Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013


Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος


Εκοιμήθη, σήμερα το πρωί, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αργολίδας Ιάκωβος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τα προβλήματα για τον μακαριστό μητροπολίτη Αργολίδας ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο μήνες και ήταν αυτά, μαζί με το προχωρημένο της ηλικίας του, που τον οδήγησαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, να ανακοινώσει ο ίδιος από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους, ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην Αργολίδα, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την πραότητα του χαρακτήρα του.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασιστεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως

ΣΤΗ ΦΥΛΚΑΚΗ ΟΙ ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για το ALTER.

Οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής, μετά την απολογία τους στην 11η ανακρίτρια, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με ομόφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα. 

Αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου