Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟ ΔΑ ΕΛΕΙΠΕ ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ; ΑΛΛΟ ΑΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ...ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ!

Βενετία: Ολάντ και Ρέντσι συμφώνησαν για την αξία της «ελευθερίας του Τύπου»


Ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, στο τέλος της ιταλογαλλικής διμερούς συνόδου που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία, συμφώνησαν στη διαπίστωση ότι «η ελευθερία του Τύπου είναι μια εξαιρετική αξία για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες οι οποίοι πιστεύουν στις ιδρυτικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Βενετία: Ολάντ και Ρέντσι συμφώνησαν για την αξία της «ελευθερίας του Τύπου»Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι «οι αξίες της Ευρώπης είναι και αξίες όλης της ανθρωπότητας», ενώ σε ό,τι αφορά τη Συρία τόνισε ότι «η εύθραυστη εκεχειρία η οποία μπόρεσε να επιτευχθεί, πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση.
Κατά τον Ολάντ, «οι μόνες στρατιωτικές επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ως στόχο τον ISIS».

ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ.. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ...ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ

Οι απειλές των επιτήδειων σε ρεπόρτερ στο λιμάνι του Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ


Οι απειλές των επιτήδειων σε ρεπόρτερ στο λιμάνι του Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Απειλές, χυδαίες βρισιές και βιαιοπραγίες ήταν η απάντηση επιτήδειων σε δημοσιογράφο που αποκάλυψε την παράνομη μεταφορά προσφύγων από γκαράζ στην περιοχή του Κηφισού με τουριστικά λεωφορεία στην Ειδομένη.
Βαρουφάκης: Κατά της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίαςγια επιστροφή των προσφύγων στη γείτονα

Βαρουφάκης: Κατά της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας
για επιστροφή των προσφύγων στη γείτονα

Την αντίθεσή του στη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία για την επιστροφή των προσφύγων στη γειτονική χώρα εκφράζει το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη για τον Εκδημοκρατισμό της Ευρώπης, DiEM25.

Τσίπρας και Νταβούτογλου για τις τουρκικές παραβιάσεις - ΒΙΝΤΕΟ


Τσίπρας και Νταβούτογλου για τις τουρκικές παραβιάσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο ρωτήθηκε ο Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έχουν αλλάξει αρκετά. Σήμερα βρεθήκαμε 22 υπουργοί σαν να ήμασταν σε μία κοινή κυβέρνηση και συζητήσαμε όλα τα ζητήματα» είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός και συνέχισε:

Τσίπρας και Νταβούτογλου έφαγαν κουλούρι στη Σμύρνη - ΦΩΤΟ



Τσίπρας και Νταβούτογλου έφαγαν κουλούρι στη Σμύρνη - ΦΩΤΟ

Μία βόλτα στη Σμύρνη έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου