Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΑΝΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ: Η ΘΕΑ...ΤΗΣ ΓΗΣ... Επειδή γήϊνοι είμαστε κι όχι Ουράνιοι...Κατατείνουμε προς Ουρανόν...όστις ...τεχνολογικά... γαρ έχει εκπαρθενευθεί από τους μύθους του...περι Ουρανίου Βασιλείας ...


ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ .. ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ γενικά. ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ο άντρας απλά είναι ο κομπάρσος, το οργανέτο, το εργαλείο ..Κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει, τόσο καλύτερα και θα πάψει πια να κάνει τον καμπόσο... Δυστυχώς η ζωή μας, στις μικρόψυχες κοινωνίες μας, τα πάντα στήθηκαν με επίκεντρο τον κομπάρσο κι όχι τον αληθινό πρωταγωνιστή που λέγεται ΜΑΝΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ.Ακόμη και στις μέρες μας ,υποτίθεται προηγμένες, δεν κόψαμε το βήχα να τις υποβαθμίζουμε με όλα τα αντρίκια χαζά μας!!
 Καταθέτουμε σήμερα, μέρα γιορτής της, τον σεβασμό και την απέραντη τιμή  και θαυμασμό μας! Για το μεγαλείο της, όποια κι αν είναι ,όπως κι αν είναι, όσο κι αν μέσα στη παραζάλη της ζωής, κλωτσάει, γκρινιάζει κι ενίοτε φτύνει τον ζωοδότη της άντρα... (διότι χωρίς αυτόν ...δεν θα τσούλαγε προς ολοκλήρωση της θεϊκής της φύσης.). Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: Η ομορφιά της ζωής είναι η μέγιστη Αθηνά του Παρθενώνα και ...μεταγενέστερα διάδοχός της  η χιλιο-υμνημένη   Παναγιά των Ουρανών! 
Χρονια πολλά κούκλες...μας! 
**Η φωτό (1962)είναι μαγεία και τα λέει όλα για την ομορφιά και το μεγαλείο της μάνας! 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωντανή κάλυψη

ΞΕΚΙΝΆ Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΌΜΕΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΥΠΟΘΈΣΕΩΝ

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 1 ώρα‎
Aπόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα ελεγχθούν οι παραγραφόμενες φορολογικές υποθέσεις υπέγραψε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Με την απόφαση αυτή ορίζονται τα κριτήρια, βάση των οποίων θα ελεγχθούν οι ανέλεγκτες φορολογικές ...

ΜΈΡΕΣ 1988 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΜΕ, ΓΕΝΙΚΉ ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 1 ώρα‎
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα κυβέρνησης - εκπαιδευτικών μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων. Η ΟΛΜΕ, με ισχυρή πλειοψηφία, εισηγήθηκε στον κλάδο των καθηγητών απεργία και μάλιστα διαρκείας μέσα στις εξετάσεις, ενώ ο ...

«Ο ΣΤΕΦΑΝΆΚΗΣ ΜΕ ΕΚΒΊΑΖΕ ΜΕ ΡΟΖ ΒΊΝΤΕΟ»

Έθνος - ‎πριν από 4 ώρες‎
Σε πρόσωπο-κλειδί της άγριας δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη αναδεικνύεται η αδελφή της, Μαρία - Ελένη. «Ο Στεφανάκης με εκβίαζε με ροζ βίντεο». Από τη μία, η απολογία του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη στην οποία αναφέρει ότι ...

GP ΙΣΠΑΝΊΑΣ: ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΌΝΣΟ

contra.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
Σε προσωπική υπόθεση του Φερνάντο Αλόνσο εξελίχθηκε το ισπανικό grand prix. Ο οδηγός από το Οβιέδο με σταθερά καλό ρυθμό στους 66 γύρους είδε πρώτος την καρό σημαία και για πρώτη φορά μετά το 2006 πανηγύρισε τη νίκη μπροστά στους ...

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...ΠΛΗΖ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ!

Αύριο λένε πως θα απεργήσουν τα καθίκια 
της παραμόρφωσης των τεκνών σας, οι καθηγητές της ΟΛΜΕ!!!:

ΓΡΑΦΕΙ  ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ...ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ...ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ Ω,ΠΕΡΙΤΡΑΝΕ-πλακατζή και συμφοριασμένε-Ω, ΕΛΛΗΝΑ της Πλάκας!

Προς δασκάλους-..τάχα καθηγητάδες- που πάνε να απεργήσουν οι μπάσταρδοι ...

1) Ο Καποδίστριας απεφάνθη κάθετα για της συντεχνία τους: Η συμφορά της Ελλάδας είναι οι δάσκαλοι! Τόπε ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ!

2) Οι σημερινοί που απειλούν με απεργία για καθαρώς συντεχνικά ιδιώνυμα συμφέροντα είναι προϊόντα του θλιβερού πνεύματος του ΠΑΣΟΚ που ενέσπειρε στο τόπο αυτόν το 1982 με την φαύλη επικράτησή του! ..ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ... ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!..  

Τα σημερινά αριστερίστικα τσανάκια του και του ψευδοσοσιαλισμού που εκπροσωπούσε η συμμορία του ΑΝΔΡΕΑ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΛΙΩΤΗ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, (αυτή η ...ιστορική κομπανία άλωσης της Ελλάδας-ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ..., όπως αποδείχτηκε )εμφανίστηκαν στα σχολειά μας...με μούσια (αξύριστα υποκείμενα εν γένει) και με ζιβάγκο... και με όλα τα ιδεολογικά τροβάδια τους, που κουβαλούσαν αφρόνως κι ανοήτως...(διότι απλά το νιονιό τους δεν τσούλαγε...ώστε να καταλήξουν αυτά τα σούργελα να γίνουν ... συναρπαστικοί ...δάσκαλοι των παιδιών μας!) ..Μπορούσαν αυτό το ρόλο, μα ..ήσαν κομματικά ΓΛΕΙΦΤΕΣ! ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΙ ! Απλά! ΤΟΣΟ ...ΑΠΛΑ!


3) Αποτέλεσμα; Μα το ξέρετε από την ποιότητα των παιδιών σας.. Γιατί σκούζετε; ..ΡΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ(καθηγητάδες που θα απεργήσουν αύριο..) είναι ακριβώς αυτοί που έκαναν τα όμορφα παιδιά σας σαν την μούρη τους... (χωρίς τις οφειλόμενε ς από μέρους σας ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, έναντι των ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ!  Για να καταντήσουν τελικά, τα παιδιά σας(!) κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, καταληψίες  και γενικώς ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ! .. και αντιστασιακοί έναντι των γονικών τους καταβολών~ Και τα ανέχεστε... χρις καν να τους κατεβάσετε κατσαρόλα ..στο κεασνίο!
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ...ναι αυτοί που απεργούν...σας κάνανε τα παιδιά ..ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ!  αΛΛΆ ΣΦΥΡΊΖΕΤΕ   ΔΩΘΕ-ΚΕΙΘΕ... ω , αφρονες γονείς!
ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!..
Δεν κάνω λάθος και το ξέρετε...Είμαι σκληρός έναντί σας; Καλέ χάδια θέλετε, όταν ασχημονείτε προς τα ίδια τα παιδιά σας;  Αμαν πια! Επί τέλους μωρέ αδέρφια! Καταλάβαιτε!


Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι...ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ..και βαράρε την κούτρα σας την αδειανή.. στο ντουβάρι! Είναι το μόνο χρήσιμο που έχετε να κάνει, αυτό και μόνον σας απομένει!

Μπορεί ο Σαμαράς να απειλεί με επιστράτευση κ.λ.π. Τρίχες! Και... θα τους τσουβαλιάσει ασφαλώς τους καραγκιόζηδεες.....καθηγητάδες !, και οφείλει να το κάνει ...

Αλλά να μη ξεχνάς ΕΣΥ -
ΑΠΙΘΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ-ένα:

Με το τσερβέλο που κουβαλάς, θα είσαι πάντα  σκλαβάκι και υποχείριο όλων των απεργιακών αληταράδων (ΔΕΗ..ΜΕΤΡΟ.. κ.λ.π. που σακατέυουν τη ζωή μας ... αποδεδειγμένα κομματικών αληταράδων είτε ασκούν κυβερνητικό καιροσκοπικό έργο, είτε ως κομπάρσοι άνοοι είναι ,χρονίως ταγμένοι στην αντιπολίτευση... (Κ.Κ.Ε,ΠΑΜΕ και ...φύγαμε, ΣΥΡΙΖΑ κι όλα τα ξενόφερτα σαχλά που εκπροσωπούν 

Αν το κατανόησεις αυτό πιθανόν να αντιλειφθής, τις συλλογιστικές των σαχλών ..τάχα μου εκπαιδευτικών ... που στοχεύουν, ως κοινοί εκβιαστές... να πνίξουν το όνειρο του παιδιού σου.. απεργούντες! 
Πάντα... όλα τα τελευταία χρόναι 40, το ίδιο δεν έκαναν οι ευτελείς αυτοί που πουλάνε τάχα μοιυ παιδεία... ενώ το μόνο για όποίο γνοιάζονται... είναι η τσέπη τους! Κι όμως τα παχυντικά αυτά... Εκβιάζουν εσένα και το παιδί σου! Σε αναστατώνουν!..Για να αποζημιωθούν τελικά από τις κυβερνήσεις (όποιες κι αν είναι αυτές ,δεν έχει σημασία... και με βουλευτικό αξίωμα!
Δείτε τον μπάσταρδο Πρωτοπαπά... συνδικαλιστής τραπεζικών... τον έχουμε πανελληνίως φορτωθεί με τις ασυναρτησίες του... Δείτε τον Ιωαννίση... που αποφάσισε το εκπληκτικο: Να εξαφανίσει το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΝΘΡΙΟ και να το αντικαταστήσει  με τον παντάξιο μεν ΓΚΑΛΗ , πλην όμως οι συγκρίσεις ..για τη διαπραχθείσα μαλακία... δεν ισομετρούνται!
Με τέτοιους πολιτικούς του χαμλαμ και του χαβαλέ τι προσδοκάς ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ; Να πούμε κι άλλα; Μα θα σε κάνουμε σμπαράλι... Δεν το θέλουμε, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα στιγμή... θα αναβλέψεις, που δεν το πιστεύουμε βεβαίως!
ΑΥΤΑ!
ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ... 

( Αν διαφωνειτε προς τη... "σοφία" μου, θα είναι μεγάλη χαρά να απολαύσω τη δική σας... Αμ...δε το νομίζω...Όχι βέβαια γιατί είμαι σοφοτερος υμών... -ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ- μα επειδή ξέρω πως δεν χρησιμοποιείς... ρεαλιστικά το νιονιο σας 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝΔΙΑ...ΤΣΙΠΡΑ (ίδιο κουμάσι-λαπάς είστε) ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ -ιστορικά μεγάλων δολοφονών-ΑΝ ΠΑΡΟΥΘΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΜΠΑ... στα τζαμιά τους; ΛΕΜΕ ΡΕ!


ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ !!!epithesi4


ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...
Με πρωτοφανέs μίσοs και βαρβαρότητα «επιτέθηκαν» οι γνωστοί - άγνωστοι , ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στο εκκλησάκι, που Ξανθιώτεs κατασκεύασαν και έστησαν στην ορεινή περιοxή , στο δρόμο προs τα Πομακοxώρια , στην Ιερά Μονή τηs Παναγίαs Καλαμούs στην Ξάνθη και ήτανε αφιερωμένο στην μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένηs.
Κάτοικοι που συνήθιzαν να προσκυνούν το εικόνισμα των Αγίων και να ανάβουν το καντηλάκι που υπήρxε μέσα στο εκκλησάκι, βρέθηκαν προ εκπλήξεωs, οταν αντίκρασαν στα μάτια τουs την Μογγολοτουρκική βαρβαρότητα !!!

ΑΧ...ΓΙΩΡΓΗΜ... ΠΑΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .μετα τη συντριβη σου! . ΣΙΩΠΑΣ...ΜΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΊΝΟΥΝ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ...ΚΡΙΜΑ!

Ο Καρατζαφέρης (που θα κυβερνούσε) επιστρέφει στο μαντρί (video)

Μάλλον άλλαξε γνώμη όπως φαίνεται...  Έντονες διεργασίες στον χώρο της Κεντροδεξιάς αναμένονται αμέσως μετά την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά από την Κίνα με στόχο το συνέδριο της ΝΔ τον Ιούνιο να δώσει το μήνυμα της ανανέωσης αλλά και την...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!


12.05.2013 | 00:18

Διαιτησία για γέλια, ξύλο και... το κύπελλο στον Ολυμπιακό!

- ΕΙΚΌΝΕΣ ΝΤΡΟΠΉΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΌ ΤΕΛΙΚΌ ΜΕΤΑΞΎ ΑΣΤΈΡΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΟΥ ΚΡΊΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΆΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ
- ΠΙΆΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΆΔΩΝ, ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΉΞΗ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ
- “ΒΡΆΖΟΥΝ” ΟΙ ΑΡΚΆΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΌ ΠΈΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΕ Ο ΓΙΆΧΟΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΌΓΙΣΕ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΏΝ
- ΤΟ 26Ο ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΙ 16Ο ΝΤΑΜΠΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ
- ΟΙ “ΕΡΥΘΡΌΛΕΥΚΟΙ” ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΜΕ 3-1 ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΤΗΣ ΤΡΊΠΟΛΗΣ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΌ ΤΟΥ ΟΑΚΑ
- ΔΕΊΤΕ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ, ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΎΜΕΝΕΣ ΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου