Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Επειδή οι bloggers είναι TYΠΟΣ πλέον ...καλόν είναι να γνωρίζουν τους. ..ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!


Πώς έχτισε ο Λαμπράκης τον πάλαι ποτέ κραταιό ΔΟΛ... 


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ θέλετε για τους ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ (πατέρα κι υιόν) η αλήθεια όμως είναι μία: Υπήρξαν -με τα συν και πλην τους-ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ! Κι αυτό εμείς οφείλουμε να το επισημάνουμε... 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ, που είναι η συνέχεια των Λαμπράκηδων! Κρατείστε το! Και επειδή ο άσχετος και ηλίθιος απείλησε με... ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ τον Ψυχάρη!


lamprakisΜε τη «γάτα Ιμαλαΐων» να συνοδεύει την επικαιρότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο «πόλεμος» της κυβέρνησης με το πανίσχυρο συγκρότημα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη περνάει πλέον σε άλλη φάση.
Δεν είναι τυχαίο ότι η δημοσιοποίηση των συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με τον ισχυρό άνδρα του Συγκροτήματος δημοσιεύτηκε μέσα από Το Βήμα της Κυριακής και βεβαίως προκάλεσε πολλές συζητήσεις με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να δηλώνει ότι την «έσκισε τη γάτα των Ιμαλαΐων». Όπως και να έχει όσα είδαμε μέχρι σήμερα αποτελούν μόνο την «πρώτη πράξη» και ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια με «εφεδρείες», ωστόσο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον να θυμηθούμε πώς έγινε πανίσχυρος ο ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου