Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΗ!..
Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από την ημέρα που η πανέμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη αποφάσιζε αν εγκαταλείψει τηλεόραση, θέατρο και μια καριέρα γεμάτη λάμψη για να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Προορισμός της έγινε ένα μοναστήρι στα ορεινά της Βόρειας Κρήτης. Ηρθε έτσι σε ρήξη με όλους, εγκατέλειψε τις φιλίες της και η μόνη συνάδελφος με την οποία διατήρησε επαφή ήταν η Μαρία Κορινθίου.

Σήμερα όμως η Ναταλία Λιονάκη δεν ζει πια εκεί. Η μητέρα της κατάφερε να την πείσει ότι μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του Κυρίου χωρίς να αποκοπεί από την οικογενειακή της ζωή.

Από τότε το μοναστήρι της Ναταλίας Λιονάκη είναι το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παγκράτι, στο οποίο μένει με τη μητέρα της. Η ίδια δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στα πλατό και στο θέατρο παρά τα δημοσιεύματα στα εξειδικευμένα περιοδικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ναταλία Λιονάκη θεάται να κυκλοφορεί εντελώς άβαφη, με τα σκούρα καστανά μαλλιά της πιασμένα σε έναν αυτοσχέδιο κότσο στις γειτονιές του Παγκρατίου. Ελάχιστοι αναγνωρίζουν σε αυτή τη σκιά μια από τις ωραιότερες γυναίκες της μικρής και μεγάλης οθόνης. Τις περισσότερες ώρες της περνά στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο πατρικό της.Εμείς τι να πούμε; Κλήση; ΄Η αγωνία; Το θέμα είναι να μπορεί να έχει ισοροπία ψυχική.Το ευχόμαστε εγκαρδίως ..Διότι "όλα τα άλλα είναι μασάλια", όπως λέει και ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου