Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013


ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ  ΛΕΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ! (VIDEO)

.Χωρίς μισόλογα και περιστροφές ο Ανδρέας Βγενόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του μιλώντας στο ΣΚΑΪ,για το υποτιθέμενο σκάνδαλο, όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε την υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν απολύτως ξεκάθαρος μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι τερατώδη ψέματα". 

Μιλώντας για τον ηγούμενο του μοναστηριού Γέροντα Εφραίμ είπε: "Εμένα αν δεν μου δείξουν ότι ο Εφραίμ ή οι άλλοι έπαιρναν χρήματα στην τσέπη τους και το μόνο που απομένει είναι ότι ζούσαν εκεί τον ασκητικό βίο και τα χρήματα που μπορούσαν να κερδίσουν τα χρησιμοποιούσαν για την αναστήλωση της μονής, για μένα δεν είναι καθόλου σκάνδαλο".

"Το Βατοπαίδι έγινε πελάτης μου 2,5 χρόνια πριν το υποτιθέμενο σκάνδαλο, πήραμε εμπράγματες εξασφαλίσεις πολλαπλασίας αξίας και ο πελάτης αυτός ήταν από τους καλύτερους πελάτες που είχαμε". Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πληρώνονταν κανονικά το δάνειο ήταν κατηγορηματικός: "Δώσαμε ένα δάνειο πολύ μικρότερο του ποσού των 175 εκατ. ευρώ σε ένα μοναστήρι. Εξοφλούσε κανονικά τα δάνειά του μέχρι του σημείου που δημιουργήθηκε αυτή η ιστορία με το υποτιθέμενο σκάνδαλο και παγώσανε οι λογαριασμοί και δεν μπορούσε ούτε να εισπράξει ούτε να πληρώσει. Όταν δόθηκε το δάνειο δόθηκε με υπερκάλυψη 220%", για να συμπληρώσει: "Κι αυτή τη χρονική στιγμή η τράπεζα είναι εξασφαλισμένη, το σκάνδαλο δεν καταλαβαίνω που είναι."

Δείτε το video - απόσπασμα από την πολύκροτη συνέντευξη και την αναφορά του στο θέμα της μονής Βατοπαιδίου από το 08:25 και μετά:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου