Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΕΣΧΑΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑΟ ...ΣΤΟ ...ΣΑΤΑΝΑ ...Βρε το φωνάζουμε ,όνο το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ θα μας σώσεις απο τη γάγραινα των Εβραοσιωνιστών!

Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!

Από realbomb.eu -

Η Εκκλησία του Σατανά που έχει επίσημη έδρα την Νέα Υόρκη και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή . Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για
απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του Baphomet. Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος. Φέρει ερμητικό κυρήκειο, και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα. Η πεντάλφα απεικονίζεται στο επάνω μέρος του σχεδίου. Πλαισιώνεται από δυο χαμογελαστά και ανέμελα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται για το επίσημο σήμα της Εκκλησίας του Σατανά Ελλάδας η οποία ιδρύθηκε νομίμως το 2013.
Satanist Monument
Απαιτούν την ανέγερση του μνημείου στην Κηφισιά δίπλα από το μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, επικαλούμενοι τη θρησκευτική ισότητα και ανεξιθρησκεία. Υποστηρίζουν ότι η από το 2012 ανέγερση του μνημείου του Ιωάννη Καποδίστρια στον ίδιο χώρο , παραβιάζει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας δημιουργώντας θρησκευτικές διακρίσεις εναντίων των Μουσουλμάνων που κατέσφαξε.
Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών Ανδρέας Καλοπόδης , τόνισε μεταξύ άλλων ότι « το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποιοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό.. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου