Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ... ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ... ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΟΨΤΕ ΓΚΡΙΖΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ...ΦΟΝΤΑ!

Συνέβη πριν από λίγο. ΄Ηταν καλεσμένος στο Ραδιόφωνο του REAL... από δυο αξιόλογους δημοσιογράφους, κατά δύναμην αντικειμενικους!  (ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- Τ.ΧΑΤΖΗΣ).

Του έθεσαν μια ερώτηση που δεν είχε το ψευτομαγκάκι  τα μπατζάκια να απαντήσει... ο παρλαπίπας σκατένιος εκπρόσωπος Τύπου του Μωσαϊκου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ!

Και το μαλάκιον τι έκανε;
Τους έκλεισε το τηλέφωνο... 
Κόκκαλο οι δυό δημοσιογράφοι, που όντως είναι διαλεκτικότατοι και προς τιμήν τους... (Τους παρακολουθούμε μετά πείσματος και έως στιγμής που ανέλαβαν αυτή την εκπομπή, έως αυτη τη στιγμή δεν τους βρίσκουμε ψεγάδια , τουλάχιστον δεοντολογίας  Είναι σοβαροί επαγγελματίες δημοσιογράφοι!) 
..Τέτοιος ο γκρίζος και παρλαπίπας Σκουρλέτης! Κατέβασε το τηλέφωνο σε δημοσιογράφους! ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ, ουδείς θα γνώριζε αυτό το αριστερό φασιστόμουτρο αν δεν υπήρχαν τα μαλάκια της δημοσιογραφίας! Γιατί καλείτε ΡΕ υποκείμενα τύπου Σκουρλέτη... που ούτε η μανούλα τους τα ξέρει;... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ!  Τι να σας πουν τα Όρνεα του στραβισμού;

Γιατί λέτε πως εμείς δεν ...καταδεχόμαστε να επικοινωνούμε με τα πολιτικά αυτά φυτά; Τι Να μας πούν; Πριν από δύο χρόνια επικοινωνήσαμε με το άλλο αριστερό αρχίδι του ΤΣΙΠΡΑ, Παπάς λέγεται ...και ρωτήσαμε να μας πεί τι θέση παίρνει ως προς το κεφαλαιώδες θέμα -που θέσαμε- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ως προστατευόμενο μνημείο  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! ΚΙΧ δεν έχει βγάλει έως στιγμής.. ο αλητάμπουρας αυτός- άγνωστος σαν τον ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ- και το τυχοδιωκτικό κομματίδιο του!
ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: Θάψτε αυτά τα γκρίζα ανθρωπάκια ειδικά της αριστεράς .. Δεν έχουν να πουν τίποτε ουσιαστικό και χρηστικό... Μην  τους καλείτε, μην τους προβάλλετε... Είναι τσανάκια και τραυματικοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου