Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΩΣ ..ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ...  Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ!


Ο Αρχιεπίσκοπος συνομιλεί με τον
κλωτσοσκούφη Ρεχάγκελ..
Αλήθεια σε ποια γλώσσα ...μιλούσαν;
Η πλάκα είναι ότι κανείς από τους ...θρησκευάμενους... δεν βγάζει ΚΙΧ για το ατόπημα του ΄Ελληνα Αρχικαρδινάλιου! Ζήτω η δημοκρατία! Παρδόν... υπάρχει τάχα δημοκρατία στην Εκκλησία; Αν κάποιος ξέρει ας μας το πει! ΤΩΡΑ!.. (Δι ευχών του Αγίου Δεσπότου ημών... ) Καλά στα 2013..υπάρχουν ακόμη δεσπότες; Το είδος δεν έχει δα εξαφανιστεί; Γιατί συντηρείται από την Εκκλησία μας; Δείτε :

Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ
26/3/2013
Ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος ΜπόνηςΤον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ως επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ έφτασε στην Αρχιεπισκοπή συνοδευόμενος από τον Γερμανό ομοσπονδιακό υφυπουργό Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ και τον σύμβουλο του, Κρίστοφ Σουμάχερ.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ. Ρεχάγκελ και τη συνοδεία του λέγοντας "εύχομαι η διαμονή σας να είναι καλή και καρποφόρα".
Ο κ. Φούχτελ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση, ενώ ο κ. Σουμάχερ επισήμανε "προσπαθούμε να στεριώσουμε ένα πνεύμα συνεργασίας, που πρέπει, εξάλλου, να υπάρχει και μεταξύ των Εκκλησιών" και επισήμανε "άλλωστε, Μακαριώτατε, στην τελευταία μας συνάντηση αναφερθήκατε στην αξία και τη σημασία της συνεργασίας". Ο κ. Σουμάχερ, μίλησε επίσης, και για το σημαντικό κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "ΑΠΟΣΤΟΛΗ", ενώ αναφέρθηκε στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, ανάμεσα στους Νέους της ομάδας του Παναθηναϊκού και τους φιλοξενούμενους του Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων «Εστία – Στοίχημα Ζωής», με προπονητή της ομάδας του Ξενώνα τον κ. Ρεχάγκελ.

Ο Μακαριώτατος τόνισε πως η Αρχιεπισκοπή βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νέων ανθρώπων και αναφέρθηκε στο κέντρο φιλοξενίας που θα δημιουργηθεί από την "Αποστολή" στην περιοχή του Ταύρου, όπου θα παρέχεται σε μαθητές δωρεάν φαγητό, αλλά και ενισχυτική διδασκαλία από έμπειρους καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου