Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εν τάξει...καταλάβαμε.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
Για τον Βενιζέλο τον ΚΟΜΗ του Βαρδαρίου...δεν αξίζει τον κόπο να πούμε το παραμικρό.
ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΨΩΦΙΣΕ!

Αυτή τη στιγμή , ώρα 8.18 μέρα Δευτέρας μιλάει ο ΤΣΙΠΡΑΣ, η μεγάλη φυσιογνωμία του έθνους των κουκουλοφόρων. Το Μωσαϊκό που διευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι άρτσι-μπούρτζι κι ο λουλάς, κανείς σοβαρός δεν μπορεί να το έχει εμπιστοσύνη..

΄Ομως υπάρχει κάποια ελπίδα.Οι άνθρωποι του συνδικάτου του κομματιδίου αυτού δεν είναι τόσο λεροί, όπως η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ! Και βεβαίως έχουν λερωμένο παρελθόν... αφού ως γνωστόν οι αριστερίσκοι αυτοί είχαν μπουκάρει επί ΠΑΣΟΚ σε κάθε δημόσια υπηρεσία γι αυτό και φλέγονται σήμερα περί ΕΡΤ κ.λ.π.και υπάρχουν... σε κάθε πόστο, αν και θρασύτατη μειοψηφία!
Δεν πειράζει πια ...Χέστηκε η φορβάς εν τοις αλωνίοις!

Υπάρχει κάποια ελπίδα,,αν το καλαμπούρι αυτό του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να συλλογιστεί πατριωτικά!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Είμαστε απόλυτα επιφυλακτικοί για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.

ΣΙΓΟΥΡΑ στην πολιτική σκηνή ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο.
Μην σκιάζεστε! Ίσως ο Τσίπρας που έχει καθαρή φάτσα να μας οδηγήσει σε ξέφωτο! Ίσως!
Ας δοκιμάσουμε πια κι αυτό το ματζούνι...Ψυχραιμία και βλέπουμε!
Και μακάρι ο Τσίπρας, που όπως προβλέπεται θα είναι ο αυριανός ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ..ΝΑ πει τα επιβαλλόμενα ΟΧΙ στους διεθνείς Σιωνιστές-κλεφταράδες της Ελλάδας..Μακάρι!
Η.Ν.Α 

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ -Παρακαλούμε διαβάζετε αυτή τη νέα σειρά που εγκαινιάζουμε: ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ       ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ και μας κάνουν περήφανους με τους άθλους τους….                


Ο «πατέρας» του flash memory Ο Γιώργος Περλέγκος είναι ιδρυτής της ATMEL Corporation και ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε το Flash memory, την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιούμε ως αποθηκευτικό μέσο. Όταν το 1962 η οικογένεια του εγκατέλειψε την περιοχή της Τεγέας και εγκαταστάθηκε στην περιοχή Lodi της Καλιφόρνια ήταν μόλις 12 ετών. 
Ο πατέρας του, στην Ελλάδα ήταν αγρότης, οπότε και στην Αμερική ασχολήθηκε με την καλλιέργεια αμπελιών και το κρασί. Ο Γιώργος, Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του San Jose, Μηχανικός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου