Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ... το σνομπάρισμα του Πατριάρχη από το Παπικό καθεστώς εξακολουθεί να ισχύει...Οι ειδήμονες ας μελετήσουν το θέμα...πληζ


Έτσι για να ξέρετε τι γίνεται στο Φανάρι..

ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΠΟ 23 - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ-ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ...ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Μ. Εσπερινό της Κυριακής της Ορθοδοξίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. 
Στη συνέχεια, και ώρα 6, θα τιμήσει με την παρουσία Του την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Σχολή Γαλατά, και διοργανώνεται από την Εφορεία της Σχολής, προς τιμήν των Ελλαδιτών που ζουν στην Πόλη. 
Την Κυριακή της Ορθοδοξίας το πρωί ο Πατριάρχης θα προστή της καθιερωμένης Πατριαρχικής και Συνοδικής Θ. Λειτουργίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, κατά την οποία, τη παρακλήσει του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Θεοφίλου Γ', θα χειροτονήσει τον Εψηφισμένο Αρχιεπίσκοπο Ανθηδώνος Νεκτάριο, Επίτροπο του Παναγίου Τάφου στην Πόλη. Μετά την απόλυση, θα τελεσθεί το ειθισμένον Τρισάγιον, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ της Ορθοδόξου ημών πίστεως αγωνισαμένων και τελειωθέντων και θα επακολουθήσει η λιτάνευσις των ιερών εικόνων, από τον Πατριάρχη και τους Αρχιερείς, και εν συνεχεία δεξίωσις στην Αίθουσα του Θρόνου. 
Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 5, ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Ευαγγελισμού στον Ι. Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Προπόδων Ταταούλων. Στην ακολουθία του Εσπερινού θα ψάλει η χορωδία του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου Λεωνίδα Αστέρη. 
Ανήμερα του Ευαγγελισμού ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Κοινότητος Βαφεοχωρίου, κατά την Θ. Λειτουργία, και θα προστή της τελετής του Αγιασμού των εγκαινίων της Κοινοτικής Αίθουσας, με αφορμή την ολοκλήρωση των ανακαινιστικών έργων που πραγματοποιήθηκαν. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα. 
Π.Α.Α.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ..

ΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ   ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΌΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ 2 ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΣ: 1) Την απουσία της επισκεψης του Πατριάρχου από τα ΜΜΕ του Βατικανού -και δη φωτογραφικά και 2) πως δεν υπήρχαν πλάνα φωτογραφικά την ώρα των συγχαρητιρίων , παρά μόνο κάποιες στοτεινές φωτο και νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμη. Αυτές που βγαίνουν εδώ τώρα είναι μεταγενέστερες, και οι συναντήσεις πάπα-Βαρθολομαίου, έγιναν οικογενειακά, χωρίς την παραμικρή προβολή από τους Βατικάνιους! Τό ότι έχουμε σήμερα φωτογραφικό υλικό είναι δι ιδίαν, δική μας εσωτερική χρήση.Δώρον άδωρον δηλαδή..  Εκτός κι αν κάποιος έχει αποδεικτικά στοιχεία για προβολή του Πατριάρχου από τα Ιταλικά και δη τα Βατικάνια ΜΜΕ... και να μας τα τρίψει στη Μούρη! Εδώ είμαστε!Και παραμένουμε στα αρχικά μας: Ο Βαρθολομαίος αγνοήθηκε ή και σνομπαρίστηκε ακόμη από το Παπικόν καθεστώς! Αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου