Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...αλλα μην βιαζομαστε! ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙ ΘΑ ΦΕΞΕΙ...Mετά από 85 χρόνια η ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας επέτρεψε και αναγνώστηκαν αποσπάσματα του Κορανιού στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας 
Στην Κωνσταντινούπολη, την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ, την ώρα δηλαδή που στην Ελλάδα πραγματοποιούνταν η περιφορά του Επιταφίου.
Πρόκειται για μία ενέργεια προάγγελο της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, η οποία βέβαια θα σημάνει casus belli μεταξύ της Ορθοδοξίας και του ισλαμισμού.

ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΣΡΙΑΚΟΙ...

«Η μαζική φτωχοποίηση των Ελλήνων οφείλεται στη νεοφιλελεύθερη πολιτική ριζικής λιτότητας που ακολουθήθηκε από την τρόικα».Τα παραπάνω υποστήριξε ο νομικός και ερευνητής του Εργατικού Επιμελητηρίου Αυστρίας, Λούνκας Ομπερντόρφερ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία, έκανε λόγο για ένα «μόρφωμα εκτός Ευρωπαϊκού Δικαίου», τονίζοντας πως από το 2010 τα προγράμματα «διάσωσης» της Ελλάδας υπαγορεύονται από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλλει ριζική λιτότητα και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσω κοινωνικού  «dumping».  Διαβάστε περισσότερα »ΣΑΡΚΟΒΟΡΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!Είναι σύνηθες φαινόμενο Αμερικανοί και όχι μόνο, να αγοράζουν μικρά φίδια, σαύρες, τροπικά ψάρια και όταν αυτά γίνουν τόσο μεγάλα που είναι δύσκολο για τους κατόχους τους να να συντηρήσουν, να τα αφήνουν ελεύθερα στη φύση.Τα ζώα αυτά όμως όχι μόνο απειλούν την ισορροπία στο οικοσύστημα που τα φιλοξενεί, αλλά και για τα ζώα και τους ανθρώπους που ζουν σ' αυτό. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως πύθωνες της Βιρμανία και Αφρικανικοί πύθωνες έφαγαν αλεπούδες, κουνέλια, ελάφια, ρακούν, οπόσουμ, αγριόγατες και άλλα άγρια ζώα στο εθνικό πάρκο του Everglades.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ     ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ...ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ      
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ        
ΕΙΔΗΣΕΙΣ            

ΕΔΩ!                    


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ... Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ...

Μόνο που αρχηγός της Καθολικής εκκλησίας ξέχασε τη γενοκτονία των Ποντίων, που έγινε σχεδόν ταυτόχρονα με το σφαγιασμό των Αρμενίων!
Ο Ερντογάν μπορεί να κλωτσάει, ή και η Τουρκόσπορος Ρεπούση να μιλάει για "συνωστισμό" στη Σμύρνη... η ιστορική αλήθεια είναι μία: Οι Τούρκοι-μαζί με τους Γερμανούς είναι σφαγείς εκ κληρονομιάς και εκ πεποιθήσεως... Θυμίζουμε και τη σφαγή της Χίου, που ο Ντελακρουά αποθανάτισε, ο δε σπουδαίος πίνακάς του κοσμεί σήμερα το Μουσείο Λούβρου! Τα εγκλήματα των Τούρκων είναι ατέλειωτα. Μια συγνώμη δεν θα έβλαπτε Ερντογάν εφέντη...Αλλά τέτοια κωλοφάρα είστε!


Scenes from The Massacre At Chios by Eugène Delacroix, first exhibited in 1824, two years after the massacre, and bought by King Charles X for The Louvre in Paris. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου