Δευτέρα 6 Μαΐου 2013


ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΚΕΨΗ...


ΙΕΡΕΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΕΩΣ...
Το παρακάτω κείμενο μας εστάλη από άγνωστον εις εμάς κ. Πευκέστα Κάρανο, που έχει όπως ισχυρίζεται την ιδιότητα του Ιερέως του Δωδεκαθέου..
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν τέτοιοι ιερείς. Γνωρίζουμε και πολύ καλά μάλιστα την Αρχιερέα, του δωδεκαθεϊσμου, συγγραφέα Ντορέτα Πέππα, η οποία και πρώτη και μόνη επέβαλε δια νόμου την αναγνώριση της Αρχαιοθρησκείας των Ελλήνων. Όλα τα άλλα αρχαιόθρησκα που κυκλοφορούν είναι τσιμπράγκαλα ανοησιών! 
Επειδή είμαστε θιασώτες και πρωταγωνιστές στην πολυφωνία καταχωρούμε το κείμενο του εν λόγω “ιερέως”του Δωδεκαθεϊσμού ώστε οι απληροφόρητοι να πάρουν μια γεύση… Τα στοιχεία που επιστρατεύει είναι τεκμηριωμένα ιστορικά ,αληθή δηλαδή… Αλλά η ευχολογία του περί …ανάστασης του Ορθοδόξου …Δωδεκαθεϊσμου είναι δραματικά ανέφικτος ..διότι πολύ απλά ο κοσμάκις απανταχού γης, μπούκωσε από τις Θρησκείες και χαϊρι δεν είδε…με τα …σωτήρια μηνύματά τους! Η χριστιανική δε ορθοδοξία , κάπως προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα , αλλά τα αποτελέσματα έως στιγμής είναι στυφά. 
Διαβάστε το κείμενο, αξίζει κι αν έχετε κάτι τις να αντιτάξετε χωρίς θρησκειολογικές αγκυλώσεις , θα χαρούμε και το δικό σας κείμενο! Ιδού:

Μας εστάλη το πιο κάτω ,που είναι…. Απάντηση στο άρθρο του Ευσταθίου Κολλά στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2013

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ
ΔΕΙΓΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΦΡΟΣΥΝΗΣ

Ιερεύς Πευκέστας Κάρανος
Ορθόδοξος Δωδεκαθεϊστής Θεολόγος Ιερεύς του Πανσέπτου Ιερατείου της Σεβάσμιας Ελληνικής παραδόσεως.

ΥΠΟΨΙΝ ΤΩΝ ΓΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ!

ENAΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ..
Δεν είναι τυχαίος!.Οικονομολόγος με μεγάλο δημιουργικό έργο..αλλά χτυπήθηκε ...Είναι πατέρας τριών παιδιών . Μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, όπου θα βρείτε όλα τα στοιχεία του για να επικοινωνήσετε μαζί του, όσοι φυσικά βούλονται.


tasos Karagiannis <tassoska@otenet.gr>
30 Απριλίου 2013 - 3:59 μ.μ.
Προς: pressliberty@gmail.com


Αγαπητοί Κύριοι,
          
Το όνομά μου είναι Αναστάσιος Καραγιάννης και ζω στην Αθήνα Ελλάδα , 21, Γρηγορίου Κυδωνίων Οδός 122 41 Αιγάλεω, Αθήνα Ελλάδα .
Το τηλέφωνό μου   είναι 0030 2105312071 .  Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο  Πειραιά . Δουλεύω από  τα 12 έτη μου Δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα. Το 2007 αρρώστησα από διπολική διαταραχή, μια ψυχική ασθένεια που είναι ανίατη.
Έτσι, δεν είμαι πλέον σε θέση να εργαστώ. Έχω τρία παιδιά, ένα γιο και δύο κόρες.
Εγώ χρειάζονται χρήματα για τα τρόφιμα και να μπορέσουν  τα παιδιά μου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.. 

Καραγιάννης Αναστάσιος
21, Γρηγορίου Κυδωνίων st.
122 41 Αιγάλεω, Αθήνα Ελλάδα
Eurobank EFG Αριθμός Λογαριασμού (0026-0294-80-0200405968)
                                              (GR9502602940000800200405968)

            Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.
                  0030 2105312071

     Ο Διογένης ζητούσε ελεημοσύνη από ένα άγαλμα. Όταν τον ρώτησαν γιατί
κάνει κάτι τέτοιο απάντησε:
- Εξασκούμαι στο να μην απογοητεύομαι από την αναισθησία των
ανθρώπων. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου