Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ...ΡΑΜΑ


ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ :Όταν οι Αλβανοί του Κοσόβου το 1999 ,βίαζαν,ακρωτήριαζαν τους Σέρβους και η Δύση έκανε την πάπια (Pics)
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ!Οι ιστορίες των μουσουλμανικών θηριωδιών εναντίον των Χριστιανών αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας δεν έχουν τέλος.

Πόσα έθνη και πόσοι πολιτισμοί δεν αφανίστηκαν εξαιτίας των μουσουλμάνων, πόσες πόλεις δεν μετατράπηκαν σε ερείπια, σε μνημεία δυστυχίας μετά την επέλασή τους;
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Όπως σημειώνει το hellasforce, σε ορισμένες περιπτώσεις η Δύση συνεργάστηκε με τους μουσουλμάνους -τους επιτιθέμενους- αντί να βοηθήσει τα θύματά τους. Η προθυμία της να συντρέχει τους ισλαμιστές κάθε φορά που χρησιμοποιούν το σύνηθες άλλοθι της «επανάστασης» έχει οδηγήσει σε μαζικές δολοφονίες και γενοκτονίες αθώων ανθρώπων.
Η μουσουλμανική σφαγή των Σέρβων χριστιανών
Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του Δικαστηρίου της Χάγης, Κάρλα ντελ Πόντε, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις θηριωδίες των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο το 1999.
Όπως γράφει στο βιβλίο της, το καλοκαίρι του 1999 στο Κόσοβο είχαν απαχθεί 300 νεαροί Σέρβοι, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Όσοι βρέθηκαν να πληρούν τα «κριτήρια», τρέφονταν και φροντίζονταν μέχρι να οδηγηθούν στο χειρουργικό τραπέζι…Από διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Κοσσυφοπεδίου μεταφέρονταν σε πόλεις στα βόρεια της Αλβανίας, όπου οι μακελάρηδες τους αφαιρούσαν τα εσωτερικά όργανα, ενώ εκείνοι ήταν ζωντανοί…Έπειτα τα προωθούσαν στην παγκόσμια αγορά οργάνων.

εμποριο1
Πατέρας και γιος από τη Σερβία, θύματα των Ουτσεκάδων
Ο Στρατηγός Mamir Stayanovich ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του σερβικού στρατού κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ο ίδιος δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι αξιώσεις στο βιβλίο της ντελ Πόντε αργά ή γρήγορα θα αποδειχθούν. Τα μυστικά χειρουργεία που αναφέρει, βρίσκονται στα αλβανικά στρατόπεδα που χρησιμοποιούνταν για την εκπαίδευση των στρατιωτών.
«Μέσα σε αυτά τα νοσοκομεία, οι διοικητές του UCK αποφάσιζαν με τι θα ασχοληθεί ο καθένας τους μετά τον πόλεμο. Αποφάσιζαν ποιος θα βγάλει χρήματα από το εμπόριο ναρκωτικών, ποιος από το εμπόριο όπλων και ποιος από το εμπόριο οργάνων. Ο νυν πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι ήταν μεταξύ αυτών», υποστηρίζει ο Στρατηγός Stayanovich.
Υπάρχουν περισσότεροι από 2.000 αγνοούμενοι Σέρβοι. Ο Sima Spasich ηγείται μιας οργάνωσης που προσπαθεί να ανακαλύψει τι απέγιναν οι άνθρωποι αυτοί.
«Αμέσως μετά τον πόλεμο, όταν αντιληφθήκαμε ότι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν εξαφανιστεί, πήγα στους διοικητές της KFOR και τους ρώτησα πού βρίσκονταν αυτοί οι άνθρωποι. Εκείνοι απλά σήκωσαν τους ώμους τους. Μόνο αφού είδαν τις διαμαρτυρίες και φοβήθηκαν για την οργή του σερβικού λαού, με οδήγησαν σε ένα μέρος», δήλωσε ο Spasich.

κοσοβο
Μετά την εισβολή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, αυτή η σέρβικη οικογένεια ξεκληρίστηκε.Οι άνδρες εκτελέστηκαν και αποκεφαλίστηκαν, ενώ οι γυναίκες βασανίστηκαν και βιάστηκαν. Το 10χρονο κορίτσι στο κέντρο της φωτογραφίας βιάστηκε από 20 Αλβανούς ισλαμοφασίστες, οι οποίοι στη συνέχεια ακρωτηρίασαν τα γεννητικά της όργανα με ένα ξύλινο κοντάρι και την σκότωσαν χτυπώντας τη με ένα τσεκούρι στο κεφάλι.
«Δεν μπορώ να εξηγήσω τα όσα είδα. Ήταν ένα μικρό βουνό από ανθρώπινα μέλη. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα βρέφος, το οποίο είχαν βγάλει από την κοιλιά της μητέρας του που βρίσκονταν δίπλα. Δεν μπορούσα να κοιτάω. Ήταν ένας μαζικός τάφος. Πλέον γνωρίζω ότι εκεί βρίσκονταν τα άψυχα σώματα 26 Σέρβων. Μεταξύ αυτών και του αδερφού μου Milosh», πρόσθεσε ο Spasich.

κοσοβο2
Η γυναίκα στη φωτογραφία ήταν πέντε μηνών έγκυος. Αφού τη βίασαν, οι Αλβανοί ισλαμοφασίστες αφαίρεσαν με μαχαίρι το μωρό από τη μήτρα της. Ο άνδρας που βρίσκεται αριστερά από την άτυχη γυναίκα ήταν ο σύζυγός της. Τα κτήνη του ακρωτηριάσαν τα πόδια με ένα τσεκούρι, ώστε να αργοπεθαίνει βλέποντας τη σύζυγό του να βιάζεται…Οι οικογένειες των αγνοουμένων Σέρβων που κάποτε είχαν μια μικρή ελπίδα να βρουν τους αγαπημένους τους, σχεδιάζουν να μηνύσουν την ντε Πόντε. Ισχυρίζονται ότι παρακρατώντας τις πληροφορίες αυτές για τόσα χρόνια, βοήθησε τους εγκληματίες και συγκάλυψε τα εγκλήματά τους.
κοσοβο3
Το νεαρό κορίτσι βιάστηκε και βασανίστηκε. Το στήθος της ακρωτηριάστηκε και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με μια ράβδο. Τα γεννητικά της όργανα είχαν επίσης ακρωτηριαστεί.Αναρτήθηκε από ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ στις 9:54 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
Αντιδράσεις:

15 Νοεμβρίου 2014


Σε ένα ταξίδι δίχως επιστροφή ταξίδεψε σήμερα 15χρονη βορειο-ηπειρώτισσα Κωνσταντίνα από το Ντερμίσι Αγίων Σαράντα από καρδιακή προσβολή μετά από επίσκεψη της στον οδοντίατρο


Σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα του έγκριτου πρακτορείου ειδήσεων A1 Report η άτυχη Κωνσταντίνα Αναγνώστη , είχε προγραμματίσει ραντεβού στον οδοντίατρο μια εβδομάδα πριν.
Μετά την επίσκεψη η οικογένεια Αναγνώστη αναχώρησε για το ταξίδι τους στα Ιωάννινα όπου και διέμεναν τα τελευταία χρόνια.
Περνώντας το ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα η νεαρή ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή .Χάνοντας τόσο άδοξα και τραγικά τη μάχη με τη ζωή -πριν φτάσουν στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα , όπου και πιστοποίησαν το θάνατο της.
Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένη έρευνά του θανάτου της ,εντός των ημερών αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση για τα αληθινά αίτια θανάτου της άτυχης κοπέλας.
Δεν υπάρχουν ποτέ τα κατάλληλα λόγια να περιγράψει κανείς την θλίψη και τον πόνο όταν φεύγει από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος...Κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια στους γονείς .
Ο άγγελος σας έφυγε για να συναντήσει τους δικούς του αγγέλους και την αιώνια ζωή κοντά στον Δημιουργό μας Ιησού Χριστό .
Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου...


Αναρτήθηκε από ΔΙΚΤΥΟ 
ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 

(ΑΛΒΑΝΙΑ )Αγ.Σαράντα :15χρονη υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επίσκεψη στο οδοντίατρο


Ένα 15-χρονο κορίτσι υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επίσκεψη στον οδοντίατρο..
Το κορίτσι ,γεννημένο στους Αγίους Σαράντα (στο Ντερμίσι )κατοικούσε με την οικογένειά της στα Ιωάννινα
επισκέφθηκε σήμερα οδοντίατρο προκειμένου να τοποθετήσει σιδεράκια στην οδοντοστοιχία της .Να σημειωθεί πως κάποια αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο λόγος που επισκέφθηκε τον οδοντίατρο ήταν γιατί τα σιδεράκια που ήδη φορούσε ήταν πολύ σφιχτά και την ενοχλούσαν .
Όταν τελείωσε η επίσκεψή της στον γιατρό , η οικογένεια επιβιβάστηκε σε ταξί και στη συνέχεια επρόκειτο να πάρει το λεωφορείο με προορισμό τα Ιωάννινα .
Στη διαδρομή όμως και κοντά στο χωριό Πλάκα ,το κορίτσι παραπονέθηκε στους γονείς της πως δεν ένοιωθε καλά και λιποθύμησε.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο στους Αγίους Σαράντα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ ,που στο σύνολό τους έχουν αναφερθεί στο τραγικό αυτό περιστατικό ,η 15-χρονη σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή
Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του κοριτσιού διερευνώνται ενώ σε εξέλιξη είναι
και οι αστυνομικές έρευνες για το συμβάν
http://epirus-tv-news.blogspot.com/2014/11/15_15.html?spref=fb
Αναρτήθηκε από ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου