Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ ...ΑΡΙΤΕΡΟΙ!...α κείμενα απο την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ!

ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ …ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! ( Ποιά δα είναι η δική σας πατρίδα; Έχετε ή ΟΧΙ;
ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ..ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΕΜΠΕΛΗ ΟΙ ΠΡΟΚΥΨΑΝΤΕΣ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΦΑΒΑΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ… ΠΑΠΑΡΗΓΑ κ.λ.π. ΚΟΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΒΙΩΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ (Από το 1974…κι εδώ) ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΑ ΤΩΝ ΦΙΑΔΡΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥΣ…

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΥΣ πιο κάτω ελληνόψυχους λόγους σε ιστοσελίδες της Μητρόπολης Πατρών ..Ξαφνιαστήκαμε εν αρχή, αλλά οι λόγοι και του στρατάρχη Παπάγου και του Ιωάννου Μεταξά,   μοσχοβολάνε Ελλάδα…
Νιονιό έχετε… Κρίνατε, και διότι οι λόγοι των δυο ανδρών… ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΑΤΟΙ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ:
Από κει και πέρρα ..ας αποφασίσει η τύφλα σας.. ή η σοφία σας… είδος εξαγφανισθέν επί εποχής μας ως γνωστόν…

Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ..ΛΆΛΗΣΕ:
"Αναλαμβάνων την αρχηγίαν του Στρατού καλώ τους αξιωματικούς και οπλίτας του Ελληνικού Στρατού εις την εκτέλεσιν του υψίστου προς την Πατρίδα καθήκοντος με την μεγαλυτέραν αυταπάρνησιν και σταθερότητα. Ουδείς πρέπει να υστερήση. Η υπόθεσις του αγώνος τον οποίον μας επέβαλεν ο αχαλίνωτος Ιμπεριαλισμός μιας Μεγάλης Δυνάμεως, η οποία ουδέν είχε ποτέ να φοβηθή από ημάς, είναι η δικαιοτέρα υπόθεσις την οποίαν είναι δυνατόν να υπερασπισθή ένας Στρατός. Πρόκειται περί αγώνος υπάρξεως. Θα πολεμήσωμεν με πείσμα, με αδάμαστον εγκαρτέρησιν, με αμείωτον μέχρι τελευταίας πνοής ενεργητικότητα.
Έχω ακράδαντον την πεποίθησιν ότι ο Ελληνικός Στρατός θα γράψει νέας λαμπράς σελίδας εις την ένδοξον ιστορίαν του Έθνους.
Μην αμφιβάλλετε ότι τελικώς θα επικρατήσωμεν, με την βοήθειαν και την ευλογίαν του Θεού και τας ευχάς του Έθνους. Έλληνες αξιωματικοί και οπλίται φανήτε ήρωες."

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΙΩ.ΜΕΤΑΞΑ
…που συνεχίζουν οι αριστερόΦρονες να λοιδωρούν… Μάλιστα δε στο Αργοστόλι, πατρίδα ΤΟΥ.. ρίξανε οι Κουζουλοί της Κεφαλονιάς το άγαλμά του και –άκουσόν-άκουσον ..βάφτιζαν το μισό παραλιακό δρόμο με το όνομα του Μεταξά και τον άλλο μισό με το όνομα του
γραφικού-..ονειροπαρμένου Τρίτση… Πασόκος μεν ο Αντώνης Τρίτσης , αλλά ευτυχώς τη σκαπούλαρε εγκαίρως…από το κόμμα αυτό της απόλυτης συμφοράς!
Λέει στο διάγγελμά του ο Γιάννης Μεταξάς:
Συνήθως τα διαγγέλματα έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να εμψυχώσουν το λαό. Ο λαός μας, την χαραυγή της 28ης Οκτωβρίου 1940, δεν χρειάζεται ενημέρωση. Ξέρει ότι η Ιστορία -η Παγκόσμια Ιστορία- τον καλεί να θυσιαστεί. Δεν χρειάζεται ενθάρρυνση. Τα στρατευμένα παιδιά του σπεύδουν, "με το χαμόγελο στα χείλη", να συναντήσουν τον εχθρό.
Ο Ι.Μεταξάς τόνιζε:
"Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ' εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών…

ΛΟΓΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΛΛΑΔΑ… Ποιός δα από τους σημερινούς πολιτικούς (για την αριστερά δεν γίνεται λόγος…πεμπτοφαλαγγίτες είναι ..) όρθωσε αντίστοιχο παράστημα… .. άμα το βρείτε... εμείς εδώ είμαστε!
Και σόρυ ρε μπαγλαμάδες της αριστεράς, αν σας αναστατώσαμε το εσώψυχο…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου