Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η...ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΊΑ!! 


glyfada11111
 Δείτε τι ισχυρίζεται και φρικιάσατε... Τα βάζει με τη μουσική που είναι βεβαιωμένο ότι ημερεύει την ανθρώπινη ψυχή. Θου Κύριε!

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 ακούσαμε πάλι στο σταθμό της Εκκλησίας περί μουσικοθεραπείας. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες που είχαν γίνει στο παρελθόν, τα κακώς κείμενα φαίνεται ότι εξακολουθούν και κατά τα έτη 2011-2013. Παραθέτουμε ένα δείγμα από αυτά που ακούστηκαν την Τρίτη 19 Μαρτίου στην
πρωϊνή ζώνη : «ο άνθρωπος είναι μέρος του σύμπαντος, ανήκουμε στο συμπαντικό όλον, το σύμπαν είναι ήχος... Αν οι ιδιοσυχνότητες των οργάνων του σώματος δεν είναι αρμονικές, τότε επεμβαίνουμε στο συγκεκριμένο όργανο, δηλαδή μπορούμε να επέμβουμε και στον ψυχικό κόσμο και στο νευρολογικό κόσμο, αλλά και στον υλικό κόσμο...Τα πάντα στον άνθρωπο ξεκινάνε από μία εσωτερική σύγκρουση που φέρνει την ασθένεια»! Αυτά άκουσαν, όχι μαθητές του αποκρυφισμού, αλλά ακροατές του σταθμού της Εκκλησίας. Η ομιλήτρια, η οποία δηλώνει «ερευνήτρια Συμπαντικής Μουσικής»[1], κάλεσε τους πιστούς σε προσεχή διημερίδα μουσικοθεραπείας. Το πρόγραμμα της διημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις αμφιλεγόμενες επιστημονικά, αλλά και προχωρημένες αποκρυφιστικές παρουσιάσεις και μάλιστα από πρόσωπα γνωστά για την παραθρησκευτική τους δράση.
Είναι δυνατόν όλα αυτά να προωθούνται από εκκλησιαστικό σταθμό; Δεν θα έπρεπε οι παραγωγοί των εκπομπών να συμβουλεύονται τους εντεταλμένους επί των αιρέσεων, πριν να καλούν πρόσωπα για να τους δώσουν το βήμα; Είναι δυνατόν να τα γνωρίζουν όλα; Αλλά δεν έχουν και ευθύνη, όταν μάλιστα κατά το παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια ατοπήματα και έχουν εκτεθεί με ανθρώπους που κάλεσαν στο σταθμό;
Πότε θα δοθεί ένα τέλος στην εισαγωγή «ξένων διδασκαλιών» και κακοδοξιών στο σταθμό της Εκκλησίας; Πότε θα σταματήσει ο σκανδαλισμός των πιστών; Πότε θα διώξουμε τον κίνδυνο της εκκοσμίκευσης; Πότε θα αγγίξουμε τον κόσμο για να τον μεταμορφώσουμε;

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

ΣΗΜΕΙΩΣΗ MONIDADIAS-NEWS: Τό θέμα είναι ότι τον ενοχλεί η μουσικοθεραπεία, ή η αποκρυφιστική παρουσιάστρια; Αν είναι το δεύτερο τότε και πάλι φαlτσάρει ο Άγιος Γλυφάδας... και μάλιστα φασιστοειδώς.. Ο ραδιοσταθμός οφείλει να είναι πολυφωνικός και να επιτρέπει την ελευθερολαλιά.. ακόμη κι αν είναι εχθρικές οι απόψεις  προς την εκκλησία. Δεν είναι μόνο τον Κύριε Ελέησον.. Εκείνο δε που πρέπει να προσεχθεί, είναι αν γίνεται συστηματική προβολή-προπαγάνδα "γκρίζων ανθρώπων" που επιδιώκουν πλαγιοσκοπικά να πλήξουν την εκκλησία... Κατά τα άλλα η Εκκλησία δεν έχει έχει να φοβηθεί από τις αντίθετες απόψεις. Έχει πλούσιο οπλοστάσιο να τις αντιπαλαίσει.
Η στάση του σεβασμιοτάτου..μας θυμίζει το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και του Τηλεοπτικού του σταθμού, όπου φασιστικά δεν επιτρέπεται να περνάνε 'άλλες εκτός κομμουνισμού σκέψεις.. Γι αυτό και μονίμως προβάλλουν τους δικούς αριστερούς.. Δεν νομίζουμε ότι ο Σταθμός της Εκκλησίας να περιπέσει στο ανελεύθερο αυτό επίπεδο!
Αν το πρόβλημα του Αγ.Γλυφάδας είναι ο διευθυντής του σταθμού, κι έχει στοιχεία γερά σε βάρος του, να ζητήσει εδώ και τώρα την άμεση αποπομπή του.. Κι έχει τη δύναμη αυτή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου