Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 

Συνελήφθη την Δευτέρα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή των  Μαρασίων Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα μας, σε δέκα  μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.   
Συνεχίζονται οι "μπίζνες" με τους λαθρομετανάστες στον ποταμό ΈβροΕιδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός διακινητής, διότι μετέφερε παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο δέκα  μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 24χρονου, περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε  σθεναρά κατά τη σύλληψή του, προκειμένου να την αποφύγει.

Κατασχέθηκε 1 πλαστική βάρκα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.
Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της  χώρας μας 2 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (17-11-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, πλησίον του οικισμού Μάνδρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, δύο υπήκοοι Γαλλίας, ηλικίας 46 και 48 ετών και ένας 32χρονος υπήκοος Αλγερίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δύο  μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αλγερίας.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις διακινητές, διότι, αρχικά, ο 32χρονος μετέφερε παράνομα, με βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τους δύο  μη νόμιμους μετανάστες και στη συνέχεια, μαζί με τους άλλους δύο  δράστες, τους επιβίβασαν σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο τους προωθούσαν στην ενδοχώρα.
Κατασχέθηκαν:
$1·        1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
$1·        1 πλοηγός οδήγησης (GPS)
$1·        4 κινητά τηλέφωνα
$1·        το χρηματικό ποσό των 1.785 ευρώ και 250 λιρών Τουρκίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου