Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΥ!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ -ΜΟΝΤΕΛΟ! ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
(και της ΒΕΝΕΤΙΑΣ το κάγκελο! )...

Τον κουβαλήσανε στο Χολαργό... για να τον κάνουν Δεσπότη...
Μοντελάκι λέμε. Διαφωνεί ο τυπάκος με κάποιον... κι αντί του λόγου...χρησιμοποιεί τα δικαστήρια! Δεν συνδιαλέγεται με τον διαφωνούντα μαζί του... ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΟΥΣΤ...ΡΕ!
 Δε γνωρίζει Χριστόν, το οποίο χρησιμοποιεί για τα προσωπικά του και μόνο! Εκφοβίζει...τρομοκρατεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!... 

Μιλάμε για μοντέλο ...ιερωμένου!Δείτε τη φάτσα του και θα καταλάβαιτε ..πόσο τσόγλανος είναι! Και ευτυχώς που δεν τον γνωρίζουμε επί προσωπικού επιπέδου!..Δεν θα καλοπερνούσε. ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!  Τον κρίνουμε από τις πράξεις του και μόνο!. ΄Οταν ο μέγιστος Απόστολος Παύλος αποτρέπει τους ανθρώπους να καταφεύγουν στα δικαστήρια ...μπορεί κανείς να κατανοήσει ..το εύρος του...παπαδάκου αυτού που ξεπέζεψε στον Χολαργό, την ευκλαιά Γεννέτηρα του μέγιστου ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ!


ΚΑΘΗΚΙΑ στον Χολαργό... Εμείς δεν δεχόμαστε και ειδικά όταν τόσον αθλίως μας κουνιούνται  αυτοί οι μπασταρδογενείς και μέτοικοι!..Με το σχήμα του παπά!

Που παριστάνουν ψευδεπίγραφα... τον εκπρόσωπο του Χριστού!..
--Να μα την Παναγία... Θα τους κάνουμε ...ΡΟΜΠΑ!
ΙΕΡΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ!

Φαίνεται άλλωστε από το κείμενο αυτό! 

Ο παπάς αυτός ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ είναι όνειδος! Ας τολμήσουν οι ...πανάγιοι της Ιεράς Συνόδου ..να τον κάνουν επίσκοπο!.. Ας τολμήσουν! 

Θα φάνε όλοι στη μάπα τους....Τα πάντα ...ένας έκαστος! Και είναι αυτοί οι ΄Αγιοι...τόσο τραυματικοί!... Θεέ μου, που τους βρήκες...; Σε ΑΓΓΕΛΙΑ;


Δεν μας ενδιαφέρουν τα γυναικάκια του Ναού της Φανερωμένης .., που έχει πέριξ του ο χαλβάς παπά- Συμεών... 


Μας ενδιαφέρει ο ίδιος, αυτός, ο τίποτας , αν και όπως λέγεται έχει σπουδές σημαντικές... ΄Ομως εμείς έχουμε καταγραψει τούτο: Η δυστυχία της Ελλάδας είναι προϊόν ...πολυσπουδαγμένων! Δυστυχώς..ΣΗΜΕΡΑ!


Οι σπουδές τους, αντί να τους φωτίζουν... τους στραβώνουν... Γιατί; Διότι πολύ απλά το χωριατόπαιδο αυτό... ο ΣΥΜΕΩΝ από το πουθενά... δεν κατάλαβε ποτέ τον Χριστό! Κι όμως παριστάνει ο μπάσταρδος τον εκπρόσωπο του !


Τι να πεις; Απλά εμείς λέμε πως θα τον κάνουμε ρόμπα. Περίπτωση ανάνυψης του χαλβά αυτού παπά δεν υπάρχει!..Και μάλιστα με δικηγόρο κάποιον ανύπαρκτο Καρα-αρχίδη!... που μας απείλησε ότι θα κάνει μύνηση... Να την κάνει... ..ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ!

Να την κάνει...ΝΑΙ ο αρχίδης δικηγορακός του παπά! Εδώ είμαστε!

--Ού να ξέρετε ...τι ξέρουμε για κωλοδικηγόρους... και κωλοπαπάδες!


Αν αυτός ο Ψωμολίμας δήθεν νομικός ώφειλε  να συστήσει  στον παπά..-πελάτη του- ελάχιστη σοφρωσύνη... Δεν το έκανε ΌΜΩΣ ο πούστης! Ο κωλοδικηγόρος!

..
Θα πληρωθεί από το Ταμείο της πλούσιας Εκκλησίας ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ  ... Εμείς ρωτάμε η ΣΔΟΕ έκανε και πότε έλγχο στα οικονομικά της ενορίας αυτής ; Να την κάνει τώρα.. ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ! Διότι πια παραγναριστήκαμε μίστεε Συμεών και και Καραμαλάκα...!
Και ο τσόγλανος αυτός ...ο δικηγόρος ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ,ή Αρπακόλας  θα εισπράξει τα επιτίμια... 
Θα το διαπιστώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ ..εν των μέλλοντι! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  από τις φαύλες τακτικές δικηγόρων και παπάδων.. τύπου ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ!.. και Καρα-μπουρνάκιου...
Αμφότεροι -κοινοί τρομοκρατες του Τύπου - θα τρέχουν και δεν θα ξέρουν που θα κρύβονται! ΤΟ ΤΑΖΟΥΜΕ!..Να μα την Παναγούλα μας!

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ...τη φαυλότητα που τους διέπει! 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ!...ΤΑ ΕΞΑΑΙΡΙΖΟΥΜΕ! Κι αυτό είναι γνωστόν πανελληνίως επί δεκαετίες τώρα!


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟΝ ... ΠΑΠΑ!

Τον εκ Χολαργου ελαυνόμενο... ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ... και -γελάστε- υπέύιθυνο Νοότητας της Αρχιεπισκοπής ΑΘΗΝΩΝ...

--Καλά ΡΕ γέροντα  Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε... έψαξες πολύ να βρείς αυτό το φρούτο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου