Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ...

Το ΧΟΙΡΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ... ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ!-ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ ΘΡΑΣΟΣ..ΡΕ ...ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: KYBEΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...Καλά ρε αρχίδιον όταν Κυβερνούσες εσύ τι ήσουν; 

''ΟΠΛΙΣΕ'' ΠΑΛΙ...
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις,  άσκησε ...
ο πρώην υπουργός τουΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος. 

«Δεν είχαμε μέχρι τώρα τέτοια εξουσία, η οποία να είναι κατά του δημοκρατικού, κοινοβουλευτικού δημοκρατικού καθεστώτος και να αποτελείται από ανθρώπους φασιστικής, σταλινικής νοοτροπίας! Δεν είχαμε, είναι η πρώτη φορά που έχουμε! Αυτά τα παιδιά τόσο ξέρουν, τόσα λένε», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

αυτο μαλιστα... το φχαριστηθηκαμε!

Η Χρυσή Αυγή πέταξε έξω τους ανθέλληνες του BBC, όταν αποκάλεσαν τα σκόπια... “Μακεδονία”


Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνεργείο του BBC, όταν μία ανθέλληνας δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία".

Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.


Στο σημείο εκείνο η κακεντρεχής ρεπόρτερ Stacey Dooley δεν συγκρατήθηκε και επέδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα του προπαγανδιστικού κυκλώματος του BBC αποκαλώντας τα Σκόπια... "Μακεδονία" και επιχειρώντας να στήσει ένα κακόγουστο σόου.

Έλαβε όμως την πρέπουσα απάντηση από τον εκπρόσωπο μας και αναγκάστηκε να εξέλθει του γραφείου μαζί με όλο το αγγλικό συνεργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου