Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΕΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣΑΜΕ. ΗΘΙΚΑ.. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ..ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ...ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ ...ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΡΑΝΕ...
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    Ελπίδα λέγεται ο σταθμός του ΑΝΘΙΜΟΥ... Ελπίδα για ποιον Άγιε; 

Μυρουδιά αρπαχτής το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!.

΄Οχι βέβαια γιατί είχε κανέναν καημό επικοινωνίας ο Άνθιμος (την φωνή του την περιθάλπουν όλα τα ΜΜΕ του Έβρου) Αλεξανδρουπόλεως... ώστε η Μητρόπολη του να στήσει και ...ραδιοφωνικό σταθμό;

Διότι ως γνωστόν οι σταθμοί που διατηρούν διάφορες Μητροπόλεις ... είναι για τα πανηγύρια από πλευράς εκπομπών... Μηδέ εξαιρουμένων και των σταθμών της Εκκλησίας της Ελλάδας και του Πειραιώς! Εν αντιθέσει βέβαια με το ΡΑΔΙΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, της Καθολικής Εκκλησίας, που απολαμβάνει μεγάλης ακροαματικότητας!
Κι αυτό εξηγείται πολύ απλά: Οι Ραδιοσταθμοί παγκοσμίως λειτουργούν από επαγγελματίες δημοσιογράφους, όχι από παπάδες... Οι δημοσιογράφοι ξέρουν τι θέλει ο λαός γιατί ο μόνος που εκφράζει τον λαό είναι ο δηοσιογράφος κι όχι ο παπάς... ειδικά ο ΄Ελληνας παπάς που έχει απολύτως μεσάνυχτα...αν και από την ελληνική οικογένεια απολαμβάνει σεβασμάτων..Και θα λέγαμε δικαίως... Διότι κρατάει φανάρι πίστης-παράδοσης του ελληνισμού!
Ο καθένας εφ΄ω ετάχθη... Δεν μπορεί η νοσοκόμα να κάνει τον χειρουργό,ούτε κι ο παπάς ...τον δημοσιογράφο! Απλά πράγματα...


Τώρα πως του κατέβηκε του Αγίου Ανθίμου να στήσει σταθμό στην Αλεξανδρούπολη είναι μια πολύ λυπητερή ιστορία κανονικής λαμογιάς! Δείτε:Τα χρήματα για τη δημιουργία του Ραδιοσταθμού δεν είναι δικά του. Προέρχονται από την Ε.Ε. (ΕΣΠΑ) και άλλες κρατικές χορηγίες! Βρήκε κι ένα φιλαράκι του, πολυπράγμονα σε θέματα επικοινωνίας... το κάλεσε στην Αλεξανδρούπολη και μαζί στήσανε τον ΣΤΑΘΜΟ-ΠΑΤΑΤΑ... Ε, να βγάλει και το φιλαράκι μας κανένα μεροκάματο... Περίπου όπως το έπαιζε και ο γνωστός φυγάς -αρχιλαμόγιο- ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ!
Δηλαδή πληρώνουμε εμείς για να κάνει τις φαντασιώσεις του ο Άνθιμος... Τι ρόλο μπορεί να διαδραματήσει το πλακατζίδικο ραδιόφωνό του στη ζωή του ΄Εβρου ; ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Διότι η παπατζήδικη νοοτροπία είναι γνωστή έως αηδιαστική σε σχέση με τα δρώμενα σήμερα... Θα λένε και θα άδουν το Κύριε ελέησον... σε ήχους πλάγιους..για να ξύνει την κεφαλή του το ποίμνιο-πρόβατα!

ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

Η μεγάλη πλάκα με τον Ραδιοσταθμό του ΑΝΘΙΜΟΥ είναι ότι βάζει και διαφημίσεις. Ζαχαροπλαστεία και κέντρα γυμναστικής κ.λ.π. Εμείς είμαστε υπερ των διαφημίσεων σε ΜΜΕ..Αλλά δεν ξέρουμε αν τούτο ταιριάζει σε ένα εκκλησιαστικό Ραδιόφωνο.. ( Ας μας το πουν οι πεφωτισμένοι ...Ιεράρχες! Διότι τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις ...μπάζουν σε πολλά... σε πολλές πονηριές που παρασύρουν το πόπολο... Καταλαβαίνετε; Δεν μπορεί ένας εκκλησιαστικός Ραδιοσταθμός να γίνεται πλασιέ εμπορικών προϊόντων και θολών υπηρεσιών! Δείτε πιο κάτω τα επίσημα Δελτία Τύπου του Μητροπολίτη  Αλεξανδρούπολης... Και βγάλτε συμπέρασμα!
Και να μην ξεχνάτε αυτήν τη αλήθεια: 

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ...ΚΑΙ αναγκαία η  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΒΑΣΗ ... 
Η Μ.Κ.Ο περιπτωσεις των Μητροπόλεων... ΜΠΑΖΟΥΝ και μάλιστα ... εν ονόματι του ταλαίπωρου Ιησού Χριστού! ΤΑ...ΧΟΥΦΤΩΝΟΥΝ εν ονόματι του μαλάκα ..λαού!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ( Με τις Μητροπόλεις της) ΕΊΝΑΙ ο μεγαλύτερος οργανισμός που απορροφά τέραστια κονδύλια και από την Ε.Ε. και από κρατικές επιχορηγήσεις... ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ...παραδάκι άγριο, χωρίς ακόμη να συναισθανθεί... ότι κι αυτή είναι ένας ακόμη μοχλός στην κατάντια του ΕΘΝΟΥΣ , της οικονομικής μας κρίσης! Τα υπολοιπα ειναι παραμύθια!Απλά οι άρπαγες των κονδυλίων Δεσποτάδες... σφυρίζουν και μουρμουρίζουν...ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!

Ε, ΡΕ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ που θέλετε Θεομπαίχτες!
Ποιός έχει ελέγξει έως σήμερα τις χορηγίες που απολαμβάνουν σωρηδόν οι Μητροπόλεις;... Που πηγαίνουν τα λεφτά που τους δίνουμε; Ο ΣΔΟΕ... πρέπει να ψαχτεί; ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ... ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ!
Και διότι δεν είναι δυνατόν ο παπαδάκος της ενορίας να είναι πένης και πάμπλουτος ο Δεσπότης του ; Κάποιο λάκκο δεν έχει η φάβα; 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ανθίμου, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως «Ράδιο Ελπίδα 102,3» ξεκίνησε από το μεσημέρι  της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου 2014 και την διαδικτυακή μετάδοση του προγράμματός του. Μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως www.imalex.gr (καιεδώ)οι ακροατές μπορούν να ακούν το πρόγραμμα του σταθμού 24 ώρες το 24ωρο από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ: ( Έμαθε ο αμαθής να εκδίδει και δελτία Τύπου- Τόσον ...Σπαρταριστό!
Τα υπογραμμισμένα με κόκκινο... είναι εμπορική συναλλαγή 

 Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα ποιοτικό πρόγραμμα στους ακροατές μας, προχωρήσαμε στις παρακάτω αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού. Αναλυτικά:
  • Στο βραδυνό μας πρόγραμμα θα μεταδίδουμε καθημερινά από τη  01:00 έως τις 03:30 το πρωί την ιερά αγρυπνία στην Παναγία την Πορταϊτισσα από την Ιερά Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους.
  • Ξεκινήσαμε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό σταθμό της Ι. Μ. Πειραιώς «Πειραϊκή Εκκλησία» και εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα για την αναμετάδοση των εκπομπών του π. Ανδρέα Κονάνου «Αθέατα Περάσματα». Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά στις 20:00 και το Σαββατοκύριακο στις 19:00.
  • Η εκπομπή μαγειρικής «Το κουκί και το ρεβύθι» με τον π. Καλλίνικο Κρίκη και την κα. Παρασκευή Σκαρίπα ξεκίνησε μια συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία «Θεόφιλος» και κάθε εβδομάδα δίνει δώρο σε δύο τυχερούς ακροατές, 2 δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ η κάθεμια για αγορές από τα ζαχαροπλαστεία «Θεόφιλος».
  • Το γυμναστήριο Curves της πόλης μας,σε μια αποκλειστική συνεργασία με το  «Ράδιο Ελπίδα 102,3» ,προσφέρει για όλο το Δεκέμβριο σε 40 τυχερές ακροάτριες του σταθμού από μια εβδομάδα δωρεάν γυμναστική. Το γυμναστήριο Curves απευθύνεται μόνο σε κυρίες.
- See more at: http://www.imalex.gr/D2C71FDD.el.aspx#sthash.d9gpSge3.dpuf

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ...ΑΜΗΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου