Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 
ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 
ΕΔΑΦΟΣ


Λαφαζάνης: Ανεξάρτητη ενεργειακή πολιτική - Δεν είμαστε υποτελείς κανενός

Στην απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και συλλογικά της κυβέρνησης παρέπεμψε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης τη στάση που θα κρατήσει η χώρα απέναντι στον ρωσικών συμφερόντων αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου "Turkish Stream".

Λαφαζάνης: Ανεξάρτητη ενεργειακή πολιτική - Δεν είμαστε υποτελείς κανενός
Ο κ. Λαφαζάνης που επέστρεψε από τη Μόσχα για την προετοιμασία της συνάντησης του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στις 8 Απριλίου, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, τάχθηκε υπέρ του "Νότιου Διαδρόμου" μεταφοράς αερίου στην Ε.Ε. που σχεδιάζουν η Gazprom και η ρωσική κυβέρνηση. 

"Εμείς επιδείξαμε ζωηρότατο ενδιαφέρον γι' αυτόν τον αγωγό και την επέκτασή του από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στο ελληνικό έδαφος", σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε με τον υπουργό Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Gazprom Αλεξέι Μίλερ. "Πιστεύουμε ότι η επέκταση του αγωγού στο ελληνικό έδαφος στη βάση της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας υπηρετεί το εθνικό μας συμφέρον και βοηθάει στη συνεργασία στην περιοχή μας, πολύ περισσότερο που μια τέτοια επέκταση θα συνοδευτεί με εξαιρετικά, έως πολύ εξαιρετικά ωφελήματα για τη χώρα μας", πρόσθεσε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ.
Η ΜΑΝΔΑΜ ...ΦΡΑΟΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
30/03/2015

Δήλωση Μέρκελ για Ελλάδα

 Συνάντηση χθες του ΑΝΥΠΕΞ κ. Τσακαλώτου με τον  Πρέσβη της Βενεζουέλας 
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτο... Τουτέστιν το ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ!
Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος δέχθηκε χθες, Τρίτη 31 Μαρτίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, τον Πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, κ. Farid Fernandez. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαιτέρα φιλικό κλίμα, ο κ. Fernandez εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της χώρας του για σύσφιξη και ενίσχυση των σχέσεων με την Ελλάδα, προτείνοντας συνεργασία σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως της γεωργίας, της ναυτιλίας, της ηλιακής ενέργειας κ.λπ. 
Ο κ. Fernandez, αναφέρθηκε, επίσης, στους ιστορικούς δεσμούς φιλίας και στις κοινές αξίες που συνδέουν τους δύο λαούς. Μετέφερε δε στον κ. Τσακαλώτο το θετικό αίσθημα που έχει δημιουργήσει στο λαό της Βενεζουέλας η νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα αποτελέσει μία δύναμη αλλαγής στο πολιτικό και οικονομικό ευρωπαϊκό τοπίο. 
Ο κ. Τσακαλώτος, από μεριάς του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον της κυβέρνησης της Βενεζουέλας προς την Ελλάδα και επεσήμανε ότι τα αισθήματα φιλίας είναι αμοιβαία και ισχυρά. 
Τέλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, ενημέρωσε τον Πρέσβη της Βενεζουέλας για τις οικονομικές και κοινωνικές προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης που θα οδηγήσουν τη χώρα από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης.

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΓΑΡ!

ΔΟΞΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΘΕΙΕ... ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΥΡΛΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!
- αν ήδη δεν έχετε απομουρλαθεί-
Εδώ δυο πολυαγαπημένα μου παιδιά μου...
που μου κάνουν καθημερινα ..
πρωταπριλιάτικες ...φάρσες!


*** Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ " ΤΡΟΪΚΑΣ" -Όχι δεν παραιτείται... Θα τον παραιτήσουν  οι γκρίζοι της αριστερής...συνιστώσας παρεούλας του!Αυτός ο Παπαδημούλης...δίνει ρέστα απείρου μαλάκυνσης!

***Ο Βενιζέλος αποκλείεται φέτος να αυτοκτονήσει! Θα συνεχίσει ακμαίως να παραλαπιπίζει!

*** Ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα συνεχίσει το χαβά του Καλαματιανού του... θαρρώντας δα πως ειναι και πολιτικός ...ηγέτης! 

*** Όχι δεν προβλέπεται το ΚΚΕ με αυτόν τον μπουνταλά που βάλανε για Γενικό Γραμματέα τους... να τσουλήσει... οχι ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ! Μπας και το ξέρει ο ίδιος;
Θα λένε τις ίδιες μαλακίες. Σωτηρία δεν υπάρχει γι αυτούς... και τα τσιράκια τους...εν Περισσώ! 

***Διώχνουν από το γκουβέρνο τον ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!.. Τον απολύουν επειδή δεν τον γουστάρουν στο Βερολίνο! Μικρόν δείγμα ελευθεροφροσύνης των αριστερών του ΤΣΙΠΡΑ! Καρφί φυσικά δεν του καίγεται του ΣΤΑΡ Βαρουφάκη... Αλλά σίγουρα η αποπομπή του από την Κυβέρνηση, υποδηλώνει και το εύρος των ...μπατζακίων του ωραιοπαθούς Τσίπρα... που εσχάτως και περιέργως σπούδασε και την βάρβαρον Αγγλική γλώσσα! Κι εμείς τρίβουμε τους οφθαλμούς μας... 
Περιμενετε την άτακτη εκδίωξη ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!...Για να εκτιμήσετε έτσι και την πολιτική οντότητα του χαλβά, όπως φαίνεται,  ΤΣΙΠΡΑ...

ΟΛΑ  ΑΥΤΑ και πολλά ακόμη θα μπορούσαμε να τα κάνουμε ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆΤΙΚΟ ΨΕΜΑ!...


Οχι δεν αξίζει τον κόπο. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ βιώνουμε ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ...

Σε παλαιότερες εποχές... το ΠΡΩΤΟΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΨΈΜΑ  κόμιζε μια δροσιά, ένα χαμόγελο. 
Κι εμείς έχουμε πολλές και συναρπαστικές καταθέσεις στην πατροπαράδοτη αυτή δημοσιογραφική συνήθεια... 
Σήμερα απλά έχουμε κλατάρει. Μνημονεύουμε μόνο ... πτυχές που θα μπορούσανε να γίνουν ...ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Έχουμε την αίσθηση πως μέσα στην απέραντη ψευδολογία που βιώνουμε, πως τελικά μας ...ψώφισε και η δροσιά του Πρωταπριλιάτικου δημοσιογραφικού ψέυδους..
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ..πάντως! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου