Παρασκευή 24 Μαΐου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣΙερώνυμος προς Μανιτάκη:Δεν χρησιμοποιώ κρατικό όχημα...
ΚείμενοΛουδάρος Ανδρέας

Την αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκάλεσε το κείμενο ενημέρωσης προς την Βουλή, από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης Α. Μανιτάκη, σύμφωνα με την οποία ανάμεσα στους κρατικούς αξιωματούχους που κάνουν χρήση κρατικού οχήματος είναι και ο Αρχιεπίσκοπος.

«Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ουδέποτε χρησιμοποίησε, ούτε φυσικά χρησιμοποιεί κρατικό αυτοκίνητο. Κανένας, άλλωστε, Αρχιεπίσκοπος δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κρατικό αυτοκίνητο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής¨

Στην ανακοίνωση συμπληρώνεται πως «Περαιτέρω παραπέμπουμε στην από 20 – 11 - 2012 επιστολή του Μακαριωτάτου προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη, στην οποία, μεταξύ άλλων, ζητά την κατάργηση της δυνατότητας χρήσης κρατικού αυτοκινήτου από τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο, όπως προβλέπεται από σχετική Υπουργική Απόφαση του κ. Ι. Ραγκούση. Σε αυτή του την επιστολή ο Μακαριώτατος ουδέποτε μέχρισήμερα έχει λάβει απάντηση».

Β΄λέπετε την αλητεία της αριστεράς; Τι σκαρφίζεται;.ακης... χαλβάς Μινίστρος της αριστεράς Μανιτάκης... τι σκαρφίζεται!

ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.. ΑΦΟ H LIDL έβαλε χέρι και στην Εκκλησία...γιατί να μη βάλουν χέρι και στο Άγιο Όρος; οι Βάρβαροι της Γερμανίας;ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΙ ΑΓΙΟΡΙΕΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ

AgioOros
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ! 

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ 

ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ
Αίτημα προστασίας των θησαυρών του Αγίου Όρους προς τον Αντώνη Σαμαρά κατέθεσαν σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελλάδα αύριο" οι Αγιορείτες πατέρες.
Στο ρεπορτάζ με τίτλο "Φοβούνται γερμανικό πλιάτσικο οι Αγιορείτες πατέρες" αναφέρεται μεταξύ άλλων πως κατά την πρόσφατη συνάντηση αντιπροσωπείας των μοναχών με τον πρωθυπουργό διατυπώθηκε αίτημα προστασίας εκατοντάδων ανεκτίμητων ιερών κειμηλιών, αίτημα που μέχρι σήμερα είχε μείνει μυστικό.
Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για φόβο των μοναχών για "γερμανική εισβολή" στην περιουσία των 20 μονών και μιλά για ακίνητη περιουσία της τάξης των 120.000 στρεμμάτων που φέρνουν έσοδα στη μονή.
Κάνοντας και μια ιστορική αναδρομή το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα εκατοντάδες ανεκτίμητα ιερά κειμήλια είχαν καταγραφεί και φωτογραφηθεί από ανθρώπους του ναζιστικού Βερολίνου τον Ιούνιο του 1941, ενώ υπήρχαν από τότε σχ΄δια λεηλασίας τους τα οποία απευφεύχθησαν λόγω της τροπής του πολέμου.
Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ιστορικές λεπτομέρειες λέγοντας πως τον Ιούνιο του 1941 έφτασε στο Αγιον Όρος ο βυζαντινολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μονάχου και γνωστός φιλοναζιστής Δρ Φραντσ Ντέλγκερ συνοδευόμενος από ομάδα ειδικών επιστημόνων και τεχνικών.
Στην ομάδα αυτή ήταν και ο καθηγητής Μ. Σιώτης (ως ξεναγός) και ο διερμηνέας Ε. Τσιγκιρίτης. Οπως αναφέρει ο καθηγητής Σιώτης στο ημερολόγιό του "στην πραγματικότητα η επιχείρηση είχε οργανωθεί από τη Γερμανική υπηρεσία Einsatzstab Reinchsleiter Rosemberg που το φθινόπωρο του 1943 επιχείρησε μάλιστα να απαγάγει τους θησυαρούς του Αγίου Όρους και ανέθεσε αυτήν την επιχείρηση στο παράρτημά της στην Ελλάδα.
agioritikovima

3 ΒINTEO - Bαρουφάκης: Πήραμε δάνειο για να μικρύνουμε το εισόδημα φτωχών & αδυνάτων μας -«Είχαμε πτωχεύσει και πήραμε ένα τεράστιο δάνειο με τον όρο να μικρύνουμε το εισόδημά μας. Πόσο έξυπνο ήταν αυτό» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίο...
iefimerida.gr Πώς οι Ελληνες έμαθαν ξαφνικά να φτιάχνουν φρέσκια μπύρα : Η κερκυραϊκή Corfubeer ανάμεσα στις τρεις καλύτερες του κόσμου - Στις τρεις καλύτερες μπύρες του κόσμου φιγουράρει η κερκυραϊκή μπύρα Corfubeer, στον φετινό μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μπύρας στην Βρετανία. Ψυχή της ζυ...


O ΑΛΕΞΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ "ΔΟΓΜΑ ΣΟΚ"!!! -*Από το : politikoi.com* Τελευταία το έχει παρακάνει στις γκάφες, σε σημείο, που δεν έχουν αξία. Αλλά πως μπορείς να παρακάμψεις , έναν εν δυνάμει (λέμε ...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΡΑ:
OI EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ….

Μια πρωτοβουλία της Ε.Δ.Μ ( Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών) που συγκινεί και τρέχει ήδη θετικά για τον άνεργο δημοσιογράφο!
_________________________________ 
NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων
News & features Greek market 
_________________________________ 

Ναι υπάρχει κρίση ειδικά στα ΜΜΕ που χτυπάει κατάστηθα τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο Τύπος γενικά στενάζει.
Όμως από τα υπάρχοντα γενικώς Μ.Μ.Ε, που δίδουν γιγάντια μάχη επιβίωσης στο θολό και πολυβασανισμένο ελληνικό δημοσιογραφικό τοπίο..υπάρχει η τάση ενίσχυσης ανέργων δημοσιογράφων με –προτεραιότητα- αγοράς αποκλειστικών ρεπορταζ.-θεμάτων, από μέρους των.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου