Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Σοκάρουν οι διάλογοι - «φωτιά» των Πυρήνων για τον Πανούση

Σοκάρουν οι διάλογοι - «φωτιά» των Πυρήνων για τον Πανούση

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου βρίσκονται πλέον τα στοιχεία τα οποία έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης στην κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, αναφορικά με τις καταγγελίες του για απειλές κατά της ζωής του και πολιτικά πρόσωπα που συνδέονται με τρομοκράτες.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναμένεται να καθορίσει τις κινήσεις της. Εφόσον η κ. Κουτζαμάνη κρίνει ότι προκύπτει από τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεσή της έκνομη πράξη, τότε θα αναθέσει σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τηδιενεργεία επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.
Στο μεταξύ, αποκαλύψεις που «καίνε» ηγετικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος περιέχει η κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Τα στοιχεία που κατέθεσε ο κ. Πανούσης έχουν προκαλέσει ανησυχία στην Κουμουνδούρου καθώς, αν επαληθευτεί ότι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν επαφές με τρομοκράτες, τίθεται μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».
Όπως υποστήριξε ο κ. Πανούσης, οι συνομιλίες έχουν να κάνουν με νομοθετήματα που έπρεπε να περάσουν και φωτογραφικές διατάξεις ωφέλιμες για τους φυλακισμένους τρομοκράτες. Σε αυτές είναι και ρυθμίσεις και διατάξεις εξαίρεσής τους για τις φυλακές Τύπου Γ'!
Όμως τα νομοθετήματα αυτά δεν πέρασαν, με αποτέλεσμα οι Πυρήνες να επιτεθούν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλέφωνο σε πολύ έντονο ύφος ότι εξαπατήθηκαν.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τότε, σπεύδουν να δικαιολογηθούν καταλογίζοντας ευθύνες στον υπουργό, Γιάννη Πανούση. «Ο Πανούσης φταίει, προσπαθούμε να τον διώξουμε».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ MEGA:
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του τηλεοπτικού σταθμού ο πρώην υπουργός φέρεται να έχει κατονομάσει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που διαπραγματεύονταν με τους φυλακισμένους τρομοκράτες.

http://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/641298/aytoi-einai-oi-dialogoi-voyleyti-toy-syriza-me-toys-pyrines-2#ixzz3rAC0FKAi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου