Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ... ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕΝ ...ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

7ekklisia

Σημεία Των Καιρών Εντοπίστηκε Η Έβδομη Εκκλησία Της Αποκάλυψης

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ιδιαίτερο δέος οι Τούρκοι έκαναν γνωστό ότι εντοπίστηκε η εβδόμη εκκλησία της Αποκάλυψης της χριστιανικής Βίβλου και όπως αναφέρουν, η μεγάλη αυτή αποκάλυψη ήρθε στο φως το 1520 χρόνια μετά!

ekklisia7

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhurriyet, 1520 χρόνια μετά, δηλαδή από το 494 μ. Χ. που είχε γίνει ένας μεγάλος σεισμός στην περιοχή και η πόλη θάφτηκε, ήρθαν ξανά στο φως τα ερείπια της Λαοδικείας και τα θεμέλια μιας μεγάλης εκκλησίας που είναι γνωστή από την Βίβλο σαν η εβδόμη εκκλησία της αποκάλυψης.


Εκκλησία 7 2

Η τοποθεσία των πολύτιμων αυτών ανακαλύψεων, απέχει 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Denizli και όπως ανέφερε η δημαρχία της πόλης σε συνεργασία με το τοπικό πανεπιστήμιο Pamukkale Üniversitesi, οι έρευνες και οι ανασκαφές στο μέρος όπου εντοπίστηκε η Λαοδικεία και τα θεμέλια της εκκλησίας, είχαν αρχίσει εδώ και 12 χρόνια για να φτάσουν στη σημερινή εντυπωσιακή ανακάλυψη.
Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος των ανασκαφών, καθηγητής Cela Σιμσέκ, έχει βρεθεί η αρχαία αγορά της πόλης, τα θεμέλια της εκκλησίας και πολλές κολώνες που πρέπει να είχαν πέσει από τον μεγάλο σεισμό του 494 μ Χ. Ο Τούρκος καθηγητής τόνισε πως οι ανασκαφές θα συνεχιστούν, ενώ έκανε και αναφορά για τις προφητείες που συνδέονται με τις 7 εκκλησίες της Αποκάλυψης.
Άλλη μια σημαντική χριστιανική αποκάλυψη της αγιοτόκου Μικράς Ασίας, αυτή την φορά στην νοτιοδυτική πλευρά.
Σημεία των καιρών!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΙΣΤΕΡ!

ΣΞΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Ο κ. Χειλαδάκης, τέκνον-προϊόν της διαδικτυακής ...πληροφόρησης, υπογράφει τα κείμενά του με την ιδιότητα του δημοσιογράφου... Το συγγραφέας δεν μας απασχολεί.
Ο εν λόγω διάκων- ιερουργός του διαδικτύου έχει χρείαν να χρησιμοποιεί την δημοσιογραφική ιδιότητα, την ώρα που ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ; 

Το ότι βγάζουμε-δημοσιοποιούμε κείμενά μας εντύπως ή ηλεκτρονικά, αυτό μας προσδίδει αυτόματα και δημοσιογραφική ιδιότητα;  ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ.

΄Ομως ο κ. Χειλαδάκης, από τα γραφόμενά του αποδεικνύεται, συγκροτημένος κι ενδιαφέρον.

Γι αυτό και συχνά υιοθετούμε κείμενά του.Αλλά εκείνο το δημοσιογράφος στην υπογραφή του γιατί το βάζει; Για να πειστεί ο ίδιος  ή για να πείσει ότι είναι δημοσιογράφος; 


Εχει δεί κανέναν ορίτζηναλ δημοσιογράφο ...να μονστράρει κάτω από την υπογραφή του και τη δημοσιογραφική του ιδιότητα;  ΠΟΤΕ! Ούτε ο Χατζηνικολάου, ούτε ο Απ.Βραχιολίδης, ούτε ο Πρετεντέρης... 


ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ του κ. Χειλαδάκη είναι συγνωστόν... και θάλλει ,μεταξύ εκείνων που δεν είναι και δεν αισθάνονται ...δημοσιογράφοι.Κοτσάρουν τη δημοσιογραφική ιδιότητα για να πειστούν οι ίδιοι και να πείσουν τους άλλους πως κάτι σοβαρό τρέχει στα... Γύφτικα! 


Ο κ. Χειλαδάκης με την μέχρι στιγμής διαδικτυακή συμπεριφορά του,αποδεικνύει ότι είναι σοβαρός και ουδεμίαν χρείαν έχει της δημοσιογραφικής ιδιότητας που επιστρατεύει!..αστόχως.  Αρκεί το όνομά του, η υπογραφή του!


Καταλαβαίνεις μωρέ γραφιά Χειλαδάκη, τι νογάμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου