Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

...ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ...Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ...Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
(πλούσιο φωτορεπορταζ..).


Οι νικητές του Μαραθωνίου! Ό,τι συνέβη σήμερα στην γιορτή του στίβου! ΡΕΚΟΡ συμμετοχών αλλά και κόσμου που παρακολουθούσε από νωρίς το πρωί. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον 32ο Μαραθώνιο (φωτο)


maraqthwniosgwoneis


Περισσότεροι από 13.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για την κλασική διαδρομή! Γιορτή χαράς και αθλητισμού σήμερα σε όλη την Αθήνα.
Ξεκίνησαν κατά κύματα στις 9.00 το πρωί, με στόχο να φθάσουν στο Καλλιμάρμαρο και να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα σε όλόκληρο τον κόσμο, ότι δεν μας τρέχει κανείς αλλά τρέχουμε από μόνοι μας γιατί μπορούμε!

ΝΑΙ...το ξέρετε τα ζώα έχουν και ψυχή και αισθήματα!

ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΠΑΣΜΟΣ ΑΛΟΓΟΥΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΑΦΕΝΤΙΚΊΝΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΥΤΗΣΕΙ!
alogo_karkinos_madata_278927268 (1)
Ζώα… πόσο τεράστια είναι η ψυχή τους και πόσο μεγαλείο κρύβει μέσα του ένα τέτοιο πλάσμα; Και κάποιοι λένε ότι δεν καταλαβαίνουν τα ζώα…. Μια συγκλονιστική στιγμή, ο αποχαιρετισμός του αλόγου στην κυρία του που το μεγάλωσε από πουλάρι και εκείνη έχανε την μάχη με τον καρκίνο.

" ΚΛΕΙΣΑΝΕ" (;) ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!

ΔΙΟΛΙΣΘΑΊΝΟΥΜΕ... ( ΔΕΊΤΕ...ΧΑΡΙΤΩΜΈΝΗ ΣΎΝΘΕΣΗ- ...ΚΟΛΛΑΖ! ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΑΥΤΉ ΕΙΚΟΝΊΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ (ΜΑΚΑΡΈΖΟΣ-ΠΑΤΑΚΌΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...

Το θέμα είναι σοβαρότατο.
Από τη Δευτέρα και μετά όλες οι σελίδες και τα προφίλ του ανθρώπου που σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα και τα κακώς κείμενα, άρχισαν να "πέφτουν".

Η σελίδα jodigraphics.net, οι σελίδες του σε facebook, twitter, youtube, google plus δεν είναι πια διαθέσιμες. όπως και το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
    
Έως ότου διευκρινιστεί ποιά είναι η πραγματικότητα, δικαιούμαστε να υποψιαζόμαστε το χειρότερο: την λογοκρισία της κυβερνητικής χούντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου