Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ! ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ...ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ!

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ- ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΞΕΣΗΚΛΩΝΟΝΤΑΙ... ΤΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΤΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ.
Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ...ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΝ ...ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ...ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ! 

chrysostomos cyprus 600
Την εκτίμηση ότι απώτερος στόχος της τρόικας είναι ο θαλάσσιος πλούτος στην κυπριακή ΑΟΖ και η άσκηση πίεσης σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, διατύπωσε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος δήλωσε ότι «εθελοτυφλούν, γιατί δεν θα το επιτύχουν».
Ο κ. Χρυσόστομος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ, χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση στην οικονομία. 
Είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και πρόσθεσε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι η συμπεριφορά της τρόικας θα ήταν «τόσο απαράδεκτη, σκληρή και εξουθενωτική».


Επανέλαβε ότι «αν η Ευρώπη εμμένει στον στραγγαλισμό της οικονομίας μας και δεν θα μπορούμε να ζούμε ικανοποιητικά, καλύτερα να φύγουμε από το ευρώ». Τουλάχιστον, είπε, θα σώσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για την Κύπρο. Όμως, πρόσθεσε, πρέπει να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι, «όταν φύγει ένας πόντος από το πουλόβερ, τότε θα ξηλωθεί ολόκληρο» και ότι, αν βγει η Κύπρος από το ευρώ, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. 

Σε ό,τι αφορά την Ελληνική Τράπεζα είπε ότι δυστυχώς επί καθημερινής βάσεως γίνονταν δηλώσεις από τους προηγούμενους κυβερνώντες εναντίον του τραπεζιτικού τομέα με αποτέλεσμα ο τομέας να πληγεί ανεπανόρθωτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε, αφού η Ελληνική Τράπεζα λειτουργούσε θαυμάσια και αφού δεν ζήτησε βοήθεια, είναι ακατανόητο για τον ίδιο γιατί ζήτησαν να την ελέγξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου