Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ...ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ 

ΡΟΤΣΙΛΝΤ & «ΕΛΛΗΝΕΣ» -ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ
 Αρχίζω με σκληρές προτάσεις διότι βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα. 
Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι παιδιά για τα θελήματα του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 
Όλοι οι ηλίθιοι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας!!! 
 Κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, για να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε, αλλιώς από τους Δυτικούς είμαστε χαμένοι! 
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στην Ελλάδα. Μην είσθε δούλοι, και ορντινάντσες της Παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ... Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

Ο Μπόμπολας ζητά την εξόφληση 14 εκατ. ευρώ από το Mega
Ο Μπόμπολας ζητά την εξόφληση 14 εκατ. ευρώ από το Mega

Ντέπυ Γκολεμάτης Ντέπυς Γκολεμά 



Σε μια κίνηση που αιφνιδίασε προχώρησε ο όμιλος Μπόμπολα μέσω της εταιρείας Άνωση που εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors (εταιρία Factoring).

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ. Επισημαίνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει ο κ. Φώτης Μπόμπολας είχε επιτακτικά ζητήσει να πληρωθούν υποχρεώσεις του Mega προς την Άνωση μέσα από την αύξηση κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Όμως οι απαιτήσεις είναι μέσα στο δάνειο των τραπεζών. Εν τω μεταξύ στη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε χθες δεν ευρέθη λύση για την αντικατάσταση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Τηλέτυπου μετά την υποβολή παραίτησης από τον κ. Πεφάνη με αποτέλεσμα η εταιρία να παραμένει διοικητικά ακέφαλη.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση τον τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα όχι από εξωγενείς παράγοντες αλλά από τις κινήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι οι μέτοχοι του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου