρακτηρίσαμε εμείς  και φυσικά στην ίδια ρότα κινήθηκε και το σύνολο του Τύπου...
Θέλετε κι άλλο μελανό, , ή είδηση πιο κάτω προέρχεται από την ΡΟΜΦΑΙΑ.. Είδατε κανένα σχόλιό της για το ατόπημα του Αρχιεπισκόπου; ... Ούτε θα δείτε... Η ειδησεογραφία που σερβίρουν (Ρομαφαία *& ΑΜΕΝ -- είναι Κύριε ελέησον κι δι΄ευχών των Αγίων Μητροπολιτών Ημών...  

ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΊ: ΟΙ Γερμανοί είναι εχθροί  του ελληνισμού! Μας σφάζουν και μας κατακλέβουν!

Καλά  ούτε αυτό πρόσεξαν
οι συνεργάτες
του Αρχιεπισκόπου, ώστε να τον
 προφυλάξουν...Γιατί εδώ συμβαίνει
το εξής παράδοξο:
Οι Γερμανοί οδήγησαν τους
Έλληνες στα σημερινά χάλια
και πονάει η εκκλησία πληρώνοντας
\τα χιλιάδες συσσίτια της! 

Αρνητικές εντυπώσεις και δυσμενή σχόλια στον ελληνικό Τύπο έχει προκαλέσει η επιστροφή του "επίτιμου πρέσβη" της Γερμανίας στην Ελλάδα, Ότο Ρεχάγκελ.
Πολλά ΜΜΕ σχολιάζουν πως ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ επανεμφανίστηκε στο ελληνικό προσκήνιο για να φτιάξει το προφίλ της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει των εκλογών του φθινοπώρου. Να αλιεύσει με λίγα λόγια, σαν ... δούρειος ίππος, ψήφους από τους Έλληνες που ζουν στη Γερμανία στις κρίσιμες εκλογές για την Καγκελαρία.
Τα δημοσιεύματα σημειώνουν πως η παρουσία του Γερμανού προπονητή που οδήγησε την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2004 δεν είναι για λόγους φιλανθρωπίας και αγάπης προς την χώρα μας, όπως μερικοί θέλουν να την προβάλλουν, αλλά για να "εξαργυρώσει" τη δημοφιλία του στην Ελλάδα ώστε να προσελκύσει η Άνγκελα Μέρκελ τους ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρους που ζουν στη Γερμανία και ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.
Τα ψηφοθηρικά αυτά σενάρια, σημειώνουν δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, ενισχύονται και από την παρουσία στο πλευρό του Ότο Ρεχάγκελ του εντεταλμένου της Άνγκελα Μέρκελ, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, ο οποίος συνοδεύει παντού τον Γερμανό προπονητή, όπως συνέβη και στην χθεσινή του επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου