Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΙΕΡΕΩΝ; Ε, αυτοί είναι οι πνευματικοί ηγέτες μας! Έτσι λένε οι Εκκλησιαστικοί!

Ο παπάς κλείδωσε μέσα τους πιστούς για να μη φύγουν!

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Φαίνεται πως ο ιερέας δεν άντεξε το γεγονός ότι οι «πιστοί» εγκαταλείπουν τη λειτουργία αμέσως μετά...το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ekklhsia

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Φαίνεται πως ο ιερέας δεν άντεξε το γεγονός ότι οι «πιστοί» εγκαταλείπουν τη λειτουργία αμέσως μετά το «χριστός ανέστη» και έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό, όπως… να τους κλειδώσει μέσα!!!

Είδε και αποείδε ο Παπάς του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα με τους πιστούς που δεν κάθονταν μέχρι το τέλος της λειτουργίας και… έδωσε εντολή να κλείσουν τις πόρτες!
Όλα συνέβησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.
Όπως λέει ενορίτης, ο Ιερέας, απηυδισμένος από την συνήθεια των πιστών να εγκαταλείπουν την εκκλησία πριν την λήξη της λειτουργίας τις ημέρες των εορτών αναφώνησε με έμφαση από μικροφώνου: «Που έχετε να πάτε; Δεν δουλεύετε σήμερα. Κλείστε τις πόρτες. Δεν θα φύγει κανείς πριν το δι΄ευχών».
Ο νεωκόρος ακολουθώντας την εντολή του Ιερέα έκλεισε την κεντρική πόρτα του ναού. Αλλά οι βιαστικοί πιστοί άνοιξαν τα μάνταλα των πλαϊνών θυρών και το… έσκασαν πριν το δι ευχών.
Απίθανες σκηνές μέσα σε εκκλησία εν έτει 2015…( ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου