Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ...ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ; Μα για μαλάκα περνάνε τον Ομπάμα;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ...ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΟΜΠΑΜΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Η κίνηση του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια (ΦΩΤΟ)...
 Ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, η εκδήλωση για την Εθνική Ανεξαρτησία στο Λευκό Οίκο.
Παρών είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που στο πλαίσιο της εκδήλωσης, φαίνεται να έχει...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ..φιόγκο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!


Posted by Cassandra στο Απριλίου 17, 2015

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε πρωινή εκπομπή άφησε υπονοούμενα για μίζα στο πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας Ρ-3 του Πολεμικού Ναυτικού.Ο  υπουργός Άμυνας απάντησε βάζοντας στη θέση του το Θεοδωράκη «Στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν ούτε μεσάζοντες ούτε μίζες».Επίσης δεν δίστασε να τον προσκαλέσει στο υπουργείο προκειμένου «να τον ενημερώσουμε τι σημαίνει διακρατική συμφωνία».Και πρόσθεσε «Φαίνεται ότι κάποιοι, επειδή τους χαλάσαμε τις μπίζνες των πρώην αφεντικών τους που ασχολούνταν με αντισταθμιστικά ωφελήματα υπογείως στενοχωριούνται», σχολίασε ακολούθως με νόημα ο κ. Καμμένος.

Μ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ!-


ΣΟΚΑΡΕΙ: Μια πλαστική ουσία που τρώμε κάθε μέρα χωρίς να το γνωρίζουμε…

ΣΟΚΑΡΕΙ: Μια πλαστική ουσία που τρώμε κάθε μέρα χωρίς να το γνωρίζουμε…

ΜΑΚΡΥΑ ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ!

Αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. 
Το προϊόν ήταν η… μαργαρίνη (!) μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν… χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΉ ΦΟΡΆ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!


Ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται στην Παιδεία

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Κατάργηση του Συμβουλίου Ιδρύματος των Πανεπιστημίων, αναβάθμιση της έρευνας, κατάργηση της Τράπεζας θεμάτων, διαχωρισμός των Πρότυπων από τα Πειραματικά Σχολεία και ρύθμιση των θεμάτων των φροντιστηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών είναι μερικές από τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


Η ιστορικότερη εφημερίδα: Στα χέρια της "

δημοκρατίας" περνά η "Εστία"

Νέα εποχή ξεκινά για την πιο ιστορική εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα, την "Εστία", η οποία πλέον εντάσσεται στην "Δημοκρατικός Τύπος" που υπό τον Γιάννη Φιλιππάκη  εκδίδει την "Δημοκρατία" και την "Espresso".
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
H A.E. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, η μεγαλύτερη εκδοτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ημερήσιο τύπο, ανακοινώνει την συμμετοχή της στην ΄΄Α.Ε.Ε. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΣΤΙΑ΄΄, η οποία εκδίδει την ιστορικότερη εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, την εφημερίδα ΄΄ΕΣΤΙΑ΄΄. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των Αδ. Κύρου και Αλ. Ζαούση για την τιμή που μας έκαναν να μας εμπιστευθούν στην συνεργασία για την συνέχιση έκδοσης της αρχαιότερης Ελληνικής εφημερίδας.
Από το 1894, η ΄΄ΕΣΤΙΑ΄΄ υπηρετεί πιστά την έντιμη δημοσιογραφία. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο και να φανούμε αντάξιοι τόσο της εμπιστοσύνης των ιδρυτών όσο και των προσδοκιών των αναγνωστών της έγκριτης εφημερίδας.Η μεταγραφή είναι εξαιρετικά σοβαρή!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ      
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ        
ΕΙΔΗΣΕΙΣ            

ΕΔΩ!                     


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...
Η ιστορία της Εστίας
Η ΕΣΤΙΑ δεν είναι μόνον η ιστορικότερη ελληνική εφημερίδα, αλλά και εφημερίδα ΣΧΟΛΗ για τους ίδιους του δημοσιογράφους. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.Με την ευκαιρία της "εξαγοράς" της , σας δίνουμε και το πορτραίτο της:
Το 1894, όταν ιδρύθηκε στην Αθήνα, ξεκίνησε η έκδοσή της ως εβδομαδιαίο λογοτεχνικό περιοδικό με το όνομαΕστία, την οποία και διεύθυνε ο Παύλος Διομήδης. Τον ίδιο χρόνο όμως ο Διομήδης την εκχώρησε στον ποιητή Γεώργιο Δροσίνη ο οποίος και την μετέτρεψε από περιοδικό σε ημερήσια εφημερίδα. Το 1898 ο Δροσίνης την μεταβίβασε στους Σπύρο Δάσιο και Άδωνι Κύρου. Το 1900, η διεύθυνση της εφημερίδας περιήλθε αποκλειστικά στον Κύρου, ο οποίος και τη μετέτρεψε σε πολιτική ημερήσια εφημερίδα. Μετά το θάνατό του Αδώνιδος Κύρου, το 1919, η εφημερίδα περιήλθε στο γιο του, Αχιλλέα Κύρου.
Κατά την περίοδο του 1916, η κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου απαγόρευσε την συνέχιση της έκδοσής της μέχρι τις 15 Μαρτίου του 1917, όταν ξεκίνησε η επανέκδοσή της. Στην επανάσταση του 1922 την οποία επιχείρησαν οι φυγάδες της μικρασιατικής εκστρατείας, διατάχθηκε η παύση της, αλλά στη συνέχεια επανεκδόθηκε. Στη δικτατορία του Παγκάλου διακόπηκε η κυκλοφορία της δύο φορές. Τέλος η Εστία διέκοψε αυτούσια την κυκλοφορία της το καλοκαίρι του 1941 και για το υπόλοιπο της Γερμανικής Κατοχής .
Από το 1950, μετά τον θάνατο του Αχ. Κύρου, την διεύθυνση της εφημερίδας ανέλαβε ο Κύρος Κύρου και από το 1974 ο Άδωνις Κ. Κύρου. Έτσι σχεδόν από την ίδρυσή της, διευθύνεται από την οικογένεια Κύρου.
Η Εστία ήταν η τελευταία εφημερίδα η οποία τυπωνόταν με τη μέθοδο της στερεοτυπίας/λινοτυπίας μέχρι το 1997.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου