Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!


ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ  Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ- ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Τέτοιες φωτογραφίες ...κυκλοφορούν μόνο... 

Κατά την  ενθρόνιση του νέου αυτοκράτορα του Καθολικισμού, ο Πάπα-Φργκίσμος, ευχαρίστησε σούμα "όλους τους εκπροσώπους των άλλων εκκλησιών που τίμησαν με την παρουσία τους την ενθρόνισή του!Δεν έκανε την παραμικρή μνεία για την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη, που έσπασε μια παράδοση 1000 ετών και τόλμησε να παραστεί στην εντυπωσιακή  μεσαιωνική φιέστα.
Θα ώφειλε , τιμής έννεκεν να αναφερεθί στην παρουσία του ηγέτου της Ορθοδοξίας... Πρώτο και μεγάλο φάλτσο... Θα πείτε παληά μου τέχνη κόσκινο...
Αξίζει δε να αναφερθεί και η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, δεν έχει κάνει την παραμικρή μνεία.... Ούτε κι έχουμε φωτογραφίες, παρά μόνον κάποιες σκοτεινές που δημοσίευσε το εκκλησιαστικό ιστολόγιο  ΑΜΕΝ. Πουθενά, όσο κι αν ψάξαμε δεν είδαμε τους δύο ηγέτες μαζί... όπως είθισται! Μόνον ένα κάποιο λιγόλογο σχόλιο έκανε ο επίσημος ραδιοσταθμός του Βατικανού...Κι όμως η επίσκεψη αυτή του Πατριάρχου ήταν μεγάλο γεγονός!
Πλησιάζει 5 το απόγευμα αυτή τη στιγμή και δεν έχουν βάλλει τίποτε -φωτογραφικά, -ούτε καν και η ιστοσελίδα του Πατριαρχείου μας . Πιο κάτω είναι ... το πρώτο θέμα που αναδεικνύει σήμερα ο OSSERVATORE ROMANO (Ρωμαίος Παρατηρητής). Τα συμπεράσματα δικά σας!
Ο Ποντίφικας μιλάει στο έλεος της μάζας στην Ενορία Αγίας Άννας στο Βατικανό και στο Angelus

Ο Θεός ποτέ δεν κουράζεται να συγχωρεί
(Σημειώση δική μας... κι όμως ο Βαρθολομαίος, συγχώρεσε με την παρουσία του στη φιέστα τον Καθολικισμό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου