Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΊΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!!!

Σκηνές που προκαλούν δέος και ανατριχίλα εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία της Πάτρας, με αφορμή τη θέα της... αναπάντεχης πτώσης του Ιερού Δισκοπότηρου, που είχε ως αποτέλεσμα να χυθεί όλη η Αγία Κοινωνία!

ΦΟΝΤΩΝΕΙ αγρια το μεταναστευτικο..Η ΕΛΛΑΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!


2,5 ΕΚΑT. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΣΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

TO ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ KAI Ο KAMINHΣ- «ΤΙ ΘΑ TΡΩΝΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΘΟΥΝ;» 
(ΦΩΤΟ ΣΟΚ)
Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως όμως για την Ελλάδα η ανεξέλεγκτη πλέον ροή παρανόμων μεταναστών, κυρίως από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία. Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι τεράστιο, ενώ τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών», μια κατάσταση που δημιουργεί προβληματισμό ευρύτερο και ...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ!!! ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ!

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!
Συνεχή είναι πλέον τα επεισόδια μεταξύ ρωσικών και αμερικανικών ή λοιπών ΝΑΤΟϊκών αεροσκαφών στην ρωσική δυτική αμυντική περίμετρο, αλλά ένα επεισόδιο που συνέβη μόλις στις 7 Απριλίου, την περασμένη Τρίτη, δηλαδή έδειξε ότι “όλα κρέμονται από μια κλωστή” σε ότι αφορά την ασφάλεια στην Ευρώπη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει...

ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΚΑΑΑΘΕΤΑΙ & ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΕΙ!

Ποιος ξέρει τι καταστροφές έχουν κάνει στο Πανεπιστήμιο οι αντιεξουσιαστές. Η αγωνιώδης έκκληση των πρυτανικών αρχών κάνει...



ΣΚΗΛΟΣ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΣΟΒΙΑ...ΦΥΛΑΚΙΣΗ!
Pep, ο σκύλος που καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκισηΗ είδηση δεν είναι φρέσκια, αλλά είναι χαρακτηριστική της παλαβομάρας των Αμερικάνων!


Ο Pep ήταν ένα μαύρο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ που στις 12 Αυγούστου του 1924 φυλακίστηκε στις χειρότερες -τότε- φυλακές των ΗΠΑ, στο Eastern State Penitentiary, όπου είχε κρατηθεί ακόμη και ο Αλ Καπόνε. 

Πλέον το Eastern State Penitentiary έχει εγκαταλειφθεί.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ        
ΕΙΔΗΣΕΙΣ            

ΕΔΩ!                    


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Η φωτογραφία -η καλύτερη της χρονιάς ή και όλων των εποχών αποτελεί σύμβολο των μεταναστών. Στο βλέμμα της μικρούλας αποτυπώνεται όλη η τραγωδία των μετακινούμενων ανθρώπων για μια θέση στον ήλιο... Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την ανεκδιήγητη κυρά-Τασία αρμόδια υπουργό για την μετανάστευση... οι εισβολείς λαθραίοι ...λιάζοναι στην Ομόνοια...΄Ετσι είναι.. ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τώρα τα γραμμάτια της αφροσύνης του να κάνει ον συμπαραστάτη των λαθρομεταναστών... Μην ξεχνάτε την εξέγερση του Αγ.Παντελεήμονα, όπου απολαύσαμε τους Αριστερούς να κάνουν τον προστάτη-νταβατζή των λαθρομεταναστών, και εναντίον της βούλησης των κατοίκων των οποίων η περιοχή επι 2 δεκαετίες είχε μεταβληθεί σε γκέτο λαθρομεταναστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου