Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ...ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ-ΜΕΜΕΤΙΑ!



Η καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς 
της Κύπρου.. από τους Τουρκοκύπριους 


Οι Τούρκοι βάρβαροι λεηλατούν επί 40 χρόνια την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά της Κύπρου… (ΒΙΝΤΕΟ)
Και τώρα οι Καραγκιόζηδες της Αγκυρας... θέλουν να βάλουν χέρι στα πετρέλαια ΚΥΠΡΟΥ και Αιγαίου...
Τέτοιος ...περιουσιος λαός οι Τουρκαλάδες! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΟΙ...κατσαπλιάδες! Πάντα φόνευαν λαούς για να τους κατακτούν και να τους κατακλέβουν το βιός τους!ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

OlympiasQueen μέσω Google
Η καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου

https://www.youtube.com/watch?v=xOH-QoXUQRE 
Διαβάστε περισσότερα »

Φειδωλά σε πληροφόρηση είναι όλα τα ΜΜΕ για την περίπτωση Καρατζαφέρη που μας προέκυψε από την Κυριακή.ΔΕΙΤΕ όμως τα βίντεο που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ. Και να είστε σε αναμονή!

________________________________

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Απάντηση Γ.Καρατζαφέρη από την εκπομπή του στο δημοσίευμα της Real News!">





Ο Ακης

Γεροντοπουλος....


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, ήταν ο κύριος ομιλητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 4ης Συνάντησης της Συμβουλευτικής Ομάδος Πολιτικής του Μεσογειακού Διαλόγου του ΝΑΤΟ (Mediterranean Dialogue Policy Advisory Group).

Ο κ. Γεροντόπουλος κήρυξε την έναρξη των εργασιών, οι οποίες διεξάγονται στο ξενοδοχείο Intercontinental σήμερα 10 και αύριο 11 Νοεμβρίου, παρουσία του Βοηθού Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ για τις Πολιτικές Υποθέσεις και την Πολιτική Ασφάλειας, κ. Θρασύβουλου Σταματόπουλου, του Μονίμου

Διαβάστε περισσότερα »

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΚΛΙΚΕΣ-ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ"

Κωστής Αϊβαλιώτης:

Έχω τελειώσει ΜΟΝΟ δημόσια σχολεία και έχω πει 5 φορές από το βήμα της Βουλής ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν "ελιτίστικα" σχολεία τύπου "Κολέγιο Αθηνών" που ει ναι εκτροφεία κολλητών τα οποία συγκροτούν κλίκες, παρεούλες κλπ και τελικά φτάνουμε στο γελοίο σημείο να έχουμε δεκάδες βουλευτές και υπουργούς απόφοιτους του σχολείου αυτού , λες και έκαναν το..."χρυσό αυγό ". Μάλιστα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αγανάκτησε κάποια φορά ακούγοντάς με, και μου ζήτησε τον λόγο, οπότε τα άκουσε από την καλή για το πανάκριβο σχολείο που τελείωσε. Φαίνεται όμως, ότι υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούμε κάποτε οριστικά από το Κολλέγιο Αθηνών αφού κατάφεραν να το διαλύσουν οι ίδιοι με τα λάθη τους !Άντε να δούμε, μακάρι.
Σχόλιο: Έχει άδικο; όχι βέβαια. Δείτε το άρθρο της iefimerida.gr με το Κολλέγιο Αθηνών να έχει διαλυθεί από τη διοίκηση Σαμαρά:

Ένας ιδιότυπος πόλεμος μεταξύ των γονιών που τα παιδιά τους σπουδάζουν στο Κολέγιο έχει ξεσπάσει με αφορμή την κατρακύλα του Κολεγίου Αθηνών, ενός από τα καλύτερα σχολεία της χώρας, που τα τελευταία χρόνια υποβαθμίζει διαρκώς το επίπεδο των σπουδών του.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr 
www.apostoloupanos.gr 

Σε δυο ημέρες στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών θα συνεχιστεί ο Εθνικός ξεπεσμός της Πατρίδος μας, μέσω της συνάντησης που θα έχουν εκεί ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, με τους πρέσβεις της Ελλάδος (Αδαμάντιο Βασιλάκη) και της ΠΓΔΜ (Βάσκο Ναουμόφσκι) για το οριστικό όνομα της γείτονας χώρας. Δηλαδή, θα γίνει άλλο ένα βήμα πριν το οριστικό Βατερλώ της Ελλάδος στην απώλεια – εκχώρηση του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς. Θα παιχτεί για άλλη μια φορά η ίδια κακόγουστη και κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση, της οποίας το τέλος όλοι γνωρίζουμε, από ανίκανους ή εθελόδουλους πολιτικούς “ηθοποιούς”. Και θα είναι η οριστική παραχώρηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας.
Είναι πανθομολογούμενο πλέον, στην ελληνική κοινωνία πως η...

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!



Δεν πρόκειται να κατεβεί ξανά η σημαία μας από ελληνικό έδαφος, τονίζουν στο Newsbomb.gr στρατιωτικές πηγές... Τουρκικό πολεμικό πλοίο «προκαλεί» με την παρουσία του στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ακριβώς έξω από το λιμάνι του Καστελλόριζου.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
ΜΑ ΠΟΣΟ ΡΑΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!!


Προς νέο πολιτικό-διπλωματικό «ναυάγιο» στα ελληνοτουρκικά θέτοντας σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας οδεύει ολοταχώς η κυβέρνηση με την αποδοχή διεξαγωγής 3ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τη στιγμή που η Άγκυρα απειλεί ευθέως στρατιωτικά την Αθήνα με αποδέσμευση κανόνων εμπλοκής και έχει εισβάλει στην Κυπριακή ΑΟΖ αξιώνοντας να διακοπούν άμεσα οι έρευνες για τους υδρογονάνθρακες προκειμένου να αποσύρει τα πολεμικά της πλοία και το ερευνητικό «Barabaros».
Διαβάστε περισσότερα »


Καλή κίνηση που θα μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλους ήδη πρεσβευτές καλής θελήσεως που έχουμε στον ΟΗΕ κ.λ.π. κινητοποιώντας σε εθνικους σκοπούς μας κι όχι να ...κοπανάνε αέρα όπως σήμερα

Πρέσβυς εκ Προσωπικοτήτων ο Γ. Χατζημαρκάκης... 


Αξίζει να διαβάσετε τις σχετικές δηλωσεις:


Κοινές δηλώσεις Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου και Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Stoltenberg μετά τη συνάντησή τους (Αθήνα, 30.10.2014)
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε συνάντηση σήμερα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, με το νέο Πρέσβυ εκ Προσωπικοτήτων του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργο Χατζημαρκάκη. Παρατίθεται το κείμενο των κοινών δηλώσεών τους, μετά τη συνάντησή τους:
«ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο κύριος Χατζημαρκάκης είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος και Ευρωπαίος πολιτικός που διήνυσε μία εντυπωσιακή διαδρομή στα γερμανικά πολιτικά πράγματα και εκπροσώπησε επί χρόνια τη Γερμανία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Βεβαίως, τώρα δραστηριοποιείται στην ελληνική δημόσια ζωή. Είχε όμως το θάρρος, πριν από λίγες ημέρες, να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Κυβέρνησης για συστράτευση όλων των εθνικών δυνάμεων, τώρα που αγωνιζόμαστε να ολοκληρώσουμε το Πρόγραμμα Προσαρμογής, να φύγουμε από το Μνημόνιο, την κρίση και την τρόϊκα, να περάσουμε σε μία άλλη φάση, τώρα που υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα και προκλήσεις στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου